Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to mhnyma "tape loading error" το θυμασαι?

Εφιαλτης μου ειχε καταντησει...

Ασχετο, θυμαμαι μια φορα που ειχε συντονιστει το μεγαφωνακι του ZX με CB απο ραδιοταξι ή κατι τετοιο τελος παντων, οπου ενας ταριφας εκανε καμακι σε μια γκομενα απο μικροφωνου... Το τι ακουσα δεν λεγεται :twisted:

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχετο, θυμαμαι μια φορα που ειχε συντονιστει το μεγαφωνακι του ZX με CB απο ραδιοταξι ή κατι τετοιο τελος παντων, οπου ενας ταριφας εκανε καμακι σε μια γκομενα απο μικροφωνου... Το τι ακουσα δεν λεγεται :twisted:

ε αυτο δεν το εχω ξανακουσει.Τελειως κουφο.

Δημοσ.

ε??????????

:confused:

Δημοσ.

Μιας και ανακάλυψα και αυτό το thread, ας κάνω κι'εγώ τον απολογισμό μου... 32 χρονών gamer (ολόκληρο γαϊδούρι... ντροπή μου! :mrgreen: ) και ξεκίνησα απο... 5 χρονών παρακαλώ! Ο πατέρας μου, φανατικός gamer τότε (ήταν μόλις 24 χρονών όταν γεννήθηκα) με έπαιρνε μαζί του και έλιωνα το Missile Command στα coin-op. Αργότερα, στον ΖΧ, είχα φάει μεγάλο κόλλημα με το manic miner. Τώρα, στα γεράματα, που τα ανακλαστικά με προδίδουν, έχω γίνει φανατικός των manager και strategy, όταν δεν παίζω κάποιο realistic driving σε καμιά κονσόλα

ΟΥΦ! Αυτά...

Δημοσ.
ειμαι 34 (72 γεννημενος) και παιζω απο το 1982 και συνεχιζω ακομα ειτε στο δικο μου υπολογιστη , ειτε στην εργασια , ειτε σε κανενα ιντερνετ καφε.

τωρα τιτλους δεν θυμαμαι να με συγχωρειται αλλα ειναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.

33 αστα να πανε!!! Ουτε θυμαμαι ποτε ξεκινησα να παιζω σε amstrad ενως φιλου τοτε, κ μετα μεταπηδησα σε amiga! :-) Ακομα και Apple IIc ειχα και τοτε (1988?) επαιζα θυμαμαι το montezuma's revenge, φυσικα σε ασπρο/μαυρη οθονη!!! Το πρωτο pc το πηρα 1993.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

24 χρονών και παίζω παιχνίδια από το νηπιαγωγείο στον Amstrad που είχα.

Τον τελευταίο χρόνο έχω σταματήσει να παίζω σχεδόν εντελώς λόγω έλλειψης χρόνου (δουλειά-βόλτες-υποχρεώσεις). Γιατί να μεγαλώνουμε...

Τουλάχιστον η δουλειά μου είναι προγραμματιστής, οπότε το pc εξακολουθεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής

Τα παιχνίδια που μου έχουν μείνει από τότε ως τώρα με χρονολογική σειρά είναι: Oh Mummy!, Target, BatlleChess, Prince of Persia, Sam&Max, 3 Stooges, Blues Brothers, Zool.. Σίγουρα μου διαφεύγουν πολλά ακόμη σημαντικά από τα άπειρα που έχω παίξει

Δημοσ.

xekinisa me 6128 epeita apogeiothika me mia amiga500+ kai ofeilo na po sta 32 mou liono ateleiota sto bf2...kai genika se oti fps kalo paizei...einai exartisi

Δημοσ.

23 στα 24 ξεκινώντας από υπολογιστές και κονσόλες φίλων, μέχρι που κοντά στα 15-16 πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή και «χάθηκα» στον μαγικό κόσμο του Age of Empires....

Δημοσ.
23 στα 24 ξεκινώντας από υπολογιστές και κονσόλες φίλων, μέχρι που κοντά στα 15-16 πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή και «χάθηκα» στον μαγικό κόσμο του Age of Empires....

Μηπως εννοεις 13-14?Γιατι δυσκολο αντι να μεγαλωνεις να μικραινεις.

Δημοσ.

18 τν Οκτώβριο γίνομαι 19!

Πρώτο παιχνίδι που είχα παίξει ήταν το woolfestain 3d σ'ενός παιδιού τν τότε υπολογιστή που είχε...έχουν περάσει αρκετά χρόνια.Αν θέλεται να σας πω τν ιστορία μ με τους υπολογιστές ας φτιάξουμε ένα άλλο θέμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...