Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα μέχρι το τέλος ελπίζοντας πως θα της ρίξουν ντομάτες..

Ξεκίνησε η καμπάνια της Ελλάδος για την εικόνα της στην Ευρώπη και τον κόσμο? :D

Δε μπορώ να πω ότι με χάλασε πάντως γιατί έχω κουραστεί να είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος της κάθε οικονομικής μαλακίας.

Δε ξέρω αν ένα βίντεο στο youtube θα βοηθήσει αλλά σίγουρα κάνει καλό :)

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Τιτκωφ είναι για τον ΠΟΥΤΣΟ.

Ειναι αρκετα καλο τρολλ, και το standup του ηταν το μονο που με εκανε να γελασω απο ολα αυτα: http://www.comedylab.gr/videos?c=48

Ξεκίνησε η καμπάνια της Ελλάδος για την εικόνα της στην Ευρώπη και τον κόσμο? :D

Δε μπορώ να πω ότι με χάλασε πάντως γιατί έχω κουραστεί να είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος της κάθε οικονομικής μαλακίας.

Δε ξέρω αν ένα βίντεο στο youtube θα βοηθήσει αλλά σίγουρα κάνει καλό :)

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=circlejerk

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω πως θα μας βοηθήσει το "I invented this" και "I invented that" (ειδικά το "Ι invented the West", wtf, ας μη γινόταν η reconquista και σου έλεγα εγώ Δύση, τέλος πάντων).

Με αυτή τη "λογική", αφού οι Μεγάλες Δυνάμεις μας ξελάσπωσαν στο Ναυαρίνο και γλιτώσαμε από τον Ιμπραήμ, να λέμε κι ευχαριστώ...

Την πείραξε το Greek κι εμείς τους French τους λέμε Γάλλους, τους Deutsch Γερμανούς κτλ. Αυτό είναι το πρόβλημα, που μας λένε λάθος.

Δηλαδή, την καταλαβαίνω την αγανάκτιση των ανθρώπων που ξαφνικά μας την πέφτουν από παντού, αλλά με τέτοιους τρόπους αντίδρασης μάλλον τροφοδοτούμε τα στερεότυπα.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως θα μας βοηθήσει το "I invented this" και "I invented that" (ειδικά το "Ι invented the West", wtf, ας μη γινόταν η reconquista και σου έλεγα εγώ Δύση, τέλος πάντων).

Με αυτή τη "λογική", αφού οι Μεγάλες Δυνάμεις μας ξελάσπωσαν στο Ναυαρίνο και γλιτώσαμε από τον Ιμπραήμ, να λέμε κι ευχαριστώ...

Την πείραξε το Greek κι εμείς τους French τους λέμε Γάλλους, τους Deutsch Γερμανούς κτλ. Αυτό είναι το πρόβλημα, που μας λένε λάθος.

Δηλαδή, την καταλαβαίνω την αγανάκτιση των ανθρώπων που ξαφνικά μας την πέφτουν από παντού, αλλά με τέτοιους τρόπους αντίδρασης μάλλον τροφοδοτούμε τα στερεότυπα.

Δεν ήταν πιο άσχημη από μια διαφήμιση για το iphone πάντως.Δεν φτιάχτηκε για να μιλήσει στο "έξυπνο" κοινό αλλά για να δώσει μια διαφορετική εικόνα στον αμερικάνο τον γερμανό τον ασιάτη και όποιον είδε τέλος πάντων το βίντεο και δεν έχει ιδέα για την Ελλάδα πέρα από την λέξη "κρίση"

Σίγουρα η δικαιολογία "We inveted this" από μόνη της είναι χάλια αλλά δε νομίζω πως την χρησιμοποιούμαι μόνο εμείς.

Τουλάχιστον να ξεχωρίσουν τον λαό από τα κόμματα.Αυτό από μόνο του θα ήταν μια νίκη για την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη και γενικά.

Τούφα τι εννοείς δε το κτλβα :P

Δημοσ.

Ρε συ, κρύος είναι, εντελώς όμως.

Deadpan λεγεται!

Κατι σαν αυτον:

http://www.youtube.com/watch?v=fzFa0tNSF0w

Δεν ήταν πιο άσχημη από μια διαφήμιση για το iphone πάντως.Δεν φτιάχτηκε για να μιλήσει στο "έξυπνο" κοινό αλλά για να δώσει μια διαφορετική εικόνα στον αμερικάνο τον γερμανό τον ασιάτη και όποιον είδε τέλος πάντων το βίντεο και δεν έχει ιδέα για την Ελλάδα πέρα από την λέξη "κρίση"

Σίγουρα η δικαιολογία "We inveted this" από μόνη της είναι χάλια αλλά δε νομίζω πως την χρησιμοποιούμαι μόνο εμείς.

Τουλάχιστον να ξεχωρίσουν τον λαό από τα κόμματα.Αυτό από μόνο του θα ήταν μια νίκη για την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη και γενικά.

Τούφα τι εννοείς δε το κτλβα :P

Το video ειναι φτιαγμενο για να αρεσει πρωτα στα ατομα που νομιζουν πως για την καταντια της χωρας δεν φταινε οι κατοικοι της και οτι πρεπει να μας κανουν ολοι χαρες.

Thus, circlejerk

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολλοί Έλληνες αισθανόμαστε πληγωμένοι που ξαφνικά γίναμε ταυτόσημο του λαμόγιου και του μπαταχτσή και συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Απλά, δε συμφωνώ ούτε με τα επιχειρήματα, ούτε με την όλη προσέγγιση που είδα στο βίντεο. Ξεκινάει όμορφα, επιτίθεται στα στερεότυπα (ούζο, πιάτα, ώπα) και μετά φορτώνει, φωνάζει και συμπεριφέρεται λες και ο άνθρωπος του 2012 μας χρωστάει κάτι γιατί πριν από μερικές χιλιετίες, οι αρχαίοι Έλληνες ήταν σπουδαίοι.

Εγώ δε λέω πως δεν πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας, κάθε άλλο, αλλά δεν μπορεί να συνιστά επιχείρημα το "μου ασκείς κριτική επειδή εγώ σου έδωσα αυτή τη δυνατότητα εφευρίσκοντας τη ρητορεία". Δηλαδή, όχι άλλο κάρβουνο.

Δημοσ.

Πολλοί Έλληνες αισθανόμαστε πληγωμένοι που ξαφνικά γίναμε ταυτόσημο του λαμόγιου και του μπαταχτσή και συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Απλά, δε συμφωνώ ούτε με τα επιχειρήματα, ούτε με την όλη προσέγγιση που είδα στο βίντεο. Ξεκινάει όμορφα, επιτίθεται στα στερεότυπα (ούζο, πιάτα, ώπα) και μετά φορτώνει, φωνάζει και συμπεριφέρεται λες και ο άνθρωπος του 2012 μας χρωστάει κάτι γιατί πριν από μερικές χιλιετίες, οι αρχαίοι Έλληνες ήταν σπουδαίοι.

Εγώ δε λέω πως δεν πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας, κάθε άλλο, αλλά δεν μπορεί να συνιστά επιχείρημα το "μου ασκείς κριτική επειδή εγώ σου έδωσα αυτή τη δυνατότητα εφευρίσκοντας τη ρητορεία". Δηλαδή, όχι άλλο κάρβουνο.

Μα δεν έχω θέμα σε αυτό.συμφωνώ μαζί σου σε ότι είπες.εκεί που διαφωνώ είναι πως για τις πολιτικές και οικονομικές ευθύνες δε δέχομαι να λένε πως ευθύνεται ο λαός.ή αν θες καλύτερα πως ο λαός τις δημιούργησε.

Μην μου πεις για τις ψήφους γιατί τότε θα ανοίξουμε άλλο θέμα καθαρά πολιτικό και αυτό απαγορεύεται :D

Είναι σαν να ακούω έναν Τούρκο να λέει "να καεί ο Έλληνας γιατί είναι Έλληνας" ή το αντίθετο.

Τι σχέση έχει ο απλός πολίτης Τούρκος με το στρατιωτικό καθεστώς της Τουρκίας and visa versa...

Το βίντεο μάρεσε σαν ιδέα και "κίνημα" της φάσης "όχι δεν είμαστε οι πολιτικοί που βλέπεται στα κανάλια"

Κοινός δε θέλω αυτή την εικόνα για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου εφόσον αυτή δεν είναι αληθινή.

575085_117170941748856_100003678534973_86656_2038806263_n.jpg

Δημοσ.
Κοινός δε θέλω αυτή την εικόνα για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου εφόσον αυτή δεν είναι αληθινή.

μια χαρα αληθινη ειναι ομως για τα 2 εκατομυρια ανεργους,για αυτους που τρωνε πλεον απο τα σκουπιδια για να ζησουν και για τον αλλο που αυτοκτονησε στο Συνταγμα εξαιτιας των δυσβάσταχτων χρεων του.

υγ.γιατι εχω την εντυπωση οτι πολλοι βολεμενοι ελληνες δεν εχουν παρει η δεν θελουν να παρουν χαμπαρι τι πραγματικα συμβαινει στην ελλαδα;

Δημοσ.

μια χαρα αληθινη ειναι ομως για τα 2 εκατομυρια ανεργους,για αυτους που τρωνε πλεον απο τα σκουπιδια για να ζησουν και για τον αλλο που αυτοκτονησε στο Συνταγμα εξαιτιας των δυσβάσταχτων χρεων του.

υγ.γιατι εχω την εντυπωση οτι πολλοι βολεμενοι ελληνες δεν εχουν παρει η δεν θελουν να παρουν χαμπαρι τι πραγματικα συμβαινει στην ελλαδα;

Αληθινή θα ήταν αν είχαμε γίνει Αργεντινή.

Με μεμονωμένα σκηνικά που απλά λέμε ότι γίνανε λόγο κρίσης δε νομίζω πως αντιπροσωπεύει την Ελλάδα.

Δεν είμαι βολεμένος(άνεργος εδώ και 2 χρόνια είμαι) αλλά μου φαίνεται ότι η κρίση έχει πάρει τέτοια διάσταση επειδή κοιτάμε μόνο τι λέει η τηλεόραση και δε κοιτάμε και λίγο την πραγματικότητα...

Δημοσ.

Η διαφορά μας από την Αργεντινή είναι ότι έχουμε τουλάχιστον τους γονείς μας να μας τρέφουν αλλιώς και εμείς στα ίδια θα ήμασταν, εκεί δεν είχαν αυτή την πολυτέλεια.

Δημοσ.

Εκεί κολλάω εγώ. Περήφανος μπορείς να είσαι μόνο για πράγματα που έχεις επιλέξει και πράξει συνειδητά ο ίδιος. Δεν μπορείς να είσαι ούτε επειδή είσαι Έλληνας, ούτε επειδή είσαι ψηλός, ούτε επειδή είσαι λευκός. Επίσης δεν μπορείς να είσαι περήφανος για κάτι που έκανε κάποιος άλλος.

Προφανώς όταν λέω "δεν μπορείς" δεν εννοώ πως πρακτικά δεν μπορείς. Αυτό φαίνεται άλλωστε σε πάρα πολλούς. Υπάρχει αυτή η αίσθηση που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σου δίνει δύναμη όπως η μουσική που ακούς στην προπόνηση και σε βοηθάει να σηκώνεις περισσότερα κιλά ή να τρέχεις πιο γρήγορα. Εννοώ πως είναι καλύτερο για σένα τον ίδιο να μην επικαλείσαι αρετές άλλων για να πάρεις εσύ αξία. Αυτό μπορούν να το κάνουν όλοι και στο τέλος να δημιουργηθούν κόντρες και έχθρες για χαζομάρες. Να είσαι αξιοπρεπής, και άσε την περηφάνια στην άκρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...