profitis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μετά την αναβάθμιση της CPU (προηγήθηκε βέβαια bios update) σε athlon 64 3800 x 2 σταδιακά μου εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα.Φορτώνανε τα Windows αλλα αμέσως το monitor έμπαινε αμέσως σε Stand by.To πρόβλημα είναι εδώ και αρκετές μέρες και μου εμφανίστηκε ουσιαστικά στην πρόχειρη εγκατάσταση των windows και μετά απο ψάξιμο και δοκιμές βρήκα οτι εμφανίζεται οταν μπουνε οι Drivers για την MSI 6600GT(agp) που έχω. Ενάμισι χρόνο που είχα το παρακάτω σύστημα: ΜSI K8N NEO2 Platinum(nforce 3),athlon 64 3200+,2x512 mbyte kingston,200 gbyte Sata Seagate ,Tagan 420 και βέβαια την ΜSI 6600GT. Ελάχιστες φορές μου το έκανε αυτο(2-3 και μετά απο restart όλα μια χαρούλα.Τώρα μετά το bios update,την αλλαγή του επεξεργαστή εμφανίστηκε αυτο το πρόβλημα και όχι αμέσως.Μετά απο ορισμένες μέρες. Κάποιο παιδί σε ένα άλλο forum μου είπε οτι έχει να κάνει με το IRQ (ιδέα δεν είχα γι'αυτο) που μάλλον "μπλέχτηκε" μετά το BIOS update.Ωστόσο δεν βγήκε κάποια ακρη.εκανα και δεύτεrη εγκατάσταση windows στο μηχάνημα και ειχαμε τα ίδια συμπτώματα.Δοκίμασα την 6600 GT σε ένα σχετικά παλιό μηχάνημα που έχω και έπαιξε κανονικότατα.Η παλια vga όμως(αν θυμάμαι καλα ΜΧ 440) δεν "συνεργάζεται" με το καλό (και καινούργιο μηχάνημα) αφου ούτε καν bootαρε το σύστημα. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτη αφου το θέμα το ψάχνω εδώ και μία βδομάδα(είχα κανονίσει την εγκατάσταση ενος raptorα και μία καλή εγκατάσταση των win αλλα έχω κολλήσει με αυτο το πρόβλημα.) Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.