Προς το περιεχόμενο

multiplayer games και πειρατικα δισκακια

user-64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω -οπωσ οι περισσοτεροι- το call of duty 2 σε πειρατικο και ειπα να

παιξω λιγο multiplayer με την νεα συνδεση dsl που εκανα

πηγα λοιπον σε servers ελληνικους κατεβασα τα patch και mods διαβασα τις

οδηγιες αλλα τιποτα

ρωτω λοιπον εγω οποιον ξερει να μου πει να με πειρατικα παιχνιδια

και εννοειται σειριακους αριθμους αν θα μπορεσω ποτε να παιξω

call of duty 2 και doom 3 στο internet ή αν θα πρεπει να αγορασω το παιχνιδι

αυθεντικο

ευχαριστω user-64

Δημοσ.

φιλε μου οπως ξερεις η ερωτηση σου παραβιαζει τους ορους χρησης αυτου του φορουμ.

για να παιξεις καθε online παιχνιδι το οποιο δεν ειναι ελευθερο οπως π.χ το americas army απαιτητε η αγορα του και η προμηθεια του απαραιτητου κλειδιου και φυσικα καποιες αναβαθμισεις απο την σελιδα του κατασκευαστη αυτη ειναι η νομιμη οδο για αυτο που ζητας εσυ ομως λογω των κανονισμων δεν γινεται να στο πει κανεις αλλα να στο πω και διαφορετικα οποιος και να εχει τετοια κλειδια δεν νομιζω να θελει να τα μοιραστει με αλλους.

Δημοσ.

το θεμα ειναι φυσικο φιλε μου αυτο διοτι τα κλειδια που ζητας ειναι κοινα σε ολα τα παιχνιδια που κινουνται "υπογειως" ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω.

Δημοσ.

to mono pou xreiazesai gia na paiksis einai to All Seeing Eye kai otan treksis to programma na dialegis mono ellinikous server kai etsi tha paiksis...

ΥΓ.den nomizo na apagoruontai auta pou eipa afou to programma pou leo einai free(to trial)..an einai kapoios na to svisei

Δημοσ.

ρε παιδια ζητω συγνωμη δεν ηξερα οτι παραβιαζω τους ορους του forum ομως καταλαβαινω απολυτα οτι μου ειπατε παραπανω

ευχαριστω πολυ

user-64

Δημοσ.

δεν εκανες κατι που να μην διορθωνεται φιλε μου οπως ειπε ο αλλος φιλος υπαρχουν πολλα utilities που ειναι για τα online games χρησιμοποιησε τα ωστε να βρεις ελληνικους σερβερ αν και απο προσωπικη εμπειρια εχουμε προβλημα σε αυτο το κομματι ειναι λιγοι οι σερβερς.

ασε που σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο να βαλω ασυρματο δικτυο γιατι εχουν στησει σερβερς για αυτα τα παιχνιδια που μου αρεσουν και φυσικα εχεις και μικρο ping.

γιατι αυτο ειναι που μετραει κιολας να μπορεις να παιξεις ανετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...