Προς το περιεχόμενο

American Pie????

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο ειναι. βεβαια δεν ξερω σε σχεση με τα προηγουμενα, γιατι ειναι το μονο που εχω δει απο american pie. ριξαμε πολυ γελιο παντως..

* εχει και καλες γκομενες.. *

Δημοσ.

Ontos to band camp ine xalia

SPOILER

Etsi kai allios o Stiffler itan o monadikos logos gia na deis ena american pie.(...ante kai oi gamates gkomenes...) O aderfos tou einai mia moufiki antikatastasi katholou gelio den exei. Pali kala pou den plirosa ego gia na nikiasoume tin tainia... :-)

Δημοσ.

Ναι το εχω δει και αυτο,ενταξει δεν ειναι σαν τα αλλα δυο,αλλα ο μικρος ειναι καλη "απομιμηση" για τον πραγματικο Στιφλερ.....Κριμα ομως που δεν θα βγει αλλο αν ειναι οντως αληθεια αυτο,πιστευω οτι ηταν αν οχι η καλυτερη "τριλογια" για γελιο,μια απο τις καλυτερες....

Δημοσ.

Epomenos as enosoume oloi oi American p®ie(sts) ta xeriamas.As thimithoume olo to gelio pou riksame kai as vrontofonaksoume ena teleuteo MOTHERFUCKER!!!!!! eis tin mnimi tou Stiffler...

parakalo ena lepto sigis tora...

Δημοσ.
Το band camp είναι ελεινή ταινία, οι 3 πρώτες ταινίες ήταν πολύ καλύτερες.

Tha simfwnisw k egw apoleita. Pragmatika an kapios exei sei tis prohdoumenes as min tin dei gia na min apogohteutei..

Δημοσ.

Καμια καλη ταινια που να εχει πρωταγωνιστει τον 'στιφλερ' ξερεται να προτεινεται?εχω δει το 'μεγαλε τι καναμε χθες βραδυ;' το dukes of hazzard και ολα ειναι αρκετα καλα.Καμια αλλη υπαρχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...