Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι 36 χρονων και παιζω απο πάντα ... Η πρωτη κονσολα ηταν ενα ATARI 2600 .. οταν πηγαινα δημοτικο ... μετα Spectrum 48K , Amiga 500 , Amiga 1200 , Pc ... PS1 , PS 2 . Φυσικα πηγαιναμε ολοι τοτε στα ηλεκτρονικα και παιζαμε ... απο out run ... Bubble bobble , Space invaders , και οτι αλλο είχε βγει . Τωρα πλεον ειμαι παντρεμενος με παιδι αλλα το βραδυ ξεκλεβω καποιες ωρες για να ασχοληθω κυριως με το Lineage 2 ... Υγεία να έχουμε και θα ασχολουμαστε ακομη για πολλα χρονια με τα Games .

Δημοσ.

Ξεκίνησα από τα 4 μου χρόνια σε Atari, στα 6 μου ανέβαινα όρθιος στο σκαμπό της καφετέριας για bubble bobble, μετά πήγα σε amiga 500, Atari ST, Master System, NES, Mega Drive, Sega Saturn, Playstation 1, Playstation 2 , PC και τώρα το έκοψα και μαθαίνω προγραμματισμό. Αλλά μιά φορά την εβδομάδα, θα βρώ τον χρόνο μου ;)

Δημοσ.

Ksekinisa sta arcadadika tou peiraia tou koridallou kai tis nikaias, Meta ena metaxeirismeno atari me tape drive meta amstrad 6128 color meta cyrix 286-12mhz cga-hercules meta amd 386sx-16 vga mono - pentium 90 -pentium 200 3dfx - pII 450 - pIII 550 - amd 800mhz - athlon 1500 - athlon 1800 - kai tora 3000.

Δημοσ.
Ειμαι 36 χρονων και παιζω απο πάντα ... Η πρωτη κονσολα ηταν ενα ATARI 2600 .. οταν πηγαινα δημοτικο ... μετα Spectrum 48K , Amiga 500 , Amiga 1200 , Pc ... PS1 , PS 2 . Φυσικα πηγαιναμε ολοι τοτε στα ηλεκτρονικα και παιζαμε ... απο out run ... Bubble bobble , Space invaders , και οτι αλλο είχε βγει . Τωρα πλεον ειμαι παντρεμενος με παιδι αλλα το βραδυ ξεκλεβω καποιες ωρες για να ασχοληθω κυριως με το Lineage 2 ... Υγεία να έχουμε και θα ασχολουμαστε ακομη για πολλα χρονια με τα Games .

Re Galaxy mipws exoume paraliles zwes? sxedon ta idia gia mena ektos apo to 'eimai pantremenos'. a epishs anti gia spectrum egw imoun me commodore 16 -> commodore 128 kai meta fysika sthn 8ea Amiga (proskiniste reee)

(Sorry gia ta greeklish alla eimai stin aravia se upologisth pou den exei greek..)

Δημοσ.

είμαι 35 και παίζω απο τότε που πήρα τον πρώτο μου Amstrad CPC 464 (ναι αυτόν με το κασετόφωνο). Πρίν απο αυτόν έπαιζα φυσικά με το Atari μου.

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω παιδια η κοντρα σπεκτρουμακηδων κομοντορακηδων υπαρχει ακομα(εγω ανηκω στους πρωτους).zlimvos μην παραξενευεσαι.Και εγω την ιδια ηλικια εχω με εσας και ακριβως τα ιδια με τον Galaxy(εκτος του γαμου και εγω).Ειμαστε πολλοι σας διαβεβαιω απλως λιγοι ασκουν ακομα το αθλημα.

Δημοσ.

36, από spectrum se 8086 και πάει λέγοντας. Το πρώτο lary και τα adventure της lucas arts τότε πολύ ξενύχτι (πιο πριν δεν τα θυμάμαι :D) και μόλις βγήκε το war games έπεσε πόρωση με μόντεμ και με κάτι ελάχιστα bps (1400?) ψαχνόμασταν σε bbs, και τώρα παίζω GoW στο live και αυτά ακούγονται εξωπραγματικά!

Δημοσ.
eimai 35 eton k peizo peripou 22 xronia games.Akoma k tora pezo parolou pou i

gineka mou fonazei.....oti spatalo politimo xrono alla egw eimai arostos me ta games.

Επετρεψε μου να σου πω -κατι που ηδη ξερεις αλλωστε- οτι πολυτιμος χρονος ειναι ο χρονος που "σπαταλουμε" για τον εαυτο μας .....αλλωστε οι γυναικες το ξερουν καλυτερα αυτο ...;-)

Δημοσ.
eimai 42...an metrane kai ta fliperakia apo to 1970 (apo toys prwtoys draxmofoniades 1 poy skopeves 1 ipobrixio-eixes 10 torps kai an petixaines 10/10 ksanaepaizes tzaba):mrgreen:

Ρε Γιώργο εσύ είσαι;

Δημοσ.

xaxaxaxaxax :D wreei eiste oloi sas.... PRos8este os kameno kai mena.....

arxisa apo to '93 me kati pexnidia pou ta Blepo tora kai Gelo mexri Dakryon ....... kai akoma Zo kai anapneo Gia to Gaming ..........kai eimai 16 - 17 Xronon .......... kai apo oti Blepo .... 8a me 8apsoune me ena Joystick Sto Xeri :D

Δημοσ.
xaxaxaxaxax :D wreei eiste oloi sas.... PRos8este os kameno kai mena.....

arxisa apo to '93 me kati pexnidia pou ta Blepo tora kai Gelo mexri Dakryon ....... kai akoma Zo kai anapneo Gia to Gaming ..........kai eimai 16 - 17 Xronon .......... kai apo oti Blepo .... 8a me 8apsoune me ena Joystick Sto Xeri :D

Eisai se kalo dromo keep on tryin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...