Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=aZ96daZ7jPA

ένα από τα πιο τραγικά πράγματα που θυμάμαι να έχω ακούσει στη ζωή μου, είναι τότε που μια παρέα νέων αγοριών ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο να πάμε εκδρομή την πρωτομαγιά. Είχαν ατύχημα όμως και όλα τα παιδιά πέθαναν εκτός από τον οδηγό.

Το παιδί, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και περιφερόταν για τρεις μέρες, είχε μιλήσει με τους δικούς τους στο τηλέφωνο και τους είχε πει ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Μέχρι και οι γονείς των άλλων παιδιών που χάθηκαν του ζήτησαν να γυρίσει σπίτι του.

Το παιδί τελικά, αυτοκτόνησε, δεν άντεξε φαίνεται στην ιδέα ότι αυτός προκάλεσε το ατύχημα με αποτέλεσμα οι φίλοι του να χάσουν τη ζωή τους.

Το έδειχαν οι ειδήσεις... πριν από την αυτοκτονία.

Παρακαλούσα να γυρίσει σπίτι του και να μην το κάνει. Τελικά όμως αυτή ήταν η απόφασή του

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I believe I can fly (Flight of the Frenchies)

Φουλ αδρεναλίνες.

Κορυφαίο.

Μου θύμισε το skydiving και το wingsuit flying που είναι 2 από τα must-do μέσα στην επόμενη δεκαετία.

...και η κοκκινομάλλα είναι νάρα.

Δημοσ.

ειναι αστειο παντως το ποσο διαφορετικους ηχους κανει καθε εθνικοτητα για να "φωναξει" τα ζωα.

Το δικο μας ψιψιψι δεν το εχω βρει αλλου

το δικό μας πάντως είναι καλύτερο..

στο μάθημα των γερμανικών μας ζήτησε η δασκάλα να κάνουμε πως κάνει ο κόκκορας, ήμασταν ένα πολυεθνικό τμήμα.. ο καθένας έκανε άλλον ήχο.. εγώ έκανα κικιρικουυυυ :-P

εκεί συνειδητοποιήσα πρώτη φορά αυτό που λες Τούφα, ότι η κάθε εθνικότητα έχει το δικό του ήχο.

μετά πήγαμε εγώ, ο πολωνός και η βραζιλιάνα, να φάμε κάτι στην sternschanze και ήταν μια γάτα εκεί, τη φωνάξαμε και εγώ και ο πολωνός και μα το θεό.. στο ψις ψις ψις γύρισε μενα βλέμμα όλο περιέργεια!

Ο άλλος πρέπει να νόμισε ότι έγινε τυχαία. Του λέω στην Έλλαδα πάντα γυρνάνε έτσι..

και όντως ρε, πάντα γυρνάνε όταν τις κάνεις ψις ψις ψις...

θα σκέφτονται, οπα! πάλι με φωνάζει αυτός ο άνθρωπος με το στρογγυλό κεφάλι!

Δημοσ.

άλλες φορές θα τους δίνω τσίχλες

Tί να σου πω ρε Τούφα..

πάντως εγώ θυμάμαι ότι προκειμένου να τους ψηφίσω μου λέγαν να στείλουν ταξί να με πάρει από το σπίτι, όταν σπούδαζα στο πολιτικό της νομικής.

και τώρα στο παιδαγωγικό οι παρατάξεις μας μοιράζαν αβέρτα σημειώσεις, ένα κάρο λεφτά σε φωτοτυπίες και πόσα δέντρα χαμένα...

και αυτά είναι τα λιγότερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...