Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ωραιοτατα, το αγαπημενο μου παραδειγμα που δειχνω λεγοντας "αυτη εχει το ιδιο δικαιωμα ψηφου με εσενα"

Και impious ανθρωπος με νοημοσηνη παραπανω απο ενα λαμπατερ δεν θα εκανε κατι μαζι της.

Δημοσ.

suuuuuureee ...φάπες

ααα αυτό εννοούσες;

ούτε πηγε το μυαλό μου ότι θα υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να κάνει κάτι με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

σχολιο απο τον Uploader

για να είμαι ειλικρινής εγώ τη λυπήθηκα, αν και προσπαθώ να το κόψω αυτό το κακό συνήθειο, γιατί ο οίκτος τελικά, υποδηλώνει, σκέφτηκα, ότι νιώθουμε καλύτεροι από τον άλλον and i dont wanna be that kind of person

Δημοσ.

ούτε πηγε το μυαλό μου ότι θα υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να κάνει κάτι με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Τι λες τώρα. Έχω πάρει νουμεράκι εδώ και 3 εβδομάδες.

Δημοσ.

Τι λες τώρα. Έχω πάρει νουμεράκι εδώ και 3 εβδομάδες.

να της φερ8είς καλά της κοπέλας, κρίμα είναι, ποιος ξέρει τί έχει περάσει και κατέληξε έτσι

Δημοσ.

Και impious ανθρωπος με νοημοσηνη παραπανω απο ενα λαμπατερ δεν θα εκανε κατι μαζι της.

1)το φυσαει το "σαξοφωνο"

2) ειναι χαζη

3)???

4) PROFIT

Δημοσ.

1)το φυσαει το "σαξοφωνο"

2) ειναι χαζη

3)???

4) PROFIT

άσε γιατί έχω δει να κάνετε τέτοιες μαλακίες, να είναι η άλλη προφανώς με νοητική καθυστέρηση και να την πλησιάζουν κάτι ζώα..

τέλος πάντων.. έχω μάθει να διακρίνω τους άντρες,,, δε θέλω να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν και αξιόλογα παιδιά και σαυτούς ποντάρω... όλα τα λεφτά!

Την τρελή την Ευτυχία, στο χωριό της μάνας μου, 2-3 φορές την άφησαν έγκυο...

και τα παιδιά γεννήθηκαν.. ποιός ξέρει σε ποιο ίδρυμα κατέληξαν..

Και ήταν η Ευτυχία τόσο όμορφη μου είπε η μάνα μου, σαν την Brigitte Bardo...

Δε θέλω να βαρύνω το κλίμα και σορυ αν το κάνω, άλλα μ'αυτά και μ'αυτά το θυμήθηκα κι αυτό...

το μνήμα της κακομοίρας της ευτυχίας, ξεχωρίζει μέσα σ'όλα τα άλλα τόσο απεριποιήτο που είναι, δεν μπορώ να σας το περιγράψω, αλλά φαίνεται σα να ήταν τόσο μόνη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...