kazak-hool Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WFvnvUSvvbI δεν ειναι αποτελεσματικη παντα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 να και μια πικ μου ποια είσαι;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αυτή που κλοτσάει καλή είσαι, αλλά δεν τον πέτυχες τον τύπο. Πρέπει να δουλέψεις το σημάδι σου
stavi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 stavi θα γινεις η bodyguard μου? μπορώ να σου κάνω σούπες όταν κρυώνεις, να σου σαπουνίζω την πλάτη όταν κάνεις μπάνιο, να σου φέρνω τις παντόφλες, να σε βοηθάω να βάζεις το σακάκι σου, να σου δένω τη γραβάτα σου, να σε ταίζω στο στόμα, να σου κάνω μασάζ, να σκοτώνω τα κουνούπια το καλοκαίρι να μη σε τσιμπήσουν και να σου κάνω "μασάζ".
daPro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 μπορώ να σου κάνω σούπες όταν κρυώνεις, να σου σαπουνίζω την πλάτη όταν κάνεις μπάνιο, να σου φέρνω τις παντόφλες, να σε βοηθάω να βάζεις το σακάκι σου, να σου δένω τη γραβάτα σου, να σε ταίζω στο στόμα, να σου κάνω μασάζ, να σκοτώνω τα κουνούπια το καλοκαίρι να μη σε τσιμπήσουν και να σου κάνω "μασάζ". οκ φτανει με παντρευεσαι?
stavi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 οκ φτανει με παντρευεσαι? ρε φίλε! έλεος! αυτή ήταν η πρώτη πρόταση γάμου που μου χουν κάνει! μου γάμησες την πρώτη φορά! μα να μου πάρει την παρθενιά ένας άγνωστος απο το ινσόμνια;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 μπορώ να σου κάνω σούπες όταν κρυώνεις, να σου σαπουνίζω την πλάτη όταν κάνεις μπάνιο, να σου φέρνω τις παντόφλες, να σε βοηθάω να βάζεις το σακάκι σου, να σου δένω τη γραβάτα σου, να σε ταίζω στο στόμα, να σου κάνω μασάζ, να σκοτώνω τα κουνούπια το καλοκαίρι να μη σε τσιμπήσουν και να σου κάνω "μασάζ". σαν πολλά προσφέρεις, ποιός είναι λάκκος; μα να μου πάρει την παρθενιά ένας άγνωστος απο το ινσόμνια; :shifty: :shifty: :shifty:
stavi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 σαν πολλά προσφέρεις, ποιός είναι λάκκος; :shifty: :shifty: :shifty: ότι θα φόβασαι μη με χάσεις.. μου πήρε την παρθενία στην πρώτη πρόταση γάμου
stavi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 καλή είσαι, αλλά δεν τον πέτυχες τον τύπο. Πρέπει να δουλέψεις το σημάδι σου είχε πολύ μικρό κεφάλι ρε φίλε, αλλοιώνει τη γεύση
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ρε Σταύη θα το πάρεις το παλληκάρι; τι θα γίνει; μα να μου πάρει την παρθενιά ένας άγνωστος απο το ινσόμνια;
daPro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ρε φίλε! έλεος! αυτή ήταν η πρώτη πρόταση γάμου που μου χουν κάνει! μου γάμησες την πρώτη φορά! μα να μου πάρει την παρθενιά ένας άγνωστος απο το ινσόμνια; μα κ εγω πρωτη φορα κανω προταση μη μου το γαμησεις...
stavi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ρε Σταύη θα το πάρεις το παλληκάρι; τι θα γίνει; πρέπει πρώτα να του κάνω ενα test drive
Προτεινόμενες αναρτήσεις