aspirin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Έχω τον Epson cx3650 πολυμηχάνημα. Από τις πρώτες μέρες του έβαλα μελανοδοχεία τα οποία αναγομώνονται εύκολα. Τύπωνε τζι-τζί. Χθές είδα τα ακροφύσια βουλωμένα. Είπα να το πειράξω μηπως επανέλθουν. Το πασπάτεψα λίγη ώρα και σε μια φάση μου ανάβει ένα " Ε¨" στην οθονίτσα του και όλα τα λαμπάκια αναβοσβήνουνε. Στο status monitor μου βγαίνει η εξής ένδειξη: "Parts inside your printer are at the end of their service life. See your printer documentation.". Δε λέει ότι χάλασε, απλά ότι κάτι θέλει αντικατάσταση γιατί ήρθε η "ώρα" του μετά απο πολύ χρήση. Για ρίχτε ιδέες γιατί δεν έχω όρεξη κ χρήμα να καταθέσω τον οβολό μου σε νέο μηχάνημα. Κ αυτό καινούριο είναι άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ...εγώ έχω ένα HP1315 και ποτέ δεν λέει όχι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 κ εγώ είχα ΗΡ αλλά μου χάλασε επίσης. Εξαρτάται τη χρήση που θα του κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.