Προς το περιεχόμενο

Supernatural

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kaizer θα πλακωθουμε!

Καλα ειναι τωρα αυτη σοβαρη σειρα?

Ειδα 5-6 επεισοδια επειδη τα βρηκα ευκολα και δεν ειχα κατι αλλο υποψιν μου,αλλα δε μου αρεσαν τοσο...Ενταξει δεν ειναι κακη η σειρα,αλλα δεν αξιζει να τη δεις...

(μετα που νοικιασα 3 κυκλο x files ηρθα στα ισια μου!)

Anyway,γουστα ειναι αυτα,αλλα θεωρω οτι δυσκολα μπορει να κερδισει καποιον η εν λογω σειρα...

Δημοσ.

Migma X-files kai Smallville(exallou paragei kai skinothetei merika episodeia o Kim Manners twn X-files)

Emena pou mou aresoun kai ta 2 goustarw

An sou aresei to Smallville tha goustareis

An sou aresoun ta X-files alla OXI to Smallville tote den tha goustareis giati einai pio amerikano-teen series,oxi toso sovari

H alithia einai oti exei plaka kai arketa xekatharous xaraktires(xwris auto na tous kanei bebea idieterous i axiologous).Poly basi sto modelo Smallville me omoiotites twn kentrikwn prwtagwnistwn kai guest episodeiou kathws kai megali basi stin oikogeneia.Genika auta ta shows einai deigma tis sintiritikis koultouras tou neosyntiritikou dogmatos Bush ,kati san patris/thriskia/oikogeneia

An to prosperaseis exei plaka kai merika episodeia itan really kala.Einai arketa eukolopepti seira kai logw tis thriller-o-filosofias tis kathesai xalara na deis akoma kai ena filler episodeio.Pantws sta arnhtika einai oti tosa fillers eixa na dw apo 1i season Smallville kai pws i main plot einai kapws adynati an kai to palepsane kala

Genika epeidh h peira exei deixei pws i 2i (kai se merikes seires kai i 3i season) einai h kalyteri perimenw enagwniws tin epomeni kathoti me ena mpakalistiko tropo,gia to stylaki tis egw tis bazw ena 60% gia 1i season

Δημοσ.

Καταρχας,μη μου λες μειγμα x-files γιατι τα x-files ειναι πολυ πιο ατμοσφαιρικα,ψαγμενα,με ωραια σεναρια,με ενα main plot που μαμει και δερνει,οπως και με φοβερους χαρακτηρες...Επισης το supernatural,ειναι σκετο κιτσαριο κατι το οποιο απεφυγαν οι δημιουργοι των x-files...Γιατι οταν μια σειρα πραγματευεται τετοιου ειδους θεμα πρεπει να κραταει μετρο και να προσφερει μια εναλλακτικη επιστημονικη εξηγηση...Το supernatural ειναι χυμα στο κυμα και για αυτο ειναι κιτς!

Το Smallville το θεωρω ελλεεινα βαρετη σειρα,το supernatural μπροστα του ειναι πολυ πιο διασκεδαστικη...Επισης,οι χαρακτηρες στο supernatural ειναι τελειως επιφανεικοι,οπως και τα κινητρα τους να κανουν αυτα που κανουν δε ειναι σοβαρα.....

Anyway,εγω τη θεωρω μετρια σειρα,κατι για να σκοτωνεις την ωρα σου...

(το 4400 που ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια μου φανηκε πιο ενδιαφερον,αλλα ειναι ψιλο-αντιγραφη x-files κι αυτο)

Δημοσ.
Καταρχας,μη μου λες μειγμα x-files
Καταρχην μην τρελενεσαι δεν ειπα οτι ειναι σαν να βλεπω Χ-files ΣΥΝ Smallville οπως δεν σημαινει οτι αν βαλεις κετσαπ σε ψαρι θα βγει καλο.Απλα θαχει και γευση ντοματας.Και ειλικρινα εθελοτυφλεις αν δεν βλεπεις τις οποιες ομοιοτητες με Χ-files
γιατι τα x-files ειναι πολυ πιο ατμοσφαιρικα,ψαγμενα,με ωραια σεναρια,με ενα main plot που μαμει και δερνει,οπως και με φοβερους χαρακτηρες...Επισης το supernatural,ειναι σκετο κιτσαριο κατι το οποιο απεφυγαν οι δημιουργοι των x-files...
Ειμαι φοβερος φαν των Χ,τα θεωρω μια απο τις 3 αγαπημενες μου σειρες εβερ...Ομως ειχαν και ψεγαδια ετσι?Το μεην πλοτ εμφανιζοταν αραια και που,τα τελευταια 3 χρονια υπηρχαν μερικα αθλια φιλλερς,μερικοι χαρακτηρες ηταν περαστικοι κτλ.Αν θελει καποιος να βρει ψεγαδια βρισκει
Γιατι οταν μια σειρα πραγματευεται τετοιου ειδους θεμα πρεπει να κραταει μετρο και να προσφερει μια εναλλακτικη επιστημονικη εξηγηση...Το supernatural ειναι χυμα στο κυμα και για αυτο ειναι κιτς!

Ειναι τραγικα δυσκολο να καταλαβεις οτι το κοινο που απευθυνεται ειναι σαφως νεοτερο και πιο μεηνστρημ και πως η σειρα λεγεται Supernatural και αρα οφειλει ολα τα επισοδεια να εχουν υπερφυσικο στοιχειο?(υπαρχει και ενα χωρις)

Δηλαδη στο Εηντζελ η την Μπαφυ πουχε 45 δαιμονες θα επρεπε να πιανουν ας πουμε κανονικους διαρρηκτες?

Δημοσ.
Καταρχην μην τρελενεσαι δεν ειπα οτι ειναι σαν να βλεπω Χ-files ΣΥΝ Smallville οπως δεν σημαινει οτι αν βαλεις κετσαπ σε ψαρι θα βγει καλο.Απλα θαχει και γευση ντοματας.Και ειλικρινα εθελοτυφλεις αν δεν βλεπεις τις οποιες ομοιοτητες με Χ-files

Ειμαι φοβερος φαν των Χ' date='τα θεωρω μια απο τις 3 αγαπημενες μου σειρες εβερ...Ομως ειχαν και ψεγαδια ετσι?Το μεην πλοτ εμφανιζοταν αραια και που,τα τελευταια 3 χρονια υπηρχαν μερικα αθλια φιλλερς,μερικοι χαρακτηρες ηταν περαστικοι κτλ.Αν θελει καποιος να βρει ψεγαδια βρισκει

Ειναι τραγικα δυσκολο να καταλαβεις οτι το κοινο που απευθυνεται ειναι σαφως νεοτερο και πιο μεηνστρημ και πως η σειρα λεγεται Supernatural και αρα οφειλει ολα τα επισοδεια να εχουν υπερφυσικο στοιχειο?(υπαρχει και ενα χωρις)

Δηλαδη στο Εηντζελ η την Μπαφυ πουχε 45 δαιμονες θα επρεπε να πιανουν ας πουμε κανονικους διαρρηκτες?[/quote']

Ομοιοτητες εχει ρε παιδι μου δε λεω,αλλα ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τα x-files γενικοτερα.Η μονη σεζον απο τις τελευταιες που εχω δει απο x,ηταν η εβδομη ειχε μερικα αθλια αυτονομα επεισοδια(βλεπε hungry)αλλα γενικα αυτονομα εχει και αλλα φοβερα επεισοδια...Το main plot ετσι κι αλλιως εινι 4-5 επεισοδια ανα σεζον οποτε...

Κοιτα εγω εβλεπα x-files και 14 χρονων,δε λεει κατι αυτο..Τα θεωρω και τα Χ σειρα για νεο και mainstream κοινο.Το ειναι πολυ πιο ψαγμενη απο πχ supernatural δε σημανει οτι δεν ειναι mainstream...Ειναι πιο ευκολοπεπτο το supernatural,αυτο το καταλαβαινω οπως και ασχολειται αποκλειστικα με παραφυσικα στοιχεια...

Απλα δεν τη θεωρω καλη σειρα.Thats all...Βλεπεται ναι,αλλα δεν αξιζει να τη δει κανεις κατ'εμε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τη σειρά την βλέπω από το 3-4 επισόδειο και κάθε βδομάδα περίμενα πως και πως να βγει επόμενο επισόδειο.

Από τις αγαπημένες μου σειρές φέτος, καλογυρισμένη, πολύ καλή ατμόσφαιρα και μου άρεσε γενικώς.

Είχε πολλά επισόδεια αυτόνομα αλλά και ένα κύριο στόρυ που πιο πολύ φάνηκε στα τελευταία επισόδεια.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει και η 2η.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδειο. Εμένα πάντως μου άρεσε. Θα δω ευχαρίστως τα υπόλοιπα και την 2η σεζόν :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα έχει πρεμιέρα η 2η σεζόν.

Πολύ καλή η 1η σεζόν, αλλά ελπίζω φέτος να έχουμε πιο πολύ για την ιστορία με το δαίμονα παρά fillers με urban-legends

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...