Προς το περιεχόμενο

Αστεία, απίστευτα...κτλ βίντεο με περιγραφή! [Old]

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Suspiria κανε thread για το τι ειναι μουσικη αν θες να το συζητησουμε.

Αλλα με το να λες στην ηλεκτρονικη μουσικη δεν υπαρχει συναισθημα εισαι πολυ λαθος.

Ειναι σαν να λεω το metal αγριοφωναρες που μονο αυτο δεν ειναι.

ρε φιλε καταλαβαινεις ελληνικα?γραφω πουθενα οτι δεν υπαρχει συναισθημα?μη βγαζεις συμπερασματα μονος σου.

η μουσικη ειναι πολυ προσωπικη και υποκειμενικη υποθεση.και πιστεψε με εχω μεγαλη σχεση με τη μουσικη.ειναι και η δουλεια μου αλλωστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε φιλε καταλαβαινεις ελληνικα?γραφω πουθενα οτι δεν υπαρχει συναισθημα?μη βγαζεις συμπερασματα μονος σου.

η μουσικη ειναι πολυ προσωπικη και υποκειμενικη υποθεση.και πιστεψε με εχω μεγαλη σχεση με τη μουσικη.ειναι και η δουλεια μου αλλωστε.

Για παμε μια:

το θεμα μουσικη ειναι μεγαλη ιστορια που δεν συζητιεται εδω.απλα και για να κλεισουμε το θεμα, ειμαι υπερ της μουσικης που την βιωνεις με τα συναισθηματα και οχι αυτης που την βιωνεις με το σωμα.

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

Βασικά οι Γιαπωνέζοι δεν θα πρεπε να τραγουδάνε ούτε κανονικά ούτε ως ολογράμματα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3mVGp3JEas0[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=YLDnm323uQs[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=zmY0iD9rJBc[/ame]

armin, a&b και ferry μεταξυ αλλων

αντε θα πω του schulz να κανει κανα remix να αλλαξεις γνωμη:P

(μετα απο το πρωτο ayu-trance αρχησα να ασχολουμαι με ιαπωνικη μουσικη)

Συνειδητοποιείς απλά ότι παρέθεσες δυο remixes από έναν άνθρωπο και ένα γκρουπ, που ότι κι αν πιάσουν, το απογειώνουν, έτσι;

Κι ότι ας πούμε το εκάστοτε original τραγούδι μπορεί να είναι τρελή μάπα;

προς toufa:το ενα δεν αποκλειει το αλλο.ο βασικος διαχωρισμος ειναι αυτος.στη μια περιπτωση υπερισχυει η μελωδια και στην αλλη ο ρυθμος.τωρα αν καθησουμε και δουμε ενα ενα τα κομματια θα βρουμε και διαφορετικες περιπτωσεις και στις δυο κατηγοριες.αλλα ο βασικος διαχωρισμος ξαναλεω ειναι αυτος.

και πουθενα δεν γραφω οτι στο πρωτο αναφερομαι στη μη ηλεκτρονικη μουσικη ενω στο δευτερο στην ηλεκτρονικη.

Συνειδητοποιείς απλά ότι παρέθεσες δυο 3* remixes από έναν άνθρωπο και ένα γκρουπ, που ότι κι αν πιάσουν, το απογειώνουν, έτσι;

Κι ότι ας πούμε το εκάστοτε original τραγούδι μπορεί να είναι τρελή μάπα;

Εκει παταω, στο οτι δεν μπορεις να κανεις κατι καλο αν ξεκινας με σκατα.

*το 3ο ειναι απο ferry corsten συμπαραγωγη με την ayumi

προς toufa:το ενα δεν αποκλειει το αλλο.ο βασικος διαχωρισμος ειναι αυτος.στη μια περιπτωση υπερισχυει η μελωδια και στην αλλη ο ρυθμος.τωρα αν καθησουμε και δουμε ενα ενα τα κομματια θα βρουμε και διαφορετικες περιπτωσεις και στις δυο κατηγοριες.αλλα ο βασικος διαχωρισμος ξαναλεω ειναι αυτος.

Μην μηλας διπλωματικα, πες μου ακριβως τι δεν εχει για σενα η ηλεκτρονικη μουσικη και την θεωρεις χειροτερη.

• Super Moderators
Και ζούν ΟΛΟΙ οι σχηστομάτιδες φοβερή ζωή με λεφτάααααααααα. Που το 90% πεινάει να πούμε. Και πηδάνε απο τα παράθυρα στις εταιρείς να γλιτώσουν. Στο άλλο το εργοστάσιο με τις περισσότερες αυτοκτονίες βάλανε και δίχτυ προστασίας για να τους γλιτώνουν.

Στην Κίνα είχε συμβεί αυτό, ε;

owned :-D

πόσο γουστάρω να μιλάμε για Ιαπωνία και να βάζουμε μέσα Κίνα/Κορέα/Βιετνάμ και δεν συμμαζεύεται, άντε και Ινδία άμα λάχει! :o

Σαν να λέμε, τι Έλληνας/Τούρκος/Αλβανός/Σκοπιανός/Βούλγαρος/Αιγύπτιος, βάλτους όλους εκεί να είσαι μέσα :P

Εκει παταω, στο οτι δεν μπορεις να κανεις κατι καλο αν ξεκινας με σκατα.

Μην μηλας διπλωματικα, πες μου ακριβως τι δεν εχει για σενα η ηλεκτρονικη μουσικη και την θεωρεις χειροτερη.

απλα δεν ειμαι απο τους τυπους που ακουνε τα παντα.οταν ακουω καποιον να λεει οτι ακουει τα παντα μου φαινεται σα να λεει τη μεγαλυτερη μαλακια.

απλα δεν ειμαι απο τους τυπους που ακουνε τα παντα.οταν ακουω καποιον να λεει οτι ακουει τα παντα μου φαινεται σα να λεει τη μεγαλυτερη μαλακια.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

Τούφα, δεν είναι απαραίτητο να είναι γαμάτο το τραγούδι.

Το "Μ" ας πούμε δεν με τρελαίνει. Στο remix, που αλλάζει και το τέμπο, γίνεται πολύ πιο γαμάτο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

Τούφα, δεν είναι απαραίτητο να είναι γαμάτο το τραγούδι.

Το "Μ" ας πούμε δεν με τρελαίνει. Στο remix, που αλλάζει και το τέμπο, γίνεται πολύ πιο γαμάτο.

δηλ ακους σκυλαδικα ακους και κλασικη ακους και χεβι μεταλ ακους και τρανς?

δηλ ακους σκυλαδικα ακους και κλασικη ακους και χεβι μεταλ ακους και τρανς?

Εμ, ναι.:o

Αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζω τα πάντα ή ό,τι μ' αρέσει κάθε τραγούδι που θ' ακούσω.

Εμ, ναι.:o

Αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζω τα πάντα ή ό,τι μ' αρέσει κάθε τραγούδι που θ' ακούσω.

δηλ αν σε ρωτησω να μου πεις 5 συνθετες ''κλασικης'' μουσικης (κατ εμε πιο σωστα συμφωνικης μουσικης) του 20ου αιωνα και δεν απαντησεις σε 2 λεπτα φανταζομαι οτι ξερεις μονο τις 4 εποχες του βιβαλντι τον μοτσαρτ και τον μπετοβεν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...