Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε τα περισσοτερα εχουν τρελο γελιο, γενικως σαν ζευγαρι βγαζουν φοβερη χημεια, μακαρι ολα τα ζευγαρια να ηταν ετσι :P

μπορεί να έχουν χημεία, από εμπιστοσύνη όμως δεν τα πάνε και πολύ καλά.

Αυτός χέστηκε επάνω του, ότι τον απατάει η άλλη, παρόλλο που ξέρει ότι παίζει και όλη αυτή η φάση μεταξύ τους με τις φάρσες

πάντως το παιχνιδάκι μεταξύ τους είναι ζηλευτό

και το γατάκι όλα τα λεφτά

πηδάει πάνω στο κρεβάτι , σαν να λέει "κι εγώ κι εγώ θέλω να παίξω!"

Δημοσ.

Μια τρομερή μάχη γίνεται μέσα στο κορμί μας. Ο οργανισμός μας μόλις έχει δεχτεί επίθεση από τον ιό της γρίπης. Από τα σταγονίδια ενός φταρνίσματος, ο ιός εισέβαλλε στο κορμί μας και επιτίθεται στα υγιή κύτταρα. Τα καταστρέφει με χαρακτηριστική άνεση. Η κατάσταση ξεφεύγει, ο άνθρωπος αρρωσταίνει….

Στο βίντεο που θα δείτε θα παρακολουθήσετε με τη βοήθεια των γραφικών του ηλεκτρονικού υπολογιστή, πως ο ιός της γρίπης χτυπά τον οργανισμό. Θα δείτε όλα τα βήματα αυτής της επίθεσης.

http://www.youtube.com/watch?v=Rpj0emEGShQ

Δημοσ.

Μια τρομερή μάχη γίνεται μέσα στο κορμί μας. Ο οργανισμός μας μόλις έχει δεχτεί επίθεση από τον ιό της γρίπης. Από τα σταγονίδια ενός φταρνίσματος, ο ιός εισέβαλλε στο κορμί μας και επιτίθεται στα υγιή κύτταρα. Τα καταστρέφει με χαρακτηριστική άνεση. Η κατάσταση ξεφεύγει, ο άνθρωπος αρρωσταίνει….

Στο βίντεο που θα δείτε θα παρακολουθήσετε με τη βοήθεια των γραφικών του ηλεκτρονικού υπολογιστή, πως ο ιός της γρίπης χτυπά τον οργανισμό. Θα δείτε όλα τα βήματα αυτής της επίθεσης.

http://www.youtube.com/watch?v=Rpj0emEGShQ

εμένα προσωπικά οι ιοί μου φαίνονται σαν εσωγήινοι, με έντονες ιμπεριαλιστικές τάσεις.

και δεν το λέω για πλάκα.. πάντα έτσι τους έχω στο μυαλό μου

και ότα αρρωσταίνω σκέφτομαι: "τους πούστηδες πάλι τα ίδια"

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

ο ιος της γριπης ειναι ιδιος με τον ιο του κρυολογυματος; η ειναι διαφορετικοι ιοι;

ο κρυολόγημα προκαλείται από μόλυνση από κάποιον από τους 100 διαφορετικούς ρινοϊούς. Άλλοι ιοί που μπορούν να προκαλέσουν κρυολόγημα είναι οι κορωνοϊοί, οι αδενοϊοί, οι εντεροϊοί, ο μεταπνευμονοϊός και οι ιοί παραϊνφλουέντζας[5][6]. Λόγω των τόσον διαφορετικών ιών που προκαλούν το κρυολόγημα είναι αδύνατον κάποιος να αποκτήσει ανοσία σε αυτό

κρυολόγημα και γρίπη, καμία σχέση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...