Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=_Fq7uIqQecA ....ειμαστε στο σχολειο μου και σπαμε καρεκλεσ με τα κεφαλια μασ τρελο γελιο δειτε το οσοι θελετε:lol::lol:!!!(εγω ειμαι ο ξανθοσ που δν καταφερνει να σπασει τν καρεκλα :-D)

Καλά πόσο ζώα μπορεί να είστε?

Ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα να σπας τις καρέκλες του σχολείου?

Μαρέσει ότι θεωρείς ότι είναι και ωραίο το βίντεο.Μεγάλο κατόρθωμα έχετε κάνει να καταστρέφετε τη δημόσια περιουσία.

Και μετά λένε ότι τα παιδιά έχουν δίκιο που κάνουν καταλλήψεις και αντιδρούν στο κατεστημένο.

Εδώ μπορείτε να δείτε για τι ανθρώπους μιλάμε

Δημοσ.

Συγχαρητήρια. Όταν μεγαλώσετε και σκοτώνεστε στη δουλειά για να πάει το παιδί σας σχολείο για ένα καλύτερο μέλλον και κάνει τέτοια, να το χαίρεστε.

Κατα διαόλου πάμε.

Δημοσ.

Το αστείο θα είναι να κάντε μετά και κατάληψη επειδή δεν έχετε καρέκλες...

Αλήθεια μετά από πολλά χτυπήματα,πόσες πιθανότητες έχετε να πάθετε μαλάκυνση ?

Δημοσ.
Καλά πόσο ζώα μπορεί να είστε?

Αν τους αποκαλείς ζώα το μόνο που δεν θα κάνει είναι να σε ακούσει..δν λέω ότι είναι σωστη αυτή η καταστροφή δημόσιας περιουσίας αλλά ο τρόπος π θα το πεις στον αλλο είναι το παν...να πω την αμαρτία μου και εγώ γελασα...

αλλα σε καμία περίπτωση δν επικροτώ την πράξη τους.

Δημοσ.

ρε παιδια ελεοσ πωσ κανετε ετσι 2 καρεκλεσ σπασαμε σιγα!!!εγω δεν ειπα οτι ειναι κατι σωστο αλλα εχει πολυ γελιο και για αυτο το καναμε...στο κατω κατω διτε τ κανουν αλλοι στο σχολειο τουσ και μετα πειτε κ για το δικο μασ!!!

Δημοσ.

Τι συνέβη πρώτα; Χαζέψατε επειδή σπάγατε με τα κεφάλια σας καρέκλες, ή αρχίσατε να σπάτε με το κεφάλι σας καρέκλες επειδή ήσαστε χαζοί;

Δημοσ.
Αν τους αποκαλείς ζώα το μόνο που δεν θα κάνει είναι να σε ακούσει..δν λέω ότι είναι σωστη αυτή η καταστροφή δημόσιας περιουσίας αλλά ο τρόπος π θα το πεις στον αλλο είναι το παν...να πω την αμαρτία μου και εγώ γελασα...

αλλα σε καμία περίπτωση δν επικροτώ την πράξη τους.

Κατι τετοιο http://www.panthers.gr/boban.htm

Και να παρει, τωρα το ειδα οτι πεθανε:-(:-(:-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...