Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις στο VirtualDub! Ερώτηση!

ptsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μετασχηματίσω 1 αρχείο avi που έχει χάλια ποιότητα μέσω του VirtualDub σε άλλο αρχείο με καλύτερη ποιότητα. όμως στις δοκιμές που έχω κάνει μου δημιουργείται 1 τεράστιο αρχείο πολλών Giga. Ας μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε το αρχείο να έχει λογικό μέγεθος!

PLEASE HELP ME!!! THANKS

Δημοσ.

Σου δίνει τεράστιο αρχείο γιατί κάνεις επανακωδικοποίηση uncompressed. Πήγαινε Video>Compression και διάλεξε από τους codecs ή DivX ή XviD με τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο configure.

Δημοσ.

apo arxeio me xeiroteri poiotita den ginetai na tin kalitereuseis. to mono pou mporeis na kaneis einai na xrisimopoiiseis kapoio blur filtro oste na meiothoun ta pixeliasmata alla tha xaseis se details.

Δημοσ.

Καταρχάς δες τον ΟΔΗΓΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB από εδώ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ (ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ) ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Dvd για να κάταλάβεις πως εισάγεις τα φίλτρα αν δε γνωρίζεις ( όπως το φίτλρο Textsub). Μετά μέσω των ρυθμίσεων των φίλτρων πέρνεις και το ανάλογο αποτέλεσμα καθώς υπάρχει η δυνατότητα Preview στα περισσότερα φίλτρα.

Δημοσ.

Η διαδικασία είναι απλή. Αν έχεις υπομονή (επειδή φεύγω τώρα), το βραδάκι θα ανεβάσω ένα οδηγό γι' αυτό. CU later.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...