KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αληθινή θα ήταν αν είχαμε γίνει Αργεντινή. Με μεμονωμένα σκηνικά που απλά λέμε ότι γίνανε λόγο κρίσης δε νομίζω πως αντιπροσωπεύει την Ελλάδα. Δεν είμαι βολεμένος(άνεργος εδώ και 2 χρόνια είμαι) αλλά μου φαίνεται ότι η κρίση έχει πάρει τέτοια διάσταση επειδή κοιτάμε μόνο τι λέει η τηλεόραση και δε κοιτάμε και λίγο την πραγματικότητα... Για να δουμε: Eurostat: Στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού το 27,7% των Ελλήνων Unicef: 440.000 Ελληνόπουλα κάτω από τα όρια της φτώχειας Ενταξει,φανταζομαι οταν τα παραπανω ποσοστα φτασουν στο 90% τοτε θα μιλαμε για πραγματικο προβλημα τυπου Αργεντινης. Μεχρι τοτε ειναι απλως "μεμονωμένα σκηνικά" .
UpToDate_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DZp2D0DuIj0&feature=youtu.be
Tablet Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πωπω θα ειχε φαει ενα περιποιημενο "μύτο"-βρωμοσουτο η γατα που θα ξερνουσε τα σωθικα της!!!!!!!! Να σε ειχα μπροστα μου να σουταρες το γατακι να δεις τι σουτο θα ετρωγες απο κατω που θα σου γίνονταν τα κακαλα αμυγδαλες ψηλέ...σκατοψυχοι άνθρωποι..Με κατι ζωα σαν και εσας γινομαι χειρότερο ζωο απο οτιδηποτε..Αλλα δεν μου εχει κατσει να πετυχω κανεναν μπροστα μου να πειραζει ζωο..Να περασει καλα....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κι αν αυτός που θα πετύχεις είναι τούμπανος ψηλός, πρωταθλητής του Mai Tai; Αν είναι Ρώσσος μαφιόζος; Θα περασεί και τότε κάλα;
Tablet Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κι αν αυτός που θα πετύχεις είναι τούμπανος ψηλός, πρωταθλητής του Mai Tai; Αν είναι Ρώσσος μαφιόζος; Θα περασεί και τότε κάλα; Tοτε μαλλον θα περασω και εγω καλα...
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κι αν αυτός που θα πετύχεις είναι τούμπανος ψηλός, πρωταθλητής του Mai Tai; Αν είναι Ρώσσος μαφιόζος; Θα περασεί και τότε κάλα; Αμα η γατα ηταν σαν αυτη: http://www.youtube.com/watch?v=9Wr48VFhZH8
sheik Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Να σε ειχα μπροστα μου να σουταρες το γατακι να δεις τι σουτο θα ετρωγες απο κατω που θα σου γίνονταν τα κακαλα αμυγδαλες ψηλέ...σκατοψυχοι άνθρωποι..Με κατι ζωα σαν και εσας γινομαι χειρότερο ζωο απο οτιδηποτε..Αλλα δεν μου εχει κατσει να πετυχω κανεναν μπροστα μου να πειραζει ζωο..Να περασει καλα.... Ναι τωρα πηγε το σκατο στην καλτσα "ψηλε". Δεν εχω προβλημα με τα ζωα γενικως, ουτε οι γατες μου εχουν κανει κακο ξερω γω. Λατρευω τα σκυλια αλλα "σιχαινομαι" τις γατες. Τις θεωρω υπουλες, πονηρες και σε καμια περιπτωση ΦΙΛΟ μου, οπως εναν σκυλο που θα τον αγαπω και ξερω οτι κι αυτος ανταποδιδει. Δεν πειραζω ζωα, ουτε γατες, ουτε σκυλια, ουτε τιποτε. Απλα, στη συγκεκριμενη περιπτωση, η αντιδραση μου θα ηταν το βρωμοσουτο. Τοσο απλα, ουτε ντρεπομαι να το πω, ουτε φοβαμαι κατι. Προφανως εσυ, που θα φεροσουν ακομα χειροτερα σε ΑΝΘΡΩΠΟ που χτυπησε ζωο(με αφορμη παντα), εισαι το νεο ειδος uberhuman ξερω γω.
