Προς το περιεχόμενο

WinPcap προβλημα!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ενα προγραμμα που εγκαθισταται μαζι με το banlist του warcraft ΙΙΙ και χρειαζεται για να λειτουργει σωστα. λογικα θα χρειαζεται και για αλλα πραματα. εχθες απεγκατεστησα το banlist και το ξαναεγκατεστησα, αλλα ελεγε οτι δεν δουλευει σωστα επειδη ηθελε να εγκατασταθει και το winpcap. εν' τω μεταξυ κατα την εκγατασταση, εγκαθιστουσε και το winpcap, αλλα αυτη την φορα ειπε οτι ηδη υπαρχει και δεν μπορει να εγκατασταθει! εψαξα παντου, αλλα δεν το βρηκα. ουτε βρηκα κατι στην registry. κατεβασα ξεχωριστο το install μονο για το winpcap, αλλα και παλι σταματησε την εγκατασταση, επειδη ειπε οτι ηδη υπαρχει στον υπολογιστη..

καμμια ιδεα;

Δημοσ.

ρε παιδια μου εχει σπασει τα νευρα!! επισης μολις ανοιγω το banlist δεν λειτουργει καλα και λεει οτι λειπει το wanpacket.dll

αλλα τι θα γινει με το καταραμενο το winpcap; πως γινεται να ειναι εγκατεστημενο και να μην το βρισκω πουθενα, οχι μονο εγω αλλα και τα unistallers;

Δημοσ.

μπα τιποτα. δεν υπαρχει πουθενα.. μου εχει σπασει τα νευρα παντως!!

asd22oz.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καμμια αλλη ιδεα; πως γινεται να μου λεει οτι υπαρχει ηδη, ενω δεν υπαρχει ουτε για ιχνος; και ενταξει, υπαρχει στον υπολογιστη. εγω μπορει να θελω να το ξαναεγκαταστησω!! που ειναι το προβληματα ρε μωτο!

dsarp6.jpg

Δημοσ.

εχω ψαξει ολο τον υπολογιστη, ολη την registry, ολο το Internet! δεν εχω βρει ακομα λυση στο προβλημα μου.. τι γινεται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...