skoy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 kai otan kanei copy apo ton ena skliro ston allo, stin idia kalodiotainia diladi den tha sernetai, e??? Ayto einai kathara apo ti xrisi tou kaneis to pio se voleyei... emena proswpika, thelw apo disko se disko na mi mou vgazei tin psixi... Anyway opws kai na ta valeis, kane ayto me tin virtual memory, kati tha kerdiseis kai apo ayto...
karasarinis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ.Ο ΔΙΣΚΟΣ Ο ΜΑΧΤΟΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ.ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΝΩ ΣΤΑ Bios ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ?
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 kai otan kanei copy apo ton ena skliro ston allo' date=' stin idia kalodiotainia diladi den tha sernetai, e??? Ayto einai kathara apo ti xrisi tou kaneis to pio se voleyei... emena proswpika, thelw apo disko se disko na mi mou vgazei tin psixi... Anyway opws kai na ta valeis, kane ayto me tin virtual memory, kati tha kerdiseis kai apo ayto...[/quote'] Απο το να εχεις ενα μονιμο limit στην επιδοση του δισκου, το προτιμω και το προτεινω και δε ειμαι ο μονος... Ειλικρινα που το ειδες αυτο? Δε το λεω κακοβουλα, αλλα οπου εχω διαβασει και απο προσωπικη μου εμπειρια σε πολλα μηχανηματα, αυτη η συνδεσμολογια δε προτεινεται...:?
giorgos th. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 genikos kanonas:valte tous diskous opos thelete alla POTE mazi me optical drive..
karasarinis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Κοιτα επειδη στο ειπαν απο το Πλαισιο μην το δενεις κιολας κομπο, δε νομιζω να εχει επισημη θεση το Πλαισιο στο πως να συνδεονται οι δισκοι και τα cd/dvd-rom και να στο ειπε αυτος, την γνωμη του ειπε το παλικαρι και θα σου δουλεψει ετσι. Το θεμα ειναι πως ετσι στην ουσια θα υπολειτουργει ο σκληρος σου επειδη βαζεις ενα οριο ταχυτητας στην λειτουργια του, που ειναι η ταχυτητα του cd/dvd-rom... Aν θες θα κανω λιγο googling αυριο να στο δειξω και με μετρησεις αυτο, ειναι κατι που ισχυει.-
markgio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ακου τον asmilon, εχει δίκιο.. το εχω κάνει κι εγώ κι όχι μόνο στο δικό μου pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.