Kasrith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω την ειχα δει να παιζεται, καπου 2001-2003. Τοτε 2/3 διαφημισεις εδειχναν στιθος τελικα χασαμε ρε πουστη μου!!!κριμα!!!:mad: Και εγω βρηκα τον εαυτο μου να παρακολουθω τους ποντους με αγωνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα χασαμε ρε πουστη μου!!!κριμα!!!:mad: Άσε, σικέ ο αγώνας, λες και παίζανε στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ήταν, στην κολυμβήθρα όλα..;ρ ---------- Προσθήκη στις 21:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:39 ---------- Κλασσικό πιστεύω..:Ρ Βοθρήλες και αηδίες.. άκου εδώ!:Ρ ---------- Προσθήκη στις 21:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:57 ---------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Φανταστική διαφήμιση, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν την έχω δει ποτέ να παίζεται τελικα το χει ξυρισμενο ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα το χει ξυρισμενο ή οχι? Τι σε νοιάζει; Έτσι και αλλιώς εκεί μέσα κολυμπάνε άνθρωποι οπότε αυτό το νερό δεν πίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σε νοιάζει; Έτσι και αλλιώς εκεί μέσα κολυμπάνε άνθρωποι οπότε αυτό το νερό δεν πίνεται. εσενα πως σου φανηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 εσενα πως σου φανηκε? Σίγουρα επιμελημένο αλλά σε μία στιγμή δεν ξέρω αν ήταν σκιά η θάμνος. Το πιθανότερο σκιά γιατί παραήταν μεγάλο για θάμνος. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σίγουρα επιμελημένο αλλά σε μία στιγμή δεν ξέρω αν ήταν σκιά η θάμνος. Το πιθανότερο σκιά γιατί παραήταν μεγάλο για θάμνος. Ελπίζω να βοήθησα. ε ενταξει δεν ειναι και ζητημα ζωης η θανατου! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2010 από suspiria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XxNightmare7xX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 [ame] [/ame] Τα λογια περισσευουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δεν το λες ούτε αστείο ούτε απίστευτο video, είναι όμως σίγουρα ενδιαφέρον ...από εγκυκλοπαιδικής άποψης! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ujUPo79r0fQ&feature=related[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δεν το λες ούτε αστείο ούτε απίστευτο video, είναι όμως σίγουρα ενδιαφέρον ...από εγκυκλοπαιδικής άποψης!http://www.youtube.com/watch?v=ujUPo79r0fQ&feature=related ωραιο βιντεακι για τους εξης 4 λογους: 1. απιστευτα γκομενακια 2. φοβερη μουσικη (white stripes) 3. σε μορφωνει (εγκυκλοπαιδικα παντα) 4. δειτε στο 2:00 και δειτε και το avatar μου (δεν το σχεδιασα τυχαια!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 λογικα εχει ξαναμπει: [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ω ρε τραγωδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 εγω θα την ειχα σαπισει στο ξυλο μετα.χαλαρα εσπασε τη μυτη του αυτος ---------- Προσθήκη στις 13:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ---------- Ω ρε τραγωδια.... btw η ταινια που δειχνει η αφισα πισω του ειναι γαματη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 [ame] [/ame] Πιουρ οσομνεσσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις