Προς το περιεχόμενο

xcopy command

Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας η εντολη Xcopy απο την εποχη του DOS μονο αντεγραφε ολα τα αρχεια απο ενα φακελο σε ενα αλλο! Δε μπορει να ενωσει τιποτα ;-)

Για δωσε μου να καταλαβω τι εχεις κανει ακριβως... Εχεις 2 αρχεια mov.001 και mov.002 μονο? Ή 2 αρχεια video που θελεις να τα ενωσεις σε ενα? Αν τα αρχεια σου λεγονται 1.mov.001 και 2.mov.002 κατι περιεργο τρεχει :-?

Δημοσ.

Einai splitted ta ekana etsi gia na xoresoun se uploaders opws to raped share. Kai afou ta katevaseis k ta dyo part kapws ta enoneis. Moy hxan pei ena tropo me ena command line paliotera alla de to 8ymame :(

Δημοσ.

E ναι για αρχεια κειμενου, αν πας να το κανεις σε βιντεο αυτο ή συμπιεσμενα αρχεια παει δημιουργεις ενα ματσο αχρηστο κωδικα...

Δοκιμασε να το ανοιξεις με το Winrar αν ειναι συμπιεσμενο και κομμενο θα το αποσυμπιεσει κανονικα... Δε μου απαντησες τα αρχεια τι ονομασιες εχουν? Πως ειναι ακριβως?

Δημοσ.

Η παράμετρος που ψάχνεις είναι η /b. Δηλ.:

>copy /b file1.avi+file2.avi file3.avi

Αλλά για αρχεία βίντεο χρησιμοποίησε ένα ειδικό πρόγραμμα σαν το VirtualDub, αλλιώς θα γίνει αυτό που λέει ο asmilon. Π.χ., για αρχεία avi: http://www.afterdawn.com/guides/archive/virtualdub_join_avi.cfm -- Αυτά τα αρχεία που λες δεν έχω καταλάβει τί αρχεία είναι... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...