Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις κάτι. Κάν'το έτσι που πρέπει αλλιώς μην το κάνεις καθόλου. Τουλάχιστον στο Jackass φεύγει και κανένα δόντι.

(σ.σ. αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη πάντα, έτσι; )

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνεις κάτι. Κάν'το έτσι που πρέπει αλλιώς μην το κάνεις καθόλου. Τουλάχιστον στο Jackass φεύγει και κανένα δόντι.

(σ.σ. αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη πάντα, έτσι; )

Εχεις δικιο αλλα αν μου εδιναν και εμενα τα λεφτα που παιρνουν οι Jackass Θα εβγαζα ολα τα δοντια μου οχι ενα...

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά μην τους κατακρίνετε τόσο... καταλάβετε τους... πλουσιόπαιδα είναι που απαξιούν να ασχοληθούν με τα κοινά βαρετά θέματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία μας και μαλακίζονται για να περάσει ευχάριστα η ώρα τους.... δείτε κανένα βιντεάκι τους για να χαρούν και αυτοί και να θεωρούν ότι ανήκουν στο σ(ι)τάρsystem της χώρας μας που εξ ορισμού είναι top of the top από μονο του....

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά μην τους κατακρίνετε τόσο... καταλάβετε τους... πλουσιόπαιδα είναι που απαξιούν να ασχοληθούν με τα κοινά βαρετά θέματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία μας και μαλακίζονται για να περάσει ευχάριστα η ώρα τους.... δείτε κανένα βιντεάκι τους για να χαρούν και αυτοί και να θεωρούν ότι ανήκουν στο σ(ι)τάρsystem της χώρας μας που εξ ορισμού είναι top of the top από μονο του....

Συμφωνώ και εγώ...

Αλλα άμα κάνουν τίποτα καλό θα το δώ. Βέβαια απο τα video του πρώτου ποστ μάλλον μιλάμε για πλουσιόπαιδα ΧΩΡΙΣ φαντασία.ΑΛλα δεν γίνεται να τα έχει όλα και λεφτά, και χιούμορ και φαντασία.

Δημοσ.

Αν εχεις λεφτα πιστευω πως ειναι πιο ευκολο να μπεις στο σ(ι)ταρsytem με 1002 τροπους απο το να πετας πυροτεχνηματα στο κολο σου

Δημοσ.

οι έξυπνοι το κάνουν αυτό.. δυστυχώς δεν είναι όλα τα πλουσιόπαιδα έξυπνα απλά τυχαίνει να είναι πλούσιοι επειδή ο παππούς/πατέρας τους έπαιρνε μίζες, πωλούσε λάδι στην κατοχή, έκλεβε την εφορία.. η πολύ σπανιότερα επειδή ήταν δουλεφταρας έξυπνος και τυχερός στις επενδύσεις.

τέλος μπορεί να μην είναι "πλούσιοι πλούσιοι"... απλά αρκετά πλούσιοι για να έχουν σπορ Μερτσεντε Iphony και Ιpady 64GB και να την βγάζουν κάθε μέρα στην παραλιακή κτλ χωρίς να δουλέψουν ούτε μισάωρο... και αυτοί στην εποχή μας (για την ελλάδα) πλούσιοι θεωρούνται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...