Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι είναι αυτά molotov στην ανάσταση? δε φαίνεται καλά

molotov δε σκανε ρε. κροτιδες ειναι αλλα δεν κανει ετσι η γουρουνα. δε ξερω τι ειναι

μηπως ειναι napalm?

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δει έναν στο εξωτερικό που είχα πάει πριν κανά δίμηνο. Παίζει τίποτα με τη μπάλα;

Όχι απλά έχει πολύ skill στα δάχτυλα ο τύπος και γενικά πολύ ισορροπία.

Δημοσ.

molotov δε σκανε ρε. κροτιδες ειναι αλλα δεν κανει ετσι η γουρουνα. δε ξερω τι ειναι

μηπως ειναι napalm?

Γουρουνες νομιζω ειναι απλα επειδη εχουν σκασει πολλες σκαει η μια διπλα στην αλλη και σκαει και η αλλη βιαια κλπ

Δημοσ.

Γουρουνες νομιζω ειναι απλα επειδη εχουν σκασει πολλες σκαει η μια διπλα στην αλλη και σκαει και η αλλη βιαια κλπ

και βγαζουν τετοιες φλογες? :shock:

δεν βγαζουν τετοιες φλογες οι κανονικες κροτιδες. αυτο το πραγμα ειναι σαν napalm

αν παρατηρησεις αφου εσκασαν μαυρισε απο τις φλογες το πεζοδρομιο.

δες εδω τι καπνο βγαζουν, αν βγαζουν φλογες και τι κροτο κανουν και αφου σκασουν αν μενουν αποκαίδια να καιγονται οπως φανηκε στο αλλο βιντεο. απλα καμια σχεση

http://www.youtube.com/watch?v=ZWixlZE6Q_0

Δημοσ.

μηπως ειναι napalm?

παίδες Α-Κ λέγονται και είναι μπουκάλια με οινόπνευμα συνήθως με μια κροτίδα κολλημένη απ έξω. :D

Δημοσ.

Και το πουκάμισο που φοράει διαφημίζουν. Όλο εκμετάλλευση.

Δεν είδα πουθενά στο βίντεο να λένε την μάρκα από τοπουκάμισο που φοράει. 5φορές... Και να κλείνει το βίντεο λέγοντας ότι:

"withthis beautiful technology, you can haveall the music which is significant to you, in something as big as a match box,...."

Ή και να είμαι υπερβολικός εγώ.... εσένα μη σου θίξουμε την apple...

Δημοσ.
εσένα μη σου θίξουμε την apple...

Έχω μετοχές και με υποχρεώνουν να την υπερασπίζομαι παντού και πάντα. Θα έχεις παρατηρήσει, βέβαια, ότι δεν έχω γράψει ποτέ κάτι αρνητικό για την Apple.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...