Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[ame]

[/ame]

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

[ame]

[/ame]

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

[ame]

[/ame]

---------- Post added 16-09-2010 at 00:18 ---------- Previous post was 15-09-2010 at 23:35 ----------

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Έπρεπε να το ακούσεις όπως το άκουσα εγώ πρώτη φορά, στο MP3 player, ενώ προχωρούσα στο δρόμο. Είχα γενικώς μια συλλογή με Weird Al. Περπατούσα ψιλο-χαμογελαστός. Κάποια στιγμή αρχίζει λοιπόν αυτό το τραγούδι.

Και λέει και λέει και λέει... κάποια στιγμή λέω "Τι γίνεται ρε παιδί μου; Πόση ώρα κρατάω αυτό το τραγούδι;" Ρίχνω μια ματιά βλέπω κάπου 6 λεπτά. Και με πιάνουν κάτι νευρικά γέλια. Λέω δεν παίζει αυτός ο τύπος να μιλάει εδώ και 6 λεπτά για το... ΤΙΠΟΤΑ! Απλά δεν παίζει!

Ε, όσο προχωρούσε το τραγούδι, τόσο πιο αστείο μου φαινόταν ότι "ακόμα να τελειώσει"! Ακόμα λέει. Στο τέλος που λέει για

τα κρεμμύδια που ξέχασαν στο χάμπουργκερ

(αυτό ήταν το νόημα του κομματιού απ' ότι φαίνεται!), με έπιασαν τέτοια γέλια που μπήκα σε μια πολυκατοικία για να μη γίνω εντελώς ρόμπα.

Δημοσ.
Έπρεπε να το ακούσεις όπως το άκουσα εγώ πρώτη φορά, στο MP3 player, ενώ προχωρούσα στο δρόμο. Είχα γενικώς μια συλλογή με Weird Al. Περπατούσα ψιλο-χαμογελαστός. Κάποια στιγμή αρχίζει λοιπόν αυτό το τραγούδι.

Και λέει και λέει και λέει... κάποια στιγμή λέω "Τι γίνεται ρε παιδί μου; Πόση ώρα κρατάω αυτό το τραγούδι;" Ρίχνω μια ματιά βλέπω κάπου 6 λεπτά. Και με πιάνουν κάτι νευρικά γέλια. Λέω δεν παίζει αυτός ο τύπος να μιλάει εδώ και 6 λεπτά για το... ΤΙΠΟΤΑ! Απλά δεν παίζει!

Ε, όσο προχωρούσε το τραγούδι, τόσο πιο αστείο μου φαινόταν ότι "ακόμα να τελειώσει"! Ακόμα λέει. Στο τέλος που λέει για

τα κρεμμύδια που ξέχασαν στο χάμπουργκερ

(αυτό ήταν το νόημα του κομματιού απ' ότι φαίνεται!), με έπιασαν τέτοια γέλια που μπήκα σε μια πολυκατοικία για να μη γίνω εντελώς ρόμπα.

Wierd Al Φορ δε γούιν λέμε!

Επίσης: The Night Santa Went Crazy

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, Δεν υπάρχει περίπτωση, Δεν υπάρχει περίπτωση, Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση, να ανέβω εκεί πάνω για κανένα ποσόν!

Να υποθέσω ότι αν επιβιώσουν μετά απ αυτό με το που κατεβαίνουν υπογράφουν τα χαρτιά για τη σύνταξη τους;!

Και μετά λέγανε οι εναερίτες της ΔΕΗΣ..Μπρρρ πάγωσε το αίμα μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...