Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον 30 χρονών (μπουχου) αλλα ακόμα πιστός στο keyboard απο Amstrad CPC 464 και τα συναφί και μετα σε 8086 που είχα Hercules καρτα γραφικών και τρέχαμε simcga για να παίξουμε beach volley σε πράσινη οθόνη (LOL) έλεος!!!!!

Τέλος πάντων είμαστε ακόμα εδώ να υποστηρίζουμε το gaming!!!!! Και όταν δεις τα σκούρα πάτα GOD MODE!

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι 9,5 χρωνων:oops: και μου αρεσει να παιζω στο computer γιατι ηταν απο τα πρωτα μου παιχνιδια.Βεβαια το computer δεν το εχω μονο για παιχνιδι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι 25 χρονων και ασχολουμε με τα games μια δεκατια, δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να μην ασχολειται με παιχνιδια, φυσικο ειναι οσο μεγαλωνεις και μεγαλωνουν οι υποχρεωσεις κυριως οι επαγγελματικες και μετα οι οικογενιακες να αφιερωνεις λιγοτερο χρονο στα games. Αλλα πιστευω να μην ερθει ποτε η στιγμη που να παρατησω να παιζω games.

Δημοσ.

lol, αυτό που μου άρεσε στο poll ,είναι ό,τι υπάρχουν και παίκτες ηλικίας 5(!!!)-10 ετών , αν και δεν ξέρω κατά πόσο ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία πρέπει να παίζει παιχνίδια , και κυρίως ΤΙ παιχνίδια , αλλά είπαμε ...o tempora o mores

Δημοσ.

36, παντρεμενος με 2 παιδια, και συνεχίζω ακάθεκτος...τώρα έχω κολλήσει με το trackmania united. ξεκινησα με Sinclair QL και Spectrum 16+ "γομολαστιχα"...

Δημοσ.

Το 92 ή 93 πρέπει να ξεκίνησα, αλλά όχι φανατικά. Τότε έπεζα στο PC του πατέρα μου κάτι παιχνίδια με UFO, κάτι Τέτρις, μπιλιάρδα, τέτοια πράγματα.

Μετά ήρθε το Game Boy και κατέκτησε τον κόσμο, φυσικά κι εμένα μαζί...

Όμως φανατικός gamer άρχισα να γίνομαι το 97, αρχικά με Tomb Raider, Fifa, NBA Live και Half-Life.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...