Προς το περιεχόμενο

fan sti mobo?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται.Μπορείς πχ. να βάλεις ένα 12αρι fan για το εσωτερικό του κουτιού και να πέρνει ρεύμα απο το 3pin της mobο ή μελλοντικά να πάρεις μια καλύτερη ψύκτρα για την μητρική με ενεργητική ψήξη (ψύκτρα+φαν) και να τραβάει ρεύμα απο εκεί πάλι.

Δημοσ.

Αν αποσυνδέσω το θορυβοδες ανεμιστηράκι για το northbridge που έχει η μητρική θα έχω πρόβλημα ή γενικά κολλήματα λόγω θερμοκρασίας?

Το σύστημα είναι παλιό, Athlon 1400 και το κουτί έχει εναν ανεμιστήρα πίσω και εναν μπροστά.

Δημοσ.

να σου πω, εγω με τον ιδιο CPU, οταν ειχα ανοιξει το κουτι για να το καθαρισω, παρατηρησα οτι ειχε κολλησει το ανεμιστηρακι της μητρικης.Ομως, δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι τοτε.Μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως...

Δημοσ.
Αν αποσυνδέσω το θορυβοδες ανεμιστηράκι για το northbridge που έχει η μητρική θα έχω πρόβλημα ή γενικά κολλήματα λόγω θερμοκρασίας?

Το σύστημα είναι παλιό' date=' Athlon 1400 και το κουτί έχει εναν ανεμιστήρα πίσω και εναν μπροστά.[/quote']

gia na exei fanaki paei na pei pos iparxei logos.allios tha sou eixe pathitiki.auto pou mporeis na kaneis einai na rikseis ta volt me ena potensiometro.

Δημοσ.

Tha parathrhso tis thermokrasies poy exei meta apo kana 2oro me to fan energopoihmeno kai ystera tha bgalo to kalodio trofodosias toy gia na do diafores.

An tou balo ligo ladi tha stamathsei o yperbolikos thorybos?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...