Προς το περιεχόμενο

Αποσυγχρονισμός γραμμής-big problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φορθνετ και το speedtouch 536 και κάθε τόσο και λιγάκι το ρουτερ χάνει τον συγχρονισμό της γραμμής και με πετάει έξω. Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί εδώ και έναν μήνα ενω πιο πριν ήταν όλα οκ. Το ίδιο συνέβαινε και με το F200 και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα router. Πήρα τις βλάβες και τη forthnet αλλα δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή, τι συμβαίνει εδώ ?? Επίσης να πω οτι παίζω wow και όταν τηλεφώνησα στη forthnet ο υπάλληλος με ρώτησε απο μόνος του αν έχω το wow και μου έκανε εντύπωση. Μου ανέφερε οτι και αλλοι χρήστες έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Βέβαια το πρόβλημα σε μένα υπάρχει ακόμα και αν δεν τρέχω την εφαρμογή....

Τα φώτα σας παρακαλώ..

Δημοσ.

Το εχω ακουσει και γω απο ατομο που επαιζε WOW οτι συχνα δεν χρονιζε το router του!

Αν θυμαμαι καλα αλλαξε την γραμμη απο Over PSTN σε OVER ISDN και σταματησε!

Τωρα δεν ξερω αν εφταγε η γραμμη ή πορτα αλλα με αυτη την κομπογιαννητικη λυση εβγαλε ακρη!

Δημοσ.
Και γω έχω παρόμοιο πρόβλημα. Βέβαια δεν με πετάει έξω αλλά κάνει 10-15 sec στην αρχή πριν πετύχει synchronize.

Τα ιδια και γω. Και χειροτερα, αφου μερικες φορες δεν κανει μονο 15'' αλλα δε συδεεται ποτε!

Δεν εχω wow.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...