Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπα, ειναι μαλακας επειδη καπνιζει μαυρο?

Ναι ρε. Είναι κακό.

Louka does not approve.

Bad, bad Zach.

:P

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι επειδη πηγε στην εκπομπη να καπνισει (και τσιγαρο απλο να ηταν) και επισης επειδη ειναι ελληνας

Δημοσ.

Ας κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι μπροστά σε τόσο κόσμο που τον έχει σα πρότυπο ...

Δημοσ.
Ας κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι μπροστά σε τόσο κόσμο που τον έχει σα πρότυπο ...

Αρα, να μην κάνει ότι θέλει...

Whatever.

Δημοσ.

σιγα το προτυπο?επαιξε σε μια χαζοκωμωδια και εγινε και φιρμα?ουτε η μανα του τον ξερει!

---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:53 ----------

Whatever.

φανταζομαι ο σκηνοθετης μεσα απ το κοντρολ ετριβε τα χερια του!και του κανε και πολλα κοντινα επισης.

Δημοσ.

Whatever.

Να μην κάνει ότι θέλει δημοσίως . Σπίτι του ας χτυπάει και πρέζα , όσο όμως είναι στην τηλεόραση και υπάρχουνε αγοράκια που θέλουν να του μοιάσουν (και σίγουρα υπάρχουν μετά απο τη χαζοκομωδία -τουλάχιστον-) ας είναι κύριος .

Δημοσ.

αν το παιδι μου δεν εχει σωστη κριση απο μονο του να φιλτραρει τι ειναι σωστο και τι οχι, τοτε φταιω εγω σαν γονιος και οχι αυτος που ειναι στην tv.

αλλα και παλι, το μαυρο απο που και ως που ειναι κακο?

σημείωση, δεν καπνιζω ΤΙΠΟΤΑ και ειμαι ο πρωτος που θα ενοχληθει απο την νοοτροπια του ατομο που καπνιζει συνεχεια μαυρο.

Δημοσ.

Καλά, μπορεί να μην είχε και τίποτα μέσα και να ήταν ένα απλό τσιγάρο.

Που ξέρεις ότι αυτά που καπνίζει π.χ η Κανέλλη δεν έχουν πάνω κοκαίνη ?? :P

Δημοσ.
αν το παιδι μου δεν εχει σωστη κριση απο μονο του να φιλτραρει τι ειναι σωστο και τι οχι, τοτε φταιω εγω σαν γονιος και οχι αυτος που ειναι στην tv.

αλλα και παλι, το μαυρο απο που και ως που ειναι κακο?

σημείωση, δεν καπνιζω ΤΙΠΟΤΑ και ειμαι ο πρωτος που θα ενοχληθει απο την νοοτροπια του ατομο που καπνιζει συνεχεια μαυρο.

για σενα το μαυρο ειναι το προβλημα?το οτι βγηκε στην τηλεοραση να κανει τη μαλακια του δεν σε πειραξε?

Δημοσ.

Μαρέσει που το σχολιάζετε σαν να του την βάρεσε ξέρωγω και απλά άναψε ένα "τσιγαρο" στην tv και όχι οτι το έκανε για χαβαλέ.

Απο κει και πέρα τα παιδιά δεν έχουν δουλειά να βλέπουν tv στις 10-11 το βράδυ.

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχετε πρόβλημα με το σύνολο σχεδόν των ταινιών και σειρών που υπάρχουν .

Δημοσ.

1ον δεν βλεπουν παιδια Bill Maher, μην τρελαθουμε.

2ον δεν βγηκε να καπνισει επειδη του την καρφωσε, ειχαν μια συζητηση περι αυτου, και απλα ενισχυσε τα λεγομενα του.

Αγαπαμε Ζακ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...