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ναι τωρα πηγε το σκατο στην καλτσα "ψηλε". Δεν εχω προβλημα με τα ζωα γενικως, ουτε οι γατες μου εχουν κανει κακο ξερω γω. Λατρευω τα σκυλια αλλα "σιχαινομαι" τις γατες. Τις θεωρω υπουλες, πονηρες και σε καμια περιπτωση ΦΙΛΟ μου, οπως εναν σκυλο που θα τον αγαπω και ξερω οτι κι αυτος ανταποδιδει. Δεν πειραζω ζωα, ουτε γατες, ουτε σκυλια, ουτε τιποτε. Απλα, στη συγκεκριμενη περιπτωση, η αντιδραση μου θα ηταν το βρωμοσουτο. Τοσο απλα, ουτε ντρεπομαι να το πω, ουτε φοβαμαι κατι. Προφανως εσυ, που θα φεροσουν ακομα χειροτερα σε ΑΝΘΡΩΠΟ που χτυπησε ζωο(με αφορμη παντα), εισαι το νεο ειδος uberhuman ξερω γω. To γατι καταλαβες οτι προστατευε το παιδι? Επισης οσοι λετε πως οι γατες ειναι υπουλες κλπ δεν εχετε ασχοληθει με το ζωο οσο θα επρεπε. Η γατα για να την κερδισεις θελει πολυ δουλεια, ο σκυλος απο την αλλη σαν ζωο αγελης ειναι πολυ πιο ευκολο να τον κανεις να σε δει σαν τον alpha dog της αγελης που λεγεται σπιτι σου.
sheik Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βρε δεν διαφωνω, μπορει αν περασω χρονο με γατι να αναθεωρησω καποια πραγματα, απλα η αντανακλαστικη αντιδραση μου θα ηταν κλωτσια ασχημη. Τοσο απλο, απορω που απολογουμαι κιολας. Στα καλα καθουμενα, δεν εχω κανεναν απολυτο λογο να πειραξω οποιοδηποτε ζωο, το βρισκω αθλιο σαν πραξη και ιδιαιτερα δειλο. Στο στυλ ας πουμε που βλεπεις μερικους στο ασχετο να βλεπουν-γατι-σκυλι-whatever και να το διωχνουν πετωντας πετρες, φωναζοντας κλπ. Ή στυλ "χαχα δες τι θα παθει τωρα το βρωμοσκυλο" , στα καλα καθουμενα.
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Οι γάτες μια χαρά σε αγαπάνε, είχα ένα γάτο τον Ρένο που όταν είχα γυρίσει από 5ήμερη από την χαρά του he ejaculated in my face και δε κάνω πλάκα... Ποστάρετε κανά βιντεάκι τώρα... Κάτσε να βρω και εγώ κανένα να ποστάρω.... χμ.... Να πάρτε για το πως φτιάχνουμε τους Βόλους.. http://www.youtube.com/watch?v=-0D-i_oKvKQ
pappous_soulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Οι γάτες μια χαρά σε αγαπάνε, είχα ένα γάτο τον Ρένο που όταν είχα γυρίσει από 5ήμερη από την χαρά του he ejaculated in my face και δε κάνω πλάκα... Άλλο αγάπη κι άλλο έρωτας.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 he ejaculated in my face Εσύ όταν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο (πχ σε κάτι βίντεο που απ' ότι μου έχουν πει υπάρχουν στο ίντερνετ), σκέφτεσαι: "Κοίτα πως την αγαπάει!"
Xvipes Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τα έχουμε ξαναπεί αυτά αλλά πάμε άλλη μια. http://www.youtube.com/watch?v=ysKAVyXi0J4 Πες μου πιο γατί θα έκανε έτσι...και ναι είναι θέμα σύγκρισης εφόσον είναι τα 2 κυρίαρχα κατοικίδια του πλανήτη. Δεν ξέρω για εσάς αλλά μπορώ να ταυτιστώ με έναν σκύλο ή αν θέλετε να τον "αγαπήσω" περισσότερο από μια γάτα που αν την χαϊδέψω λίγο στραβά θα μου γαμήσει τα πρέκια Και στην τελική ένα σκυλί πέρα από την συντροφιά που σου προσφέρει, είναι: υπάκουο, φύλακας, παιχνιδιάρης, καταλαβαίνει(σε σχέση με μια γάτα πάντα), μπορεί να σε βοηθήσει σωματικά όταν έχεις πάθει κάτι και το καλύτερο ότι σου είναι πιστός. Όπως είχε πει και ένα παλικάρι εδώ μέσα από τότε που κυκλοφορήσαν τα βιντεάκια με τις γάτες τις σιχάθηκα. Οπότε +1 στον σούτο στην γάτα (που δε θα πάθει και τίποτα εδώ που τα λέμε απλά θα την απομακρύνεις)
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιατι να μην κελαιδαει μελωδικα ο σκυλος? Γιατι να μην νιαουριζει το καναρινι? Γιατι να μην γαυγιζει η αγελαδα? Ολα αυτα και αλλα πολλα συντομα στην νεα μας εκπομπη: "ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις