caveneo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Τί γίνεται ρε παιδιά με αυτές τις τράπεζες. Μέχρι τώρα ήξερα ότι σου παίρνουν προμήθεια αν πας να καταθέσεις σε λογαριασμό τρίτου. Άλλαξε αυτό τώρα πλέον. Πάω εχθές να καταθέσω κάτι χρήματα που μου έδωσε ο πατέρας μου στην Αγροτική. Ο λαγαριασμός είναι στο όνομα του πατέρα μου και της μάνας μου. Τα κατέθεσα στην τράπεζα που δημιουργήθηκε ο λογαριασμός όχι σε διαφορετικό κατάστημα. Και κράτησε προμήθεια 1,20?. Τι θα γίνει με αυτές τις τράπεζες;;; Μήπως μας πίνουν το αίμα. Δεν φτάνει που βάζουμε τα λεφτά μας σε αυτές, μας χρεώνουν κιόλας επειδή τις εμπιστευτήκαμε. Συμπέρασμα: Θα γυρίσουμε σε καταστάσεις όπως παλιά που είχανε τα χρήματα σε σεντούκια ή κάτω από το στρώμα (ούτως ή άλλως οι τόκοι είναι χάλια).
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αφου ο λογαριασμος δεν ηταν στο ονομα σου τοτε ολες οι Τραπεζες θα σου κραταγαν προμηθεια.Οχι βεβαια οτι συμφωνω με τετοια... :mrgreen:
vasoula78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 αν πηγαινες με το βιβλιαριο του πατερα σου δεν θα σου κρατουσαν προμηθεια το εχω κανει κ εγω
danton Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Παλιότερα γινόταν αυτό που λέει η Βασούλα. Ο αδερφός μου μπορούσε να καταθέσει δωρεάν σε λογαριασμό μου με το βιβλιάριο μου. Εδώ και αρκετό καιρό όμως η αγροτική το σταμάτησε και αυτό.
caveneo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το έχουν παραξυλώσει οι τράπεζες. Σε λίγο θα βάζουν και μηνιαία προμήθεια για τη διατήρηση λογαριασμού. Τί να πω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το έχουν παραξυλώσει οι τράπεζες. Σε λίγο θα βάζουν και μηνιαία προμήθεια για τη διατήρηση λογαριασμού. Τί να πω; Το κανουν ηδη σε λογαριασμους με χαμηλο υπολοιπο ανα εξαμηνο .Δεν θυμαμαι ποσο ειναι. :mrgreen:
danton Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 alphabank 10€ άνα εξάμηνο για λογαριασμούς κάτω από 1500€. Αν δεν σκοπεύετε να κρατάτε ένα σεβαστό ποσό σε λογαριασμό καλύτερα να ανοίγετε μισθοδοσίας, συνήθως έχουν μεγαλύτερο επιτόκιο και δεν έχουν ρήτρες για μικρά ποσά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.