Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μάγκας με το ψαράδικο καπέλο δέν σηκώθηκε μόνος του,ο εστιάτορας δέν έβγαλε 6 ντουζίνες πιάτα για την "Ελλάδα ρε γαμώτο",ο κόσμος δέν ήταν περαστικός και οι 3 Ottawa Zorba Sweepers (sic) δέν εκαναν κατασκήνωση τυχαία στο συγκεκριμένο σημείο.Ολα βάση σεναρίου για να χτυπήσουν εκεί που πρέπει (Proud to be Greek και έτσι).

Μεταξύ μας τώρα,σάν script μου άρεσε καλύτερα η διαφήμιση της T-mobile στο Liverpool και όλοι ξέρουμε βαθιά μέσα μας που θα ήταν ακόμα τα πιάτα αν ο συγκεκριμένος Ζορμπά Ντάνς γινόταν αυθόρμητα...

Ναι... δεν αντιλέγω. Μπορεί να ήταν και έτσι...

Αλλά όπως και να έχει... παρόλο που μπορεί να είναι και μούφα, προτιμώ να το αφήνω να με παρασύρει.

Δεν είναι όμως και δα τόσο κακό να αρέσει σε κάποιον ένα τέτοιο σενάριο, εάν θες. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με ψευδο - φυλετικές - εθνικές - υπερηφάνειες. Πιο πολύ ότι κάποιοι, κάπου, χωρίς να έχουν τίποτα άλλο κοινό εκτός από μία καταγωγή, χόρεψαν όλοι μαζί με ένα, χαζό εάν θες και κοινό πλέον, τραγούδι. Το ίδιο αίσθημα όταν βλέπεις σκηνές από το Woodstock... ή από όποια άλλη τέτοια εκδήλωση.

Sorry για το offtopic.

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=6jduEQS_Hcs&list=FLnn9ELaBSaaR55U8N4ePGjA&index=6&feature=plpp

Eπιπλο πρωτης και τελευταιας κατοικιας......Αυτος ετσι όπως παει θα βγάλει και φτυαρι....οπμρελα θαλασσης :P :P

Το είχα ακούσει αλλα δεν μπορούσα να χωνέψω το ότι υπάρχει....

ποια η χρηστηκότητα?

Δημοσ.

Το είχα ακούσει αλλα δεν μπορούσα να χωνέψω το ότι υπάρχει....

ποια η χρηστηκότητα?

Χρησιμευει εν ζωη και μετα θανατον. Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα οπως λεει και h alphabank

Δημοσ.

Το 3 μου αρέσει περισσότερο.

Βάλε κανένα βιντεάκι... "το τρία σ'αρεσε περισσότερο"!

και μενα το τρίτο το μακρύτερο μαρέσει περισσότερο αλλά εδω μπαίνω για να βλέπω βιντεάκια

κι όχι για να ακούω ότι το τρια σου άρεσε καλύτερα.

χάρηκα κι εγώ, λέω ααα ωραία βάλανε καινουργιο βιντεάκι.... το τρία μαρεσε καλύτερα :mad:

πλάκα σου κάνω βρε πεπούλα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...