^_NikitaS_^ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εγώ έχω μεριζόμενη σύνδεση Vivodi.Παλιά είχα 256/128 και έστειλα ενα mail με τα στοιχεία μου για αναβάθμιση γραμμής για να την κάνω 1024/256 (και κοστίζει 36,65 ευρώ όλα πληρομένα χωρίς να αλλάζει το βασικό πάγιο του ΟΤΕ) και μου έγινε μέσα σε 4 ώρες.
HaPagan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ta lefta einai ontos para pola' date=' ala egw dino 26 euro apo OTEnet gia 1024 kai gia grammi ala kai gia sindesi Opote fantastite poso simferi kai i otenet kai i forthnet pou ebgale mia prosfora sta 25 euro gia 1024[/quote'] Μόνο; Μισό λεπτάκι ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί... Ο φίλος μου είχε βάλει πακέτο Forthnet μετά τη λήξη του πακέτου συνέχισε για άλλους 2 μήνες και μετά του το έκοψαν επειδή δεν πλήρωσε τον επόμενο μήνα. Τώρα, μπορεί να αλλάξει εταιρεία ή για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξανακάνει ενεργοποίηση γραμμής και να περιμένει άλλες 15 μέρες; Σίγουρα μέσα στα 25 ευρώ της συνδρομής είναι και το μηνιαίο πάγιο του ΟΤΕ; Έχετε κάποιο link με τις προσφορές αυτές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.