Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

το πρώτο με το χαστούκι όσες φορές κι αν το βλέπω τόσα χρόνια απλά δεν το χορταίνω...

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=aZ96daZ7jPA

ένα από τα πιο τραγικά πράγματα που θυμάμαι να έχω ακούσει στη ζωή μου, είναι τότε που μια παρέα νέων αγοριών ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο να πάμε εκδρομή την πρωτομαγιά. Είχαν ατύχημα όμως και όλα τα παιδιά πέθαναν εκτός από τον οδηγό.

Το παιδί, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και περιφερόταν για τρεις μέρες, είχε μιλήσει με τους δικούς τους στο τηλέφωνο και τους είχε πει ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Μέχρι και οι γονείς των άλλων παιδιών που χάθηκαν του ζήτησαν να γυρίσει σπίτι του.

Το παιδί τελικά, αυτοκτόνησε, δεν άντεξε φαίνεται στην ιδέα ότι αυτός προκάλεσε το ατύχημα με αποτέλεσμα οι φίλοι του να χάσουν τη ζωή τους.

Το έδειχαν οι ειδήσεις... πριν από την αυτοκτονία.

Παρακαλούσα να γυρίσει σπίτι του και να μην το κάνει. Τελικά όμως αυτή ήταν η απόφασή του

Tη θυμάμαι αυτή την περίπτωση.

Ήταν πολύ δεμένοι φίλοι, και έλεγαν μεταξύ τους, «μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει».

Νομίζω πως χτύπησε το κουδούνι σε πολυκατοικία και ανέβηκε στην ταράτσα και έπεσε..;

Είχα ακούσει και την μαμά του,και συγκράτησα που έλεγε, πως ήταν παιδί που δεν ζητούσε ποτέ τίποτα.

Αυτό το τελευταίο το είπε, γιατί όταν τον είδαν στη πολυκατοικία τον ρώτησαν αν ήθελε κάτι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...