Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα μόνα που παραδέχομαι ότι όντως ήταν καλά (για την εποχή) ήταν τα Loave don't let me go & All the things she said που ακούγονται ακόμα και τώρα σε μαγαζιά και είναι τραγούδια που ασχέτως αν είσαι μεταλάς, μπουζουκτζής ή εντεχνοπερίεργος δεν θα πεις ότι ήταν μούφα.

Επίσης στο 2002 βγήκε το Toxicity που έκανε γενικά πάταγο (όπως και γενικά οι System εκείνο τον καιρό) και δεν το είδα πουθενά. Όπως και πολλά άλλα, αλλά τι να λέμε, το Sk8ter Boy ήταν τέτοια τραγουδάρα που δεν το φτάνει κανείς...

Φτάνει το off-topic, πάρτε έναν Charlie the Unicorn τώρα να στρώσετε

http://www.youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus

http://www.youtube.com/watch?v=QFCSXr6qnv4

http://www.youtube.com/watch?v=eaCCkfjPm0o

Δημοσ.

Εμένα με εφτιαξε παντως γιατι τοτε ημουν κανα 10αρι χρονων και αυτα επαιζαν τοτε..

Τουλαχιστον τα 10/30 ειναι αγαπημενα και με το που τα ακουσα ενιωσα πολυ γαματα..

Να σαι καλα daPro με το ποστ θυμησες πολλα!!!

Ασ' τους να κραζουν!

Δημοσ.

ειναι κοινη λογικη οτι οσοι ακουνε μεταλ ειναι σατανιστες και φασιστες που το χερι τους ειναι οπως το πρεζακι στο requiem και το παιζουν σκληροι εξωτερικα ενω ειναι αποδεδειγμενο οτι κλαινει για τα μαλλι τους εχει ψαλιδα

Δημοσ.

ειναι κοινη λογικη οτι οσοι ακουνε μεταλ ειναι σατανιστες και φασιστες που το χερι τους ειναι οπως το πρεζακι στο requiem και το παιζουν σκληροι εξωτερικα ενω ειναι αποδεδειγμενο οτι κλαινει για τα μαλλι τους εχει ψαλιδα

δεν ξερω που αναφερεσε ακριβώς αλλα η "δεν εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου" η εισαι απο αυτους που εχεις "κόψει" την κοινωνια σε 3-4 κομμάτια μονο και μονο επειδη ετσι την καταλαβαινεις καλυτερα.

θα πρεπει να ψαχνεις περισσοτερο τους ανθρώπους γυρο σου -για δικο σου καλο-.

πριν απο 15 περιπου χρονια οταν περνουσα και εγω τα "ταραγμενα χρονια της εφηβιας" και ακουγα ολα αυτα οπου για εσενα αποτελουν "κοινη λογικη", να σε πληροφορισω οτι ειχαμε "παιξει" πολλες φορες μπουνιες με φασισταρια του κερατα.

φιλε μου, η μ@λ@κι@ στον εγκεφαλο ενος ανθρωπου δεν παει ουτε με την μουσικη ουτε με τιποτε. υπαρχει απλος μεσα στο κεφαλι καποιου και απλα εκδηλώνεται.

και οσο για τα πρεζακια που αναφερεις, οι ποιο "π@υστιδες" απο πλευρας συμπεριφορας ανθρωποι που γνωρισα ποτε μου ηταν ολοι αυτοι που φαινομενικά ηταν ΟΚ (εμφανιση κλπ) και απο μεσα τους εβγαινε ολοι η σαπιλα μονο και μονο λογο του οτι δεν ειχαν ποτε τα @@ να κανουν κατι περαν αυτο που η κοινωνια ονομαζει "καλο" - με λιγα λογια αποθυμενα-

κυριως γιατι διαβαζουν και μικροτεροι ηλικιακα ατομα εδω μεσα και σιγουρα αυτους δεν πρεπει να μπερδεψουμε.

φιλικα....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω που αναφερεσε ακριβώς αλλα η "δεν εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου" η εισαι απο αυτους που εχεις "κόψει" την κοινωνια σε 3-4 κομμάτια μονο και μονο επειδη ετσι την καταλαβαινεις καλυτερα.

θα πρεπει να ψαχνεις περισσοτερο τους ανθρώπους γυρο σου -για δικο σου καλο-.

πριν απο 15 περιπου χρονια οταν περνουσα και εγω τα "ταραγμενα χρονια της εφηβιας" και ακουγα ολα αυτα οπου για εσενα αποτελουν "κοινη λογικη", να σε πληροφορισω οτι ειχαμε "παιξει" πολλες φορες μπουνιες με φασισταρια του κερατα.

φιλε μου, η μ@λ@κι@ στον εγκεφαλο ενος ανθρωπου δεν παει ουτε με την μουσικη ουτε με τιποτε. υπαρχει απλος μεσα στο κεφαλι καποιου και απλα εκδηλώνεται.

και οσο για τα πρεζακια που αναφερεις, οι ποιο "π@υστιδες" απο πλευρας συμπεριφορας ανθρωποι που γνωρισα ποτε μου ηταν ολοι αυτοι που φαινομενικά ηταν ΟΚ (εμφανιση κλπ) και απο μεσα τους εβγαινε ολοι η σαπιλα μονο και μονο λογο του οτι δεν ειχαν ποτε τα @@ να κανουν κατι περαν αυτο που η κοινωνια ονομαζει "καλο" - με λιγα λογια αποθυμενα-

κυριως γιατι διαβαζουν και μικροτεροι ηλικιακα ατομα εδω μεσα και σιγουρα αυτους δεν πρεπει να μπερδεψουμε.

φιλικα....

sarcasm-the-big-bang-theory-8135257-500-281.jpg

Δημοσ.

απλα απιστευτο!!!κ νομιζα οτι θα χωθει στο καλαθακι μπροστα στο τιμονι

Και μετά μου λέτε για γάτες(σόρρυ δεν άντεξα :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...