Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι 35 και ο πρώτος μου Η/Υ ήταν ένας Amstrad 464 (πριν τον 6128 ), με κασσετόφωνο!! Άγριο κόλλημα με Elite (έκανε να φορτώσει 12 λεπτά, με το ρολόϊ!!!) και Bard's Tale. Τώρα παίζω (κυρίως) RPGs (τελευταίο κόλλημα με Titan's Quest [Action RPG] αν και δεν είναι Diablo II :twisted:), RTSs (Warcraft III TFT Rulez!!) και Adventures. Συνολικά ~25 χρόνια gaming... and still going on strong!!!

Σε αναμονή για το Neverwinter Nights II ...

Δημοσ.

καλησπερα εγω παλι ειμαι 28 και παιζω σαν τρελος fps παιχνιδια...βεβαια μοιραζω τις ωρες μου στον υπολογιστη και στην κοπελια(δεν γινετε αλλιως)...

Δημοσ.

Kαι εγώ από εποχής Amstrad 6128, 31 χρονών σήμερα.

Πάντως τελευταία διαπιστώνω μία μεγάλη πτώση στην επιθυμία για games...Θέλεις η δουλειά, θέλεις το παιδί που έρχεται, δεν ξέρω.

Όταν δεν είχα λεφτά να πάρω PC και αναβάθμιζα όποτε με λυπόταν ο μπαμπάς μου ή μάζευα απ'το χαρτζιλίκι μου, έλειωνα στο παιχνίδι. Τώρα με το μηχάνημα της υπογραφής μου φεύγει πια η όρεξη.

Αν αυτό δεν είναι αδικία, τότε τί είναι;

Δημοσ.
Kαι εγώ από εποχής Amstrad 6128' date=' 31 χρονών σήμερα.

Πάντως τελευταία διαπιστώνω μία μεγάλη πτώση στην επιθυμία για games...Θέλεις η δουλειά, θέλεις το παιδί που έρχεται, δεν ξέρω.

Όταν δεν είχα λεφτά να πάρω PC και αναβάθμιζα όποτε με λυπόταν ο μπαμπάς μου ή μάζευα απ'το χαρτζιλίκι μου, έλειωνα στο παιχνίδι. Τώρα με το μηχάνημα της υπογραφής μου φεύγει πια η όρεξη.

Αν αυτό δεν είναι αδικία, τότε τί είναι;[/quote']

File voodooman και οσοι εχετε το ιδιο προβλημα πρεπει να αρχισετε να ανησυχητε.

Ολοι εχουμε δουλειεσ και προβληματα μικρα ή μεγαλα.Αλλωστε δεν τελειωνουν ποτε.Αν χασουμεε ομως και την ορεξη μας για παιχνιδι χανουμε την ορεξη για τη ζωη και αυτο ειναι το ανησυχητικο.

Μην αφηνετε να σας παιρνει απο κατω.Ολα χρειαζονται εκει που πρεπει,

Και για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι παραθετω μια ιστορικη φωτογραφια με τα τρια μηχανηματα που εχω στην κατοχη μου προς το παρον(η φωτο ειναι θολη γιατι ειναι απο κινητο)Επεται καλυτερη απο ψηφιακη μηχανη.

Ειναι ο sinclair spectrum 48k o sinclair spectrum +3 kai to teleytaio legetai colleko vision.Μου το εδωσε φιλος ο οποιος ζουσε στην αμερικη στα τελη της δεκαετιας του 70 αρχες 80 και υποστηριξε οτι ειναι ενα απο τα πρωτα Atari του ειδους με κασεττα κτλ

Σε συγκριση με τα σημερινα ειναι σαν να συγκρινουμε το τοξο με τα F16

Enjoy.

computersmz3.jpg

Δημοσ.
tora mas evales stin priza na vgaloume oloi foto ta mixanakia mas.

To brisko foverh idea.Ego ekana thn arxh kai epetai synexeia(tha moy dosei filos moy commodore 64 komple me kasetofono xeiristhrio-quick shot- ktl.O epomenos?

Δημοσ.
To brisko foverh idea.Ego ekana thn arxh kai epetai synexeia(tha moy dosei filos moy commodore 64 komple me kasetofono xeiristhrio-quick shot- ktl.O epomenos?

distixos den eixa to mialo na kratiso ola ta mixanakia mou.....eftixos glitose mia amiga a1200 me to 68040 epano,tin kratisa giati mou prosfere monadikes stigmes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...