Exoskeletor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Otan eixa dei thn 2h tainia eixa pei pos ean htan ena epeisodio mias seiras sth mesh ths season tha htane kalh kai panta pisteya pos mia tetoia seira tha pigene poly kala. Gia na doume pos tha eine auth.Kserete pote arxizei? eida shmera thn diafhmhsh sthn net. Ti lete kieseis? ego pisteyo an thn doulepsoun sosta kai exei kalous ithopoious tha exei endiaferon
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγω λεω οτι θα ειναι βαρετη παντως...Οπως βαρετες ηταν ΚΑΙ οι δυο ταινιες κατ'εμε...
DhZou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγώ λέω ότι όλες οι αντίστοιχες κινήσεις στο παρελθόν έχουν δείξει ότι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Για μας τους θεατές δηλαδή, γιατί οι παραγωγοί υπολογίζουν σε μεγάλα κέρδη, και απλά θέλουν να εκμεταλευτούν μεχρι το τέλος την επιτυχία της 2ης ταινίας. Στο τέλος πιστεύω ότι η σειρά θα καταντήσει βαρετή και η αξία της ταινίας θα χαθεί.
nzeppos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι η σειρά θα είναι αρπαχτή. Τη δεύτερη ταινία δεν την έχω δει κι ούτε με πολυενδιαφέρει... γιατί η πρώτη ταινία είναι πολύ απλά η καλύτερη ελληνική ταινία όλων των εποχών. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσει σε άνθρωπο που έχει πάει φαντάρος, για τους υπόλοιπους οι φοβερές ατάκες της ταινίας δεν λένε και πολλά και λογικό είναι.
DhZou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Έμένα μου άρεσε και η 2η ταινία, απλά δεν είναι sequel της πρώτης το μονο κοινό ειναι το όνομα, άντε και το θέμα του στρατού που όμως το βλέπει από τελείως διαφορετική οπτική γωνία.
Meredoth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ti na sxoliasoume tora. I proti den mporei na sigkri8ei me tipota. Se mia alli epoxi!
Tom_Bombadill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Nomizw kai egw oti einai ia kinhsh apelpisias. h net eixe merikes apotyxhmenes seires fetos. na deite pou tha kopei kapou sth mesh opws merikes alles seires
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Καλά, για την πρώτη ταινία αντιλαμβάνομαι γιατί σου φάνηκε βαρετή: ήταν γυρισμένη ΠΡΙΝ το 1990 οπότε, κατά τα κριτήριά σου[/i'], απορρίπτεται εκ των προτέρων. :-P Ασε τα σαπια,εγω ποτε δεν ειπα κατι τετοιο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγω λεω οτι θα ειναι βαρετη παντως...Οπως βαρετες ηταν ΚΑΙ οι δυο ταινιες κατ'εμε... Καλά, για την πρώτη ταινία αντιλαμβάνομαι γιατί σου φάνηκε βαρετή: ήταν γυρισμένη ΠΡΙΝ το 1990 οπότε, κατά τα κριτήριά σου, απορρίπτεται εκ των προτέρων. :-P Περίεργο όμως ότι άλλα έλεγες παλιότερα...
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Αμα δεις αναφερω οτι το κουρασε η ταινια λιγο και οτι δεν ειχε ουσια... Επισης αν δεν την ειχα δει σινεμα με χυμα στο κυμα παρεα,και την ειχα δει σε κανα dvd θα βαριομουν απιστευτα περισσοτερο... Γενικα καπου βαρεθηκα,και τωρα την εχω ξεχασει τελειως,πραγμα που δειχνει ποσο καλη ηταν(τουλαχιστον για τα κριτηρια μου)
EKTELESTES Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 :lol: Η 1η ήταν όλα τα λεφτά, δύσκολα θα ξαναβγεί παρόμοια ταινία. Αλλά κ η 2η το κωμικό φανταρίστικο κλίμα της 1ης το έπιασε κι ας μην είχε την πολιτικο-κοινωνική σάτιρα ^^ την 1η πρέπει να την έχω δει γύρω στις 15 φορές, μέχρι και σε ξένους (άγγλους, ιρλανδούς, σκωτσέζους κ ιταλούς ) την είχαμε κάνει προβολή στην Σκωτία πριν χρόνια Αφού τους κάναμε 1 εισαγωγή για να καταλάβουν τι έπαιζε ιστορικά, έσκασαν στα γέλια τα παλικάρια (!)
GIANNISPATRA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 εγώ πιστεύω είναι μια πολύ καλή κίνηση και σίγουρα θα έχει τηλεθέαση και εντάξει η ταινία δεν ήταν και τόσο μάπα .Ελπίζω να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το safe sex tv stories.Κάπου πέτυχα ότι θα συνεχίσουν οι ίδιοι ηθοποιοί που έπαιζαν και στην πολυδιαφημισμένη ταινία .
silencer51 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Η πρώτη ταινία, ειναι ισως η καλύτερη του νέου Ελληνικού κινηματογράφου... Χιούμορ που σπάει κόκκαλα και χαρακτήρες που σου μένουν. Η σειρά φαίνεται ενδιαφέρουσα...
Nitrous18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 απο οτι ειδα η σειρα θα ειναι οπως η πρωτη ταινια αλλα με τους ηθοποιους που παιζουν στο 2, τωρα αν θα εχει και κανουργια στοιχεια δεν ξερω.
theoritikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 H EΡΤ πάντως το έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα. Δίαβασα σε μια εφημερίδα πως έχουν μετατρέψει ένα μέρος της ΕΡΤ στην Άγια Παρσκευή σε στρατόπεδο εκείνης της περιόδου, και έχουν πάρει απο το μουσείο τους και απο συλέκτες αντικείμενα της εποχής. Εγω πιστεύω πως θα πάει άπατη η σειρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.