Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μνήμη δεν είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά θυμάμαι σα να ήταν τώρα την πρώτη φορά που έπαιξα το Phoenix το 1980. Το δεύτερό μου ήταν το Jet Pac 3 χρόνια αργότερα στο Spectrum (το οποίο λειτουργεί ακόμα μια χαρά και η κασσέτα μετά από όλα αυτά τα χρόνια δε χάλασε)

Δημοσ.
Η μνήμη δεν είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά θυμάμαι σα να ήταν τώρα την πρώτη φορά που έπαιξα το Phoenix το 1980. Το δεύτερό μου ήταν το Jet Pac 3 χρόνια αργότερα στο Spectrum (το οποίο λειτουργεί ακόμα μια χαρά και η κασσέτα μετά από όλα αυτά τα χρόνια δε χάλασε)

Και εμενα ο 48κ δουλευει μια χαρα.

To tape loading error mου ειχε γινει εφιαλτης

Δημοσ.

Ποιός να το φανταζότανε ότι μετά από 25 χρόνια η κασσέτα θα στεκόταν ακέραια αλλά η τεχνολογία των κασσετοφώνων θα έχει εγκαταλειφθεί κι έτσι δεν θα έχουμε που να τη βάλουμε. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η κατάστασή μου εδώ και 15 χρόνια που είμαι χωρίς κασσετόφωνο.

Πέρσι μου έφεραν ένα walkman για διόρθωμα κι έτσι δοκίμασα και τον Spectrum και έκπληξη! Όλα δούλευαν όπως έπρεπε. Καμμία κασσέτα δεν αρνήθηκε να φορτώσει, ούτε οι original ούτε οι πειρατικές (ναι υπήρχε και τότε πειρατεία :-D ).

Δημοσ.
Ποιός να το φανταζότανε ότι μετά από 25 χρόνια η κασσέτα θα στεκόταν ακέραια αλλά η τεχνολογία των κασσετοφώνων θα έχει εγκαταλειφθεί κι έτσι δεν θα έχουμε που να τη βάλουμε. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η κατάστασή μου εδώ και 15 χρόνια που είμαι χωρίς κασσετόφωνο.

Πέρσι μου έφεραν ένα walkman για διόρθωμα κι έτσι δοκίμασα και τον Spectrum και έκπληξη! Όλα δούλευαν όπως έπρεπε. Καμμία κασσέτα δεν αρνήθηκε να φορτώσει, ούτε οι original ούτε οι πειρατικές (ναι υπήρχε και τότε πειρατεία :-D ).

Αν υπηρχε?Ενα ονομα θα πω και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Theo Devil.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kala re poios ka8ete na asxoli8ei me to ti ilikies gamers iparxoun?dld poios leei oti oi perrisoteroi gamers einai 10-14?exei paei se net na dei ti paizei?kati paidakia einai kai afta spania....oi perrisoteroi einai 17++++ alla kai pali opoios goustarei paizei stis ilikies 8a kolisoume????

Δημοσ.

15-20 χρονών gamer :) Από μικρός στα "ηλεκτρονικά" με τα 20αρικα και σε φίλους και γνωστούς σε 8088 ή Mega Drive. Εγώ ένα ταπεινό ΝES είχα και πήρα το πρώτο μου Η/Υ το '96 :)

Βασικά δεν νομίζω να σταματήσω ποτέ να παίζω παιχνίδια! :)

Δημοσ.

14, δεν παίζω συχνά, 1 φορά τον μήνα για τρεις μέρες συνεχόμενες αλλά από 10 ώρες την ημέρα. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΣΥΧΝΑ.

Δημοσ.

Εγώ το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το 88 όταν μου πήραν το πρώτο μου amstrad.Δυστυχώς δε θυμάμαι τι παιχνίδια έπαιζα γιατί είμουν 4 χρονών!Μετά το 89-90 μου πήραν την amiga 600 και εκεί έφαγα το μεγάλο σκάλωμα!Παιχνίδια όπως the shadow of the beast 3,paperboy,the eye of the beholder,the curse of enchantia είχαν γίνει τα αγαπημένα μου!

Δημοσ.
Εγώ το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το 88 όταν μου πήραν το πρώτο μου amstrad.Δυστυχώς δε θυμάμαι τι παιχνίδια έπαιζα γιατί είμουν 4 χρονών!Μετά το 89-90 μου πήραν την amiga 600 και εκεί έφαγα το μεγάλο σκάλωμα!Παιχνίδια όπως the shadow of the beast 3,paperboy,the eye of the beholder,the curse of enchantia είχαν γίνει τα αγαπημένα μου!

Μωρε μπραβο τα θυμασαι ακομα? Εγω δυστηχως δεν θυμαμαι σχεδον κανενα παροτι οταν εσυ επεζες τα πρωτα σου παιχνιδια εγω τοτε γεννηθηκα και αρχισα να παιζω το '94 νομιζω.:neutral:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και 20 χρόνια παρότι είμαι κοντά στα 30. Πάντως δεν θα ξεχάσω τις παλιές κονσόλες και τα κόλπα στα μηχανήματα με τα 10ρικα και πως καταφερναμε να παιζουμε τσαπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...