Nenya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αν μπορεί κάποιος παιδιά να με βοηθήσει στο εξής πρόβλημα που έχω..... Έφτιαξα μια κάρτα στο Corel και θέλω να την τυπώσω ...όχι τίποτα ιδιαίτερο σε γραφικα ειναι απλή. Το μέγεθος του αρχείου είναι γύρα στα 350kb . Θέλω να τη τυπώσω σε labels. Όταν πατάω εκτύπωση το pc μου κολλάει για ώρα και δε κάνει τίποτα......ή αν δε γίνει αυτό τότε στο παράθυρο του εκτυπωτή βλέπω το αρχείο που έδωσα για εκτύπωση να μεγαλώνει συνέχεια...δηλαδή λέει 350/500kb και όλο αυξάνεται ως ότου φτάνει και πάνω απο 19 mb και συνεχίζει.... Αυτό το κόλλημα κρατάει μέρες.......Έσβυσα το αρχείο και το έφτιαξα από την αρχή και το αποθήκευσα σε διαφορετικό σημείο του δίσκου μπας και αλλάξει η κατάσταση αλλά τίποτα. Να προσθέσω τέλος οτι σε καμια άλλη εκτύπωση δεν έχω κανένα πρόβλημα....ήτε σ' αυτό ήτε σ' άλλο πρόγραμμα. Αν μπορεί κανείς να μου ρίξει καμια ιδέα θα το εκτιμούσα... Σας ευχαριστώωωωωωω!!
marakigr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Akoma to Corel 13 den to epiasa sta xeria mou na sou pw tin ali8eia... apla to mono pou exw na kanw san remark einai .. oti to teleutaio prog mias etairias den einai panta kai to kalutero... mexri to 10 hmastan kala.. meta bgike to 11 pou dior8wse kapoia problimata dimiourgise posa alla.. sto 12 bebaia uparxei to klassiko programma twn grammatoseirwn (ellinikwn) to 13 na min exei mia beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep (logokrisia) pou na sou bgazei tin psixi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.