vocals_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Υποτίθεται οτι οι νέες/μελλοντικές γενιές θα ξεσκατώσουν τον τόπο απο τα λαμόγια που ήλθαν και παρήλθαν,όχι να τα κάνουν χειρότερα... Επ, ωραίο αυτό το ανεκδοτάκι θα το πω και σε φίλους μου, ξέρεις κι άλλα τέτοια; ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σαπίλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ντάξει απο εσένα μια καλή κουβέντα για την ελλάδα δεν έχω ακούσει. Και πουσε.... οι αγγλίδες δεν πιάνουν μια δίπλα στις ελληνίδες, ότι και να λες! καλα οταν δεις εσυ αγγλιδα με φουστανακι και εξω με 3 βαθμους που οταν της μιλησεις δεν θα σου ξυνισει τα μουτρα λες και ειναι η βασιλισσα του συμπαντους και μετα πας στο ελλαντα και βλεπεις την καθε μπαζολα να στο παιζει ιστορια να δω τι θα πεις. Και δεν ειναι μονο οι αγγλιδες ετσι, hint hint, σχεδον οτι γυναικα ξενη εχω γνωρισει εχει πιο down to earth συμπεριφορα οπως και να ειναι εμφανισιακα. Το προβλημα το δημιουργει ο ελληναρας καγκουρας που κανει κουπεπε στα μπουζουκια στην καθε φετα μπας και πει στους φιλους του οτι η ρουλα κανει γαμω τις πιπες. Τωρα αν οι ελληνιδες ειναι κοινωνικα αναπηρες επειδη οι ελληναρες ειναι καγκουρες ή οι ελληναρες ειναι ηλιθιοι επειδη οι γυναικες ειναι τουβλα ειναι αλλη συζητηση. ps: η ελλαδα ειναι πανεμορφη χωρα, με ενα τεραστιο ποσοστο ατομων που δεν θα επρεπε να εχουν το δικαιωμα σε οτιδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-saMXpmp0Ls&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καλα οταν δεις εσυ αγγλιδα με φουστανακι και εξω με 3 βαθμους που οταν της μιλησεις δεν θα σου ξυνισει τα μουτρα λες και ειναι η βασιλισσα του συμπαντους και μετα πας στο ελλαντα και βλεπεις την καθε μπαζολα να στο παιζει ιστορια να δω τι θα πεις. Και δεν ειναι μονο οι αγγλιδες ετσι, hint hint, σχεδον οτι γυναικα ξενη εχω γνωρισει εχει πιο down to earth συμπεριφορα οπως και να ειναι εμφανισιακα. Το προβλημα το δημιουργει ο ελληναρας καγκουρας που κανει κουπεπε στα μπουζουκια στην καθε φετα μπας και πει στους φιλους του οτι η ρουλα κανει γαμω τις πιπες. Τωρα αν οι ελληνιδες ειναι κοινωνικα αναπηρες επειδη οι ελληναρες ειναι καγκουρες ή οι ελληναρες ειναι ηλιθιοι επειδη οι γυναικες ειναι τουβλα ειναι αλλη συζητηση. ps: η ελλαδα ειναι πανεμορφη χωρα, με ενα τεραστιο ποσοστο ατομων που δεν θα επρεπε να εχουν το δικαιωμα σε οτιδηποτε. It's all about negging Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καλα οταν δεις εσυ αγγλιδα με φουστανακι και εξω με 3 βαθμους που οταν της μιλησεις δεν θα σου ξυνισει τα μουτρα λες και ειναι η βασιλισσα του συμπαντους και μετα πας στο ελλαντα και βλεπεις την καθε μπαζολα να στο παιζει ιστορια να δω τι θα πεις. Και δεν ειναι μονο οι αγγλιδες ετσι, hint hint, σχεδον οτι γυναικα ξενη εχω γνωρισει εχει πιο down to earth συμπεριφορα οπως και να ειναι εμφανισιακα. Το προβλημα το δημιουργει ο ελληναρας καγκουρας που κανει κουπεπε στα μπουζουκια στην καθε φετα μπας και πει στους φιλους του οτι η ρουλα κανει γαμω τις πιπες. Τωρα αν οι ελληνιδες ειναι κοινωνικα αναπηρες επειδη οι ελληναρες ειναι καγκουρες ή οι ελληναρες ειναι ηλιθιοι επειδη οι γυναικες ειναι τουβλα ειναι αλλη συζητηση. ps: η ελλαδα ειναι πανεμορφη χωρα, με ενα τεραστιο ποσοστο ατομων που δεν θα επρεπε να εχουν το δικαιωμα σε οτιδηποτε. υπαρχουν και Γυναικες στην χωρα μας ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 It's all about negging αν ηθελα να μαθω σκακι θα γινομουν κασπαροβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YIMigVo1pyA&feature=player_embeddedΟσα λεφτά και να δίνανε...με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YIMigVo1pyA&feature=player_embeddedΟσα λεφτά και να δίνανε...με τίποτα Σίγουρα δίνουν λεφτά! Πω ρε σκατο δουλειές που υπάρχουν!! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=78H5Lpx2Tyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καλα οταν δεις εσυ αγγλιδα με φουστανακι και εξω με 3 βαθμους που οταν της μιλησεις δεν θα σου ξυνισει τα μουτρα λες και ειναι η βασιλισσα του συμπαντους και μετα πας στο ελλαντα και βλεπεις την καθε μπαζολα να στο παιζει ιστορια να δω τι θα πεις. Και δεν ειναι μονο οι αγγλιδες ετσι, hint hint, σχεδον οτι γυναικα ξενη εχω γνωρισει εχει πιο down to earth συμπεριφορα οπως και να ειναι εμφανισιακα. Το προβλημα το δημιουργει ο ελληναρας καγκουρας που κανει κουπεπε στα μπουζουκια στην καθε φετα μπας και πει στους φιλους του οτι η ρουλα κανει γαμω τις πιπες. Τωρα αν οι ελληνιδες ειναι κοινωνικα αναπηρες επειδη οι ελληναρες ειναι καγκουρες ή οι ελληναρες ειναι ηλιθιοι επειδη οι γυναικες ειναι τουβλα ειναι αλλη συζητηση. ps: η ελλαδα ειναι πανεμορφη χωρα, με ενα τεραστιο ποσοστο ατομων που δεν θα επρεπε να εχουν το δικαιωμα σε οτιδηποτε. Και εγώ στο 5Χ5 όταν δεν μπορώ να βάλω γκόλ η μπάλα μου φτάιει και όχι οτι είμαι άμπαλος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lbfyCC0JuUM&feature=fvhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WDVF3_iWs_w&NR=1&feature=fvwp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UctGHABzIJA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καλα οταν δεις εσυ αγγλιδα με φουστανακι και εξω με 3 βαθμους που οταν της μιλησεις δεν θα σου ξυνισει τα μουτρα λες και ειναι η βασιλισσα του συμπαντους και μετα πας στο ελλαντα και βλεπεις την καθε μπαζολα να στο παιζει ιστορια να δω τι θα πεις. Και δεν ειναι μονο οι αγγλιδες ετσι, hint hint, σχεδον οτι γυναικα ξενη εχω γνωρισει εχει πιο down to earth συμπεριφορα οπως και να ειναι εμφανισιακα. Το προβλημα το δημιουργει ο ελληναρας καγκουρας που κανει κουπεπε στα μπουζουκια στην καθε φετα μπας και πει στους φιλους του οτι η ρουλα κανει γαμω τις πιπες. Τωρα αν οι ελληνιδες ειναι κοινωνικα αναπηρες επειδη οι ελληναρες ειναι καγκουρες ή οι ελληναρες ειναι ηλιθιοι επειδη οι γυναικες ειναι τουβλα ειναι αλλη συζητηση. ps: η ελλαδα ειναι πανεμορφη χωρα, με ενα τεραστιο ποσοστο ατομων που δεν θα επρεπε να εχουν το δικαιωμα σε οτιδηποτε. Πως αρχιζεις αυτο το παραλληρημα μπλεκεις μπουζουκια καγκουρες ελληναρες κλπ(δεν διαφωνει κανεις για ολα αυτα) αλλα ο αλλος απλα σχολιασε εμφανισιακα καθαρα(οχι μυαλα,νοτροπια,κλπ) την διαφορα μεταξυ Ελληνιδων-Αγγλιδων. Δυστηχως ή ευτυχως ειναι πιο σουλουπωμενες οι Ελληνιδες σε σχεση με τις Αγγλιδες και ο μεσος ορος στο Ελλαντα των γκομενων ειναι ανωτερος απο εκει(δλδ και μια μετρια εδω δειχνει καλη). οπως και να το κανουμε ξερουνε να μας καυλωνουν οι δικες μας απο τον τροπο που ντυνονται σουλουπωνονται κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις