Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μου πιο γατί θα έκανε έτσι...και ναι είναι θέμα σύγκρισης εφόσον είναι τα 2 κυρίαρχα κατοικίδια του πλανήτη.

Is that better?

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο ο σκύλος άλλο η γάτα, άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Η γάτα είναι σαν την γυναίκα, όποτε γουστάρει σου κάθεται (για χάιδεμα εεεεε), όποτε γουστάρει σε γράφει, είναι απαλή, σου αρέσει να την πασπατεύεις, και σου ξεσκίζει το σπιτικό, απλά δεν κοστίζει όπως μια γυναίκα.

Ο σκύλος είναι σαν ένας μικρός αδερφός. Θα κάνει ότι του πεις και αν δε το κάνει θα φάει μια και θα το κάνει. Θα είναι φύλακας για να σου δείξει κιόλλας πόσο καλός είναι στο alpha male. Θα παίξει μαζί σου όποτε γουστάρεις εσύ, και θα κάνει ότι του πεις. Αλλά δεν είναι και για πολλά χάδια, χώρια ότι σαλιώνει τα πάντα.

Το ότι δεν έχεις δει σημάδια αγάπης από γάτες δε μου λέει κάτι. Ο αδερφός μου που μένουμε στο ίδιο σπίτι και έχουμε μια γάτα, θυμάται να της δίνει σημασία 1 φορά την μέρα και αν. Περίεργο είναι που τον γράφει κανονικότατα και τον θυμάται μόνο όταν τρώει; Απο την άλλη η κοπέλα του που δεν έχει 1 μήνα που μπαινοβγαίνει στο σπίτι, όλη την ώρα είναι με το γατί, και όταν την βλέπει την παρακαλάει για χάδια (η γάτα παρακαλάει). Οι γάτες θέλουν να τις κερδίσεις, δεν θα σε αγαπάνε απλά και μόνο γιατί τις βάζεις φαί.

Γενικά μην μπερδεύουμε μολύβια και στυλό γιατί κάνουν πάνω κάτω την ίδια δουλειά. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Καλά χρυσά και ζωή να έχουν και τα 2 ζώα.

Δημοσ.

Το πρώτο +1 το πάτησα εγώ (χειροκρότημα παρακαλώ :P )

Πολύ σωστές παρατηρήσεις αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως αν είχες και σκύλο και γάτα το σκυλί θα σου λείψει περισσότερο .Αν έκανες "flashback" στις στιγμές με slow motion πρωταγωνιστής θα ήταν το σκυλί και όχι η γάτα.

Αλλά για να συμφωνήσουμε θα πω και εγώ πως είναι θέμα γούστου εν τέλη. :D

Δημοσ.

Ποσο μα ποσο δικιο εχει ο ανθρωπος:

http://www.youtube.com/watch?v=O_LHuII-jYQ

αρθρο εδω: http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-17823272

Και για οποιον θελει να δει μια ενδιαφερουσα κουβεντα που ειχε γινει πριν απο κανα μηνα live στο youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=oPEJJo1DA-I&feature=relmfu

Δημοσ.

Και εγώ το +1 σε σένα. Ναι σαν άνθρωποι μας αρέσει να μας δείχνουν την αγάπη τους οι άλλοι είτε είναι ζώα είτε άνθρωποι, σε ποιόν δεν αρέσει άλλωστε. Γι'αυτό και έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά παρ'όλα αυτά επειδή το κατοικίδιο σου το έχεις κάτι σαν παιδί σου, το ίδιο θα στεναχωρηθείς είτε αν χάσεις το ένα είτε το άλλο.

Δεν είμαι κατά των σκυλιών προς θεού ίσα ίσα που τα λατρεύω, αυτό δεν αναιρεί την αγάπη για τις γάτες. Και τα 2 είναι κορυφή γι'αυτό άλλωστε τα εξημέρωσε ο άνθρωπος, τα σκυλιά για το κυνήγι τα γατιά για τα έντομα/τρωκτικά.

Όσο cool είναι το ένα άλλο τόσο cool είναι και το άλλο.

Απορώ με αυτά που γράφω πάντως, λες και είμαι κανας χίπις tree hugger Ο_ο ...

I am not

Δημοσ.

Οι γάτες θέλουν να τις κερδίσεις, δεν θα σε αγαπάνε απλά και μόνο γιατί τις βάζεις φαί

Αυτο μπορει να ειναι η αφορμη(οπως σε ολα τα κατοικιδια), αλλα σε καμια περιπτωση ενας σκυλος δεν σε αγαπαει επειδη τον ταιζεις. Οπως μερικοι δεν εχουμε γατες και δεν γνωριζουμε καποια πραγματα για την συμπεριφορα τους ετσι καποια πραγματα για τους σκυλους μπορει να ειναι αγνωστα σε αλλους.

Η παραπανω παραθεση, ειναι ισοπεδωτικη. Αποδειξη? Αν σε "χασει" ο σκυλος, στα @@ του και το φαι και ολα, μπορει να πεθανει μεχρι και απο ασιτια.

Δημοσ.
Πες μου πιο γατί θα έκανε έτσι

Το δικο μου το κανει.

Βασικα θυμαμαι και αλλα γατια που εχω συναντησει,που το κανουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...