flik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Και οι 2 μαλάκες, αλλά δε συγκρίνονται παιδιά. Και με την σχετική του ηρεμία του στο τέλος ο τύπος κέρδισε την υπόθεση.
zeniath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η τύπισα αν έχω καταλάβει σωστά είναι πραγματική δικαστίνα που κάποια cases τα δείχνει στην τηλεόραση? Καλά της τα είπε όμως lololol http://www.youtube.com/watch?v=nzGOJJmrPNo
Xvipes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η τύπισα αν έχω καταλάβει σωστά είναι πραγματική δικαστίνα που κάποια cases τα δείχνει στην τηλεόραση? Καλά της τα είπε όμως lololol http://www.youtube.com/watch?v=nzGOJJmrPNo Πιο αμερικανιά πεθαίνει...
Pantelwolf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 οντως, και μάλιστα η δικαστίνα έχει και άδικο. Αν έχει δίκιο τότε όοοοοοολα τα ψιλά γράμματα σε συμβόλαια πάνε περίπατο.
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 η Judge Judy ειναι γνωστη δικαστινα-celebrity στο Αμερικα.και μιλφ απο οτι βλεπω.
Xvipes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 η Judge Judy ειναι γνωστη δικαστινα-celebrity στο Αμερικα.και μιλφ απο οτι βλεπω. η χοντρή μια χαρά τα έλεγε στην δικαστίνα. κλασική ΝΟΜΙΜΗ scammer ήταν ας αλλάξουν τους νόμους να μην τα κάνει και αυτή, αλλά εγώ δε ξέρω οι δίκες να γίνονται έτσι με την δικαστίνα να το παίζει ο vigilante judge dredd. Βέβαια πως θα δώσουν justice στην καημένη κλασική αμερικάνικη θρησκευτική οικογένεια?
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δικαιο εχεις αλλα η αλλη τρελαθηκε?δεν κανει κατι τετοιο ενας λογικος ανθρωπος θα χε περιοδο.
anrim27 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WhXRDScuu0E&feature=player_embedded
Doc1355 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Heavy metal βάψιμο... http://www.youtube.com/watch?v=5U_k1q66cTY&feature=player_embedded
SlimData Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 ρε φιλε ειναι σαν να σου δινω ενα χαστουκι κ εσυ βγαζεις μαχαιρι κ προσπαθεις να μου το καρφωσεις στην καρδια...τι να λεμε τωρα. Αν εσύ δώσεις χαστούκι σε εμένα θα σε κάνω τόπι στο ξύλο ή έστω θα προσπαθήσω. Αν εσύ δώσεις χαστούκι σε μια γκόμενα τι ακριβώς θα κάνει? Και εδώ μιλάμε για μια κατάσταση που ο τύπος είναι πάνω σε μηχανή, άρα φεύγει και δεν τον ξαναβλέπεις. Και δεν είναι ότι την σκυλόβρισε, ο τύπος έδρασε βίαια. Θέλω να πω ότι δεν βγήκε η αντίδρασή της από το τίποτα Δεν την δικαιολογώ, το ξαναλέω.
xlapacas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Αν εσύ δώσεις χαστούκι σε εμένα θα σε κάνω τόπι στο ξύλο ή έστω θα προσπαθήσω. Αν εσύ δώσεις χαστούκι σε μια γκόμενα τι ακριβώς θα κάνει? Και εδώ μιλάμε για μια κατάσταση που ο τύπος είναι πάνω σε μηχανή, άρα φεύγει και δεν τον ξαναβλέπεις. Και δεν είναι ότι την σκυλόβρισε, ο τύπος έδρασε βίαια. Θέλω να πω ότι δεν βγήκε η αντίδρασή της από το τίποτα Δεν την δικαιολογώ, το ξαναλέω. το καταλαβαμε οτι δεν την δικαιολογεις αλα εκει που τον εσερνε πανω στο καπο πρεπει να σπαρταρουσες απο ηδονη ε?
SlimData Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Να σου πω την αλήθεια, δεν τον χάλασε καθόλου Πέρα από την πλάκα, είναι απίστευτα εκνευριστικοί οι νταήδες των δρόμων. Πριν κάνα δίμηνο βγήκε ένας από στοπ στην κύμης στην καλογρέζα και παραλίγο να τρακάρει με την γυναίκα μου που τελικά τον απέφυγε τελευταία στιγμή. Σταματήσανε και οι δυο, του λέει "τι κάνεις θα μας σκοτώσεις" και κατέβηκε ο μάγκας κάτω και φώναζε "μη μου μιλάς μαλακισμένη μη στο σπάσω" και πέταγε καφέδες και μπουκάλια νερό πάνω στο αμάξι. Ο μάγκας. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί 10 μέτρα πιο πέρα. Ποτέ δεν τυχαίνει αυτό ρε φίλε, ποτέ.
xlapacas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Να σου πω την αλήθεια, δεν τον χάλασε καθόλου Πέρα από την πλάκα, είναι απίστευτα εκνευριστικοί οι νταήδες των δρόμων. Πριν κάνα δίμηνο βγήκε ένας από στοπ στην κύμης στην καλογρέζα και παραλίγο να τρακάρει με την γυναίκα μου που τελικά τον απέφυγε τελευταία στιγμή. Σταματήσανε και οι δυο, του λέει "τι κάνεις θα μας σκοτώσεις" και κατέβηκε ο μάγκας κάτω και φώναζε "μη μου μιλάς μαλακισμένη μη στο σπάσω" και πέταγε καφέδες και μπουκάλια νερό πάνω στο αμάξι. Ο μάγκας. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί 10 μέτρα πιο πέρα. Ποτέ δεν τυχαίνει αυτό ρε φίλε, ποτέ. ασε μακρια απο τετοια! πριν χρονια κολαγε ενας την κοπελα μου με ενα μηχανακι πηγα να το παιξω εγω ιπποτης και εκει που πηγαιναν ολα καλα ηρθαν και και αλλοι ιπποτες με μηχανακια και εψαχνα τα δοντια μου στην ασφαλτο! θελει ηρεμια οταν οδηγας! εμενα με βριζουν και τους διχνω τα @@ οτι τους γραφω εκει!ασε που δε τους ακουω γιατι εχω δυνατα μουσικη! ηρεμια και προσοχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις