slygeo87 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παρ' τε και ένα how to για καποτίνια. =ρ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=D1ZHjRT_qkw[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Για να χάσετε την πίστη όποιος έχει όρεξη και γνωρίζει αγγλικά ρίξτε μία ματιά στο site του πειράματος http://www.prisonexp.org/psychology/1 Θα δείτε ότι κάποια στιγμή και ο δόκτορ έχασε την μπάλα και παρασύρθηκε. Επίσης ένα ενδιαφέρον φαινόμενο παρατήρησα την περασμένη εβδομάδα με το video της