Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι 33 παιζω απο 7-8(sinclair spectrum ufadika kok)να μην πω τα coin ops στα οποια εχω φαει μια περιουσια.Παντως υπαρχουν μερικοι κομπλεξικοι οι οποιοι μολις σε δουν να παιζεις στραβομουτσουνιαζουν και λενε οτι παλιμπαιδιζεις πραγμα που μου τη δινει αφανταστα.

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
mono ego megalosa kai pleon den exo poli xrono gia paixnidia :(

Αν έχεις τη διάθεση θα βρεις και τον χρόνο.

Εκτός και αν πας για οικογένεια που τότε λίγα χρόνια υπομονή και

θα παίζεις με τον υιό :-D

Δημοσ.

26 apizw apo ta 11 ston Amstrad 6128, Carnov trelo paixnidi apisteuto kollhma...

e twra pia me to pc ths ypografis kai 1024 DSL...........

"GrMarine" walks on Battlefied2 ...entelws nea epoxh to online gaming...

Δημοσ.

34 years old, παιζω από τα 8 μου (zx spectrum 48k - αυτός με τα πλήκτρα-γομολάστιχες για οσους ξέρουν...)

Τότε Manic Miner, Atic Atac, Match Point, Match Day κλπ...!!!

Μετα Amiga 500, με DuneII, r-type, kick-off, sensible soccer!!!

Αργοτερα περασα στα pcs (RTS από c&c, warcraft, age of empires, starcraft) και πλέον και στις παιχνιδομηχανες (ps2, psp) κυρίως για Pro Evolution Soccer πρωταθληματακια με συνομιλικους φιλους που ακομα παιζουν (οταν παρουμε αδεια απο τις συζυγους...!!!).

... και ελπιζω να συνεχισω για πολλα χρονια ακομα αν και πλεον δεν υπαρχει αρκετος χρονος λογω δουλειας και οικογενειακων υποχρεωσεων!!!

Δημοσ.

OΚ, ακούω το παιχνίδι που σας κράτησε περισσότερες ώρες στην οθόνη σας!!! και παιχνίδι που το έχετε τελειώσει πάνω από 2-3 φορές!!

championship-football manager, xcom ufo uknown, Gabriel knight trilogy

Δημοσ.
OΚ' date=' ακούω το παιχνίδι που σας κράτησε περισσότερες ώρες στην οθόνη σας!!! και παιχνίδι που το έχετε τελειώσει πάνω από 2-3 φορές!!

championship-football manager, xcom ufo uknown, Gabriel knight trilogy[/quote']

ti mou thimises tora.......ola ta Resintent evil ......ametrites ores h malon meres mprosta se tv k monitor, axxxx pou einai autes h kales epoxes ?

Δημοσ.

Εγώ παίζω πάντως από τα 7-8 περίπου αν θυμάμαι καλά ;) Σε coin on (ότι κυκλοφορούσε τότε) και σε μία κονσολα (την εποχής, από τις πρώτες που έιχαν βγει) με παιχνίδια τύπου pong ;)

Πω πω... Ξεπέρασα τα 20 χρόνια!!!

Δημοσ.

30 και ξεκίνησα από τα 10 με κάτι ηλεκτρονικά παιγνίδια τσέπης, που ήτανε πολύ μονότονα (αλλά εμάς μας φαινότανε μεγάλο επίτευγμα τότε). Δηλαδή έχω 20 έτη παιγνιδοεμπειρίας και ακόμα συνεχίζω. Τώρα παίζω Heroes of Migth and Magic 5, Doom 3 και Elder Scrolls Oblivion. Μεγάλο κόλλημα τα άτιμα.

Δημοσ.

Egw paizw apo peripou to 1991 h prwth mou konsola htan ena atari apo to "ejwteriko" mou thn eixan ferei dwro!! tespa eimai 20 kai den exw stamathsei na paizw se o,ti vre8ei mprosta mou!!!

best inline games: battlefield 2

lineage 2

dota

Δημοσ.

25 χρονων...

Με atari ξεκινησα στην ηλικια των 10 περιπου,και τωρα πια συνεχιζω με ps2 και το μεγαλο κολλημα το pro evolution soccer!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...