Προς το περιεχόμενο

Αστεία, απίστευτα...κτλ βίντεο με περιγραφή! [Old]

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να χάσετε την πίστη όποιος έχει όρεξη και γνωρίζει αγγλικά ρίξτε μία ματιά στο site του πειράματος http://www.prisonexp.org/psychology/1

Θα δείτε ότι κάποια στιγμή και ο δόκτορ έχασε την μπάλα και παρασύρθηκε.

Επίσης ένα ενδιαφέρον φαινόμενο παρατήρησα την περασμένη εβδομάδα με το video της κοπέλας που εκσφενδόνιζε ένα κουνέλι. Φτιάχτηκε λοιπόν ένα γκρουπ στο Facebook που απαιτούσε και καλά να την βάλουν φυλακή και μέσα σε μία μέρα μαζεύτηκαν πάνω 2600 άτομα, πολλά από αυτά πάνω από 30 ετών. Όλα αυτά τα άτομα λοιπόν έβριζαν με χυδαιότητες και απειλούσαν σωματικά την εν λόγο κοπέλα. Όταν κάποιο πιο ψύχραιμοι έβγαινα και έλεγαν "Ρε παιδιά ηρεμήστε" και "Προσέξτε τις υπερβολές" τότε έβριζαν και απειλούσαν και αυτούς. Πραγματικές απειλές. Μάλιστα τους κατηγορούσαν μετά βεβαιότητας ότι ήταν βαλτοί από το 17-χρόνο. Ναι οι πάνω από 30. Εγώ το παρακολουθούσα με ενδιαφέρον να δω που μπορεί να φτάσει η βλακεία του όχλου.

Για το πείραμα με το ηλεκτροσόκ αν και δεν το έχω μελετήσει καλά, νομίζω υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ο μαθητής καθόταν εκεί με την θέληση του. Στο πείραμα της φυλακής όμως τι ελαφρυντικό υπάρχει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το πείραμα με το ηλεκτροσόκ αν και δεν το έχω μελετήσει καλά, νομίζω υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ο μαθητής καθόταν εκεί με την θέληση του.

Κι εμένα αυτό ήταν που με ενοχλούσε από την πρώτη φορά που άκουσα για το πείραμα. Και πάλι βέβαια, θα μου φαινόταν βαρύ αυτό που έκαναν.

Τη δεύτερη φορά, αποφάσισα να το ψάξω.

Το πείραμα ξεκινούσε ως εξής: έβαζαν τον ηθοποιό απέναντι στο "πειραματόζωο" και τραβούσαν έναν κλήρο όπου στο χαρτάκι έγραφε ποιος θα παίξει ποιον ρόλο. Και τα δύο χαρτάκια βέβαια έγραφαν το ίδιο (δεν υπήρχε κλήρος) και ο ηθοποιός απλά υποκρινόταν ότι έπαιρνε το άλλο.

Κατά συνέπεια, καθόλη τη διάρκεια του πειράματος, ο ηλεκτροσοκάς γνωρίζει ότι θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται αυτός στη θέση του συνανθρώπου του!

ξαναρωταω μπας και το δει κανεις: ψαχνω ενα video με 2 ατομα με μια προφορα καπως που μιλαγανε στο τηλεφωνο και ψαχνανε το "πραμα" που καποιος το ειχε ριξει σε κατι χορτα

Περσυ το ανεβασαν λεει, και δε ξερω ποσοι το χετε δει. Εγω πρωτη φορα το ειδα και μπορω να πω οτι μεπιασε νευρικο.

ΚΛΑΙΩ

Εχει αρκετο καιρο που το ειδα...νομιζω το εχουν ξαναποσταρει και εδω μεσα....ΕΤΣΙ ΠΑΟΚ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=7PRNfAAYhT8&feature=related[/ame]

και ενα μικρο remake XD

[ame]

[/ame]

---------- Προσθήκη στις 18:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

[ame]

[/ame]

---------- Προσθήκη στις 18:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ----------

[ame]

[/ame] Επεξ/σία από hackerw32

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...