Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ και 20 χρόνια παρότι είμαι κοντά στα 30. Πάντως δεν θα ξεχάσω τις παλιές κονσόλες και τα κόλπα στα μηχανήματα με τα 10ρικα και πως καταφερναμε να παιζουμε τσαπα...

Θυμασαι την"τριχα"????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω 17 ετων και ασχολουμαι με τα games απο 6 ετων η πρωτη μου κονσολα ηταν το snes

Στο SNES ειδικα ειχα πωροθει με ενα ποδοσφαιρακι SUPERSTAR SOCCER DELUXE λεγονται νομιζω απιστευτη πορωση το 19....

Δημοσ.
Στο SNES ειδικα ειχα πωροθει με ενα ποδοσφαιρακι SUPERSTAR SOCCER DELUXE λεγονται νομιζω απιστευτη πορωση το 19....

Με λίγα λόγια είχες πορωθεί με το International Superstar Soccer Deluxe also known as ISS deluxe, τον πρόγονο του Pro evolution soccer....

Anyway... τον μακρινο πρόγονο του σημερινού Pro :}

Και ποιός δεν είχε λιώσει με τις ώρες.... Γκόλ απο κόρνερ... οι παίκτες "σκυλιά" κυριολεκτικά και αν θυμάμαι καλά λόγω έλλειψης save... πρωταθλήματα σερί... :}

Δημοσ.
Θυμασαι την"τριχα"????

Τον σπάγγο με το δεκάρικο εννοείς; Εμείς ανοίγαμε τις βίδες απο κάτω και ακουμπούσαμε με ένα σιδεράκι την υποδοχή (ναι γι αυτό το λόγω έβαζες το "μεταλλικό νόμισμα) και έβαζε τα κέρατα (και πάλι δεν είχαμε καταφέρει ΤΟΤΕ να τερματίσουμε το wonder boy deluxe... ) να είναι καλά το ΜΑΜΕ...

Δημοσ.
Τον σπάγγο με το δεκάρικο εννοείς; Εμείς ανοίγαμε τις βίδες απο κάτω και ακουμπούσαμε με ένα σιδεράκι την υποδοχή (ναι γι αυτό το λόγω έβαζες το "μεταλλικό νόμισμα) και έβαζε τα κέρατα (και πάλι δεν είχαμε καταφέρει ΤΟΤΕ να τερματίσουμε το wonder boy deluxe... ) να είναι καλά το ΜΑΜΕ...

Οχι.Καμαρωνω οτι ειμαι απο τους πρωτους εφευρετες της γνωστης "Τριχας" πανελλαδικα στον Πειραια αρχικα και στη συνεχεια Και αλλου.Πετονια χοντρη οπου στην μια ακρη εκανε μια γωνια.Την εβαζες μεσα και τραβαγες συστηματικα και επεφταν τα παιχνιδια.Στο τελος το ειχαμε ξεφτιλισει τοσο που μπαιναμε σε ασχετα ηλεκτρονικαδικα τα φορτωναμε με credits και φευγαμε σαν οι ρομπεν των Ηλεκτρονικων.

Late 80s early 90s μιλαμε.

Ακομα εχω μια για ενθυμιο.Τα λεγαμε τις προαλλες με τους φιλους μου και γελαγαμε.

Δημοσ.
Με λίγα λόγια είχες πορωθεί με το International Superstar Soccer Deluxe also known as ISS deluxe, τον πρόγονο του Pro evolution soccer....

Anyway... τον μακρινο πρόγονο του σημερινού Pro :}

Και ποιός δεν είχε λιώσει με τις ώρες.... Γκόλ απο κόρνερ... οι παίκτες "σκυλιά" κυριολεκτικά και αν θυμάμαι καλά λόγω έλλειψης save... πρωταθλήματα σερί... :}

Αχ αυτο το save εξεταιας του δεν σηκωνομουν απο το παιχνιδι....

Δημοσ.

Είμαι 29,ξεκίνησα να παίζω απο το 1984 με έναν zx spectrum48κ.To πρώτο παιχνίδι ήταν το Manic Miner.Συνέχισα με κονσόλες,arcade κ.λ.π..Συνεχίζω ακόμα να παίζω εννοείται.

Αυτό τον καιρό παίζω Guild Wars,2 Moons.

Δημοσ.
Θυμασαι την"τριχα"????

LOL τι μου θύμισες ...

Εμείς την "τρίχα" την λέγαμε "μισινέζα" ή κάπως έτσι τέσπα.

Ειδικά τα καλοκαίρια στα βαπόρια που δεν υπήρχε και "μπαμπούλας" μιλάμε για 6ωρά και 8ώρα non-stop!

Δημοσ.

Ε ρε γερουσία που μαζεύτηκε... :}

Για το γούικι της υπόθεσης:

"μισινέζα": η χοντρή πετονιά που βάζουμε στον στρόφαλο της βενζινοκίνητης "μισινέζας" ακα "χορτοκοπτικού"... Σπαστικό σημείο όταν χτυπάει σε πέτρεςι.. κόβεται και πρέπει να την αλλάζεις σαν ηλίθιος :P

Δημοσ.
Ε ρε γερουσία που μαζεύτηκε... :}

E Oxi k gerousia eipame:P to thema den einai to poso eisai...alla to poso niothis:D k ego den niotho katholou;pppp

Sierra and Lucas Arts Lives ON :)

Δημοσ.
E Oxi k gerousia eipame:P to thema den einai to poso eisai...alla to poso niothis:D k ego den niotho katholou;pppp

Sierra and Lucas Arts Lives ON :)

συμφωνω και επαυξανω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ είμαι 18 και ξεκίνησα το 1996 με το SNES που μας χάρισε ο θείος μου. Καλές εποχές... Ενοείται ότι τώρα είμαι στην κορύφωση. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...