Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτός ναι ξενέρωσε οχι γιατί τι φοβόταν αλλά να μη του αποσπάσει την προσοχή

γαμάτη η κοπελίτσα όμως ε?

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτός ναι ξενέρωσε οχι γιατί τι φοβόταν αλλά να μη του αποσπάσει την προσοχή

παλι φλουφλης ειναι κατα μια εννοια ,να του αποσπασει την προσοχη ενα ζωυφιο...εγω εχω δουλεψει κατω απο πολυ χειροτερες συνθηκες...φανταζομαι και εσυ και ολοι μας.

και στην τελικη και εγινε ρεζιλι και του αποσπαστηκε η προσοχη απο το ολο σκηνικο.

Δημοσ.

stavi εσυ θα το εκανες?

αν δουλεύεις κάνεις ότι σου πούνε, τα κάνεις όλα..

στη γερμανία όταν δούλευα με άτομα με ειδικές ανάγκες, τους άλλάζαν πάνες

Δημοσ.

stavi κάθε post σου είναι μια δυσάρεστη έκπληξη.

βρε δε γαμιέσαι...

είπα να σου κάνω μια ευχάριστη έκπληξη

ευχή σου δωσα :-P

+1 By the way απο μένα για το βίντεο..

χωρίς παρεξήγηση το στόλισμα... για πλάκα το πα

• Super Moderators
Δημοσ.

παλι φλουφλης ειναι κατα μια εννοια ,να του αποσπασει την προσοχη ενα ζωυφιο...εγω εχω δουλεψει κατω απο πολυ χειροτερες συνθηκες...φανταζομαι και εσυ και ολοι μας.

και στην τελικη και εγινε ρεζιλι και του αποσπαστηκε η προσοχη απο το ολο σκηνικο.

sorry αλλά όταν επικρατεί ησυχία στο γήπεδο μόνο και μόνο για να μην αποσπάται η προσοχή των παικτών μου φτάνει και μου περισσεύει για να τον δικαιολογήσω...

Δημοσ.

Προφανώς δεν ξέρεις ότι στο επαγγελματικό τέννις οτιδήποτε σου αποσπάσει την προσοχή μπορεί να σου στοιχίσει τον πόντο. Για αυτό άλλωστε επικρατεί απόλυτη ησυχία από τους θεατές ανάμεσα στους πόντους που παίζονται στο παιχνίδι. Άμα παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι θα δεις ότι πολλές φορές ο διαιτητής διακόπτει τον αγώνα άμα υπάρχει φασαρία από τους θεατές.

Δημοσ.

Προφανώς δεν ξέρεις ότι στο επαγγελματικό τέννις οτιδήποτε σου αποσπάσει την προσοχή μπορεί να σου στοιχίσει τον πόντο. Για αυτό άλλωστε επικρατεί απόλυτη ησυχία από τους θεατές ανάμεσα στους πόντους που παίζονται στο παιχνίδι. Άμα παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι θα δεις ότι πολλές φορές ο διαιτητής διακόπτει τον αγώνα άμα υπάρχει φασαρία από τους θεατές.

ΛΟΛ

ας το πατούσε να το λιώσει το βρωμοζωύφιο!

πόσο πιο φλώρος γίνεται; μήπως τον λένε Φριτς;

γι αυτό δεν έχει πέραση το τένις στην Ελλάδα; επειδή έχει κουνούπια;

Δημοσ.

ΛΟΛ

ας το πατούσε να το λιώσει το βρωμοζωύφιο!

πόσο πιο φλώρος γίνεται; μήπως τον λένε Φριτς;

γι αυτό δεν έχει πέραση το τένις στην Ελλάδα; επειδή έχει κουνούπια;

δεν ξέρω αν αυτό σου ακουστεί περίεργο, αλλά μερικοί... δεν σκοτώνουν τα ζωύφια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...