Tenshi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ενα νησί που έφαγε δυο ατομικές,σωρεία εμπάργκο,άλλα κατάφερε να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη. traganeus,πόσα χρωστάμε σάν γαμάτοι κουλτουριάρηδες Έλληνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη η ηλεκτρονικη μουσικη για σενα δεν ειναι μουσικη επειδη δεν εχει οργανα? Και διαβασε για το πως κανανε αυτα τα τραγουδια: http://en.wikipedia.org/wiki/Hatsune_Miku ειναι γεγονος οτι η ηλεκτρονικη μουσικη δεν μου αρεσει, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο και το σχολιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ενα νησί που έφαγε δυο ατομικές,σωρεία εμπάργκο,άλλα κατάφερε να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη.traganeus,πόσα χρωστάμε σάν γαμάτοι κουλτουριάρηδες Έλληνες; Και ζούν ΟΛΟΙ οι σχηστομάτιδες φοβερή ζωή με λεφτάααααααααα. Που το 90% πεινάει να πούμε. Και πηδάνε απο τα παράθυρα στις εταιρείς να γλιτώσουν. Στο άλλο το εργοστάσιο με τις περισσότερες αυτοκτονίες βάλανε και δίχτυ προστασίας για να τους γλιτώνουν. Με την σύγκριση που κάνεις εγώ θα σου πώ το άλλο, οι Έλληνες την έχουμε μεγαλύτερη. Σε ίδιο μήκος κύματος με την σύγκριση που κάνεις και εσύ είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και ζούν ΟΛΟΙ οι σχηστομάτιδες φοβερή ζωή με λεφτάααααααααα. Που το 90% πεινάει να πούμε. Και πηδάνε απο τα παράθυρα στις εταιρείς να γλιτώσουν. Στο άλλο το εργοστάσιο με τις περισσότερες αυτοκτονίες βάλανε και δίχτυ προστασίας για να τους γλιτώνουν. Στην Κίνα είχε συμβεί αυτό, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ενα νησί που έφαγε δυο ατομικές,σωρεία εμπάργκο,άλλα κατάφερε να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη.traganeus,πόσα χρωστάμε σάν γαμάτοι κουλτουριάρηδες Έλληνες; ρε γιατι μπαινετε τωρα σε αυτο το τριπακι συγκρισης που εβαλε ο toufas?εγω ειμαι ο πρωτος που θα πω οτι οι ελληνες ειναι μαλακες.απλα δεν ξερουμε καθολου τους ιαπωνες.ποιος τους ξερει?οποιος εζησε εκει μονο.παντως ζηλευω τον toufa που μενει στην βρετανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Στην Κίνα είχε συμβεί αυτό, ε; E κάπου κάτω κει στις ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 παντως ζηλευω τον toufa που μενει στην βρετανια. Έχεις σκεφτεί να πας; E κάπου κάτω κει στις ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!! Ε ας μην το μπερδέψουμε. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το είχα ακούσει για την Κίνα. Και έχω την εντύπωση πως είχε παίξει και θέμα είδησης εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ειναι γεγονος οτι η ηλεκτρονικη μουσικη δεν μου αρεσει, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο και το σχολιο. Δες λιγο πως κανανε αυτα τα τραγουδια και θα δεις οτι δεν εχει καμια διαφορα απο την ηλεκτρονικη μουσικη λογω sampling ουτε απο το 99% της pop μουσικης παγκωσμιως μιας και εκει μπαινει autotune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Η ύφεση είναι παγκόσμια.Το γεγονός οτι ο κιτρινιάρης πηδάει σάν το φιστίκι απο τον ΧΧ όροφο,όσο και αν σου φαίνεται παράξενο έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του. Βλέπεις,θεωρούν πιο έντιμο να δώσουν τέλος στην ζωή τους,απο το να υπεξαιρέσουν ή να δανειστούν ένα ποσό απο κάπου,το οποίο δέν είναι σε θέση να αποπληρώσουν. ... Α ναί,νομίζω οτι και ο απένταρος ψωλαράς Έλλην δέν είναι σε καλύτερη μοίρα απο έναν οπουδήποτε μικροτσούτσουνο αλλοδαπό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχεις σκεφτεί να πας; για ελβετια πιο πολυ λεω ---------- Προσθήκη στις 00:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:25 ---------- Η ύφεση είναι παγκόσμια.Το γεγονός οτι ο κιτρινιάρης πηδάει σάν το φιστίκι απο τον ΧΧ όροφο,όσο και αν σου φαίνεται παράξενο έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του.Βλέπεις,θεωρούν πιο έντιμο να δώσουν τέλος στην ζωή τους,απο το να υπεξαιρέσουν ή να δανειστούν ένα ποσό απο κάπου,το οποίο δέν είναι σε θέση να αποπληρώσουν. ... Α ναί,νομίζω οτι και ο απένταρος ψωλαράς Έλλην δέν είναι σε καλύτερη μοίρα απο έναν οπουδήποτε μικροτσούτσουνο αλλοδαπό. τουλαχιστον εκει οι βουλευτες κανουν χαρακιρι οταν υποπεσουν σε σφαλμα.εδω ουτε παραιτουνται ουτε φυλακη μπαινουν ουτε τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και ζούν ΟΛΟΙ οι σχηστομάτιδες φοβερή ζωή με λεφτάααααααααα. Που το 90% πεινάει να πούμε. Και πηδάνε απο τα παράθυρα στις εταιρείς να γλιτώσουν. Στο άλλο το εργοστάσιο με τις περισσότερες αυτοκτονίες βάλανε και δίχτυ προστασίας για να τους γλιτώνουν. Με την σύγκριση που κάνεις εγώ θα σου πώ το άλλο, οι Έλληνες την έχουμε μεγαλύτερη. Σε ίδιο μήκος κύματος με την σύγκριση που κάνεις και εσύ είναι. Δηλαδη οι τουρκοσποροι* ελληνες ειναι για σενα πιο καλοι. Συγκρινεις το 0.001% οπως ειναι αυτα που λες με αυτο που κανετε το 99% στην ελλαδα. Συγχαρητιρια εισαι ενας ελληναρας. *ρατσιστικοι χαρακτηρισμοι work both ways ---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:28 ---------- για ελβετια πιο πολυ λεω ενας φιλος μου αυριο μετακομιζει λωζανη, οταν θα αποφασισεις με ρωτας να σου πω πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δες λιγο πως κανανε αυτα τα τραγουδια και θα δεις οτι δεν εχει καμια διαφορα απο την ηλεκτρονικη μουσικη λογω sampling ουτε απο το 99% της pop μουσικης παγκωσμιως μιας και εκει μπαινει autotune το θεμα μουσικη ειναι μεγαλη ιστορια που δεν συζητιεται εδω.απλα και για να κλεισουμε το θεμα, ειμαι υπερ της μουσικης που την βιωνεις με τα συναισθηματα και οχι αυτης που την βιωνεις με το σωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη οι τουρκοσποροι* ελληνες ειναι για σενα πιο καλοι. Συγκρινεις το 0.001% οπως ειναι αυτα που λες με αυτο που κανετε το 99% στην ελλαδα. Συγχαρητιρια εισαι ενας ελληναρας. Και βέβαια είναι πιο καλοί οι τουρκόσποροι, γιατί είμαι και εγώ τουρκόσπορος. Και θα ήμουν μαλάκας αν έβριζα τον εαυτό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη οι τουρκοσποροι* ελληνες ειναι για σενα πιο καλοι. Συγκρινεις το 0.001% οπως ειναι αυτα που λες με αυτο που κανετε το 99% στην ελλαδα. Συγχαρητιρια εισαι ενας ελληναρας. *ρατσιστικοι χαρακτηρισμοι work both ways ---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:28 ---------- ενας φιλος μου αυριο μετακομιζει λωζανη, οταν θα αποφασισεις με ρωτας να σου πω πληροφοριες εχω κολλητο που δουλευει στη γενευη στο cern και επισης φιλο σκωτσεζο ο οποιος εμενε στη θεσσαλονικη 10 χρονια. πριν λιγους μηνες εφυγε μαντσεστερ για παντα υποτιθεται και με παιρνει τηλ πριν ενα μηνα και μου λεει γυρισα πισω και βρηκα και δουλεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Suspiria κανε thread για το τι ειναι μουσικη αν θες να το συζητησουμε. Αλλα με το να λες στην ηλεκτρονικη μουσικη δεν υπαρχει συναισθημα εισαι πολυ λαθος. Ειναι σαν να λεω το metal αγριοφωναρες που μονο αυτο δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις