Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xexexe se orismeva paixvidia o palios eivai akoma kalos :-)

Se 1on1 me ta avipsakia mou (~15-20 xrovia diafora) akoma ta exw :-)

Poso 8a kratisei auto dev 3erw.

Alla exei plaka:-)

Alwste evoeite oti sav kalos 8eios 8a ei8ela ta avispakia mou va me skizouv pavtou :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Eimai 13-14 xronwn gamer kai pezw apo polu mikros polla paixnidia.twra to agapimeno m paixnidi einai to lineage2 kai exw poro8ei polu asxima!

polla atoma exoun porothei me mmorpg dn eisai o monos ....

egw eimai 16 xronwn kai pezw apo ta 8 m :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι 34 και παίζω από τα 5 μου, το 1978 που πρωτοέπαιξα arcades σε ουφάδικο συγγενούς μου. Έπαιρναν τάληρο και ήταν μαυρόασπρα. Κόλλησα με την πρώτη.Παίζω δηλάδή 29 χρόνια και μάλλον από τα πρώτα παιχνίδια που βγήκαν, αφού είχαν παίξει καινούργια το space invaders, το breakout και πολλά μεταγενέστερα.

Δημοσ.

22 ετών, 19 χρόνια περίπου gamer!Πρώτη επαφή με τον commodore 64 που μας είχε φέρει δώρο ο πατέρας από διακοπές στο εξωτερικό.Νήπιο ήμουν τότε βέβαια, αλλά καταλάβαινα τι έπαιζα!Με τη μία κόλλησα και θα συνεχίζω να παίζω όσο τα μάτια μου είναι ανοιχτά.Βέβαια με pc ασχολήθηκα μετά το σχολείο και γενικότερα πριν τελειώσω οι επαφές ήταν πολύ περιορισμένες.Τώρα βέβαια υπάρχει η ελευθερία, αλλά όχι και τόσος χρόνος.

Edit: τώρα κατάλαβα ότι το ερώτημα στην ψηφοφορία είναι πόσων χρονών gamer είμαστε και όχι πόσα χρόνια παίζουμε!Λάθος απάντηση τσέκαρα. :mrgreen:

Δημοσ.

OFC ta games den einai mono gia atoma nearhs hlikias!mhn trela8oume twra!Anti8etws.Eimai 16 kai paizw games toulaxiston 6 xronia kai bale!Einai tropos diaskedashs..kai ennoeitai pws 8a sunexisw na paizw gia polla xronia akoma!;)asxoloumai me wow kai counter.Pantws opws kai na exei na paizoume games alla me metro(auto gia kati filous porwmenous me to wow):mrgreen:

Δημοσ.

apo ta 12 arxisa fisika me cs... twra eimai 17... sunexizw na paizw dn lew alla se pio argous rithmous...

Paixnidia pou me mageuoun einai rpg action... kai first person style...

YS.Bigi444444 sumfwnw apolutws me thn upografh s kai kaisid episis...

Δημοσ.

31.. και εχω παιξει με οποιο flight simulator kai shoot m up εχει κυκλοφορησει για atari, spectrum, amstrad, commodore, amiga, amstrad 1512 (τον θυμαστε αληθεια?), 386, 486, PIII, Athlon 1600+, Athlon 64 3200+... και επεται συνεχεια. Η ερωτηση θα επρεπε να ειναι σε ποια ηλικια πιστευετε οτι θα σταματησετε να μπλιμπλικιαζεστε? η απαντηση ειναι η εξης μια: ποτε!!!!!:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...