sugata Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Οπα, ειναι μαλακας επειδη καπνιζει μαυρο? Ναι ρε. Είναι κακό. Louka does not approve. Bad, bad Zach.
suspiria Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Οπα, ειναι μαλακας επειδη καπνιζει μαυρο? οχι επειδη πηγε στην εκπομπη να καπνισει (και τσιγαρο απλο να ηταν) και επισης επειδη ειναι ελληνας
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Οπα, ειναι μαλακας επειδη καπνιζει μαυρο? Ας κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι μπροστά σε τόσο κόσμο που τον έχει σα πρότυπο ...
PCM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ας κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι μπροστά σε τόσο κόσμο που τον έχει σα πρότυπο ... Αρα, να μην κάνει ότι θέλει... Whatever.
suspiria Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 σιγα το προτυπο?επαιξε σε μια χαζοκωμωδια και εγινε και φιρμα?ουτε η μανα του τον ξερει! ---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:53 ---------- Αρα, να μην κάνει ότι θέλει... Whatever. φανταζομαι ο σκηνοθετης μεσα απ το κοντρολ ετριβε τα χερια του!και του κανε και πολλα κοντινα επισης.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αρα, να μην κάνει ότι θέλει... Whatever. Να μην κάνει ότι θέλει δημοσίως . Σπίτι του ας χτυπάει και πρέζα , όσο όμως είναι στην τηλεόραση και υπάρχουνε αγοράκια που θέλουν να του μοιάσουν (και σίγουρα υπάρχουν μετά απο τη χαζοκομωδία -τουλάχιστον-) ας είναι κύριος .
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 αν το παιδι μου δεν εχει σωστη κριση απο μονο του να φιλτραρει τι ειναι σωστο και τι οχι, τοτε φταιω εγω σαν γονιος και οχι αυτος που ειναι στην tv. αλλα και παλι, το μαυρο απο που και ως που ειναι κακο? σημείωση, δεν καπνιζω ΤΙΠΟΤΑ και ειμαι ο πρωτος που θα ενοχληθει απο την νοοτροπια του ατομο που καπνιζει συνεχεια μαυρο.
PCM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καλά, μπορεί να μην είχε και τίποτα μέσα και να ήταν ένα απλό τσιγάρο. Που ξέρεις ότι αυτά που καπνίζει π.χ η Κανέλλη δεν έχουν πάνω κοκαίνη ??
suspiria Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 αν το παιδι μου δεν εχει σωστη κριση απο μονο του να φιλτραρει τι ειναι σωστο και τι οχι, τοτε φταιω εγω σαν γονιος και οχι αυτος που ειναι στην tv. αλλα και παλι, το μαυρο απο που και ως που ειναι κακο? σημείωση, δεν καπνιζω ΤΙΠΟΤΑ και ειμαι ο πρωτος που θα ενοχληθει απο την νοοτροπια του ατομο που καπνιζει συνεχεια μαυρο. για σενα το μαυρο ειναι το προβλημα?το οτι βγηκε στην τηλεοραση να κανει τη μαλακια του δεν σε πειραξε?
guido Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μαρέσει που το σχολιάζετε σαν να του την βάρεσε ξέρωγω και απλά άναψε ένα "τσιγαρο" στην tv και όχι οτι το έκανε για χαβαλέ. Απο κει και πέρα τα παιδιά δεν έχουν δουλειά να βλέπουν tv στις 10-11 το βράδυ. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχετε πρόβλημα με το σύνολο σχεδόν των ταινιών και σειρών που υπάρχουν .
Kasrith Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 1ον δεν βλεπουν παιδια Bill Maher, μην τρελαθουμε. 2ον δεν βγηκε να καπνισει επειδη του την καρφωσε, ειχαν μια συζητηση περι αυτου, και απλα ενισχυσε τα λεγομενα του. Αγαπαμε Ζακ
traganeus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qHvyK8EhC5M&NR=1[/ame]
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=M1pPEUr4E28[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις