Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελπίζω να αστειεύται και μετά να τους λέει οτι το κάνει μόνο και μόνο γιατί ελπίζει να γίνει διάσημος μέσω του διαδικτύου, μη τυχόν και αυτή η διασημότητα του εξασφαλίσει μια θέση στον ήλιο..

είναι νοητικά κα8υστερημένοι οι ρατσιστές, αλλά και πάλι πρέπει να τους αποδεχτούμε γιατί διαφορετικά κάνουμε το ίδιο λάθος μ'αυτούς.

Στη Γερμανία όταν ήμουν καθόμαστασν στα Μc Donalds με μια φίλη μου Ρουμάνα και μιλούσαμε αγγλικά, ο διπλανός μας μας άκουσε και έδειξε ενδιαφέρον να μας γνωρίσει.. μόλις όμως μας ρώτησε από που ήμαστε και του είπαμε την καταγωγή μας, Ελλάδα και Ρουμάνια, έβαλε βιαστηκά το μπουφαν του και έφυγε, ρίχνοντάς μας μάλιστα ένα υποτιμητικό βλέμμα.

Την ίδια χρονιά στη Γερμανία πάλι, ήμασταν σ'ένα σεμινάριο με παιδιά από όλην την Ευρώπη, ένα βράδυ κάπως το φερε η φάση και φιλή8ηκαμε με το παιδί απο τη Γαλλία.. κι έτσι όπως ήταν ζαλισμένος από το ποτό, γυρίζει από την άλλη και μονολογεί "πφφ φιλάω μια Ελληνίδα, πρέπει να με πληρώσεις".. το είπε στα Γαλλικά και του απάντησα στα Γαλλικά,,,. οι Γάλλοι είναι μαλάκες.. και πραγματικά δεν έχω συναντήσει χειρότερους σωβινιστές από τους Γάλλους, έχω φίλους από όλη την Ευρώπη, τέτοια ψώνια μόνο οι Γάλλοι είναι..

Και δεν είναι αυτό που με πείραξε, είναι αυτό που έγινε το άλλο πρωί..

το "παληκάρι", σπούδαζε ιστορία, καθώς πηγαίνω στο σαλόνι, μέναμε όλοι μαζί σε ένα μεγάλο σπίτι, τον βλέπω να διαβάζει ένα βιβλίο ιστόρίας.

"Τί διαβάζεις;" του λέω.. 'ε τίποτα" μου απαντάει.. λες κι εμείς οι Ελληνες δεν έχουμε ιδέα από ιστορία... του λέω "για το Χίτλερ;"

Ρε παιδιά, και πιστέψτε με το είδα στα μάτια του... την έκπληξη.. σα να έλεγες "ξέρετε και οι Έλληνες το Χίτλερ????"

Α ρε παπάρα μου ρ8ε να του πω... εμείς πολεμήσαμε κι όλας, οι Γάλλοι παραδοθήκαν, γιατί είναι χέστες λέγοντας "pourquoi?" "Γιατι?" Γιατί να πολεμήσουμε αφού θα μας κατακτήσουν....

Κι επίσης, οι μάχες που έγιναν στην Ελλάδα, ήταν μείζονος σημασίας, διότι κα8υστερήσαν τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα, οι μάχες στη Ρωσία να γίνουν μέσα στο παγωμένο χειμώνα που μόνοι οι Ρώσοι 8α άντεχαν.

Σορύ για το οφ τοπικ.. αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποιοι εδώ μέσα, βλέπουν καποιους άλλους μειονεκτικά, σκεφτείτε λοιπόν ότι κι εσάς κάποιοι άλλοι σας θεωρούν ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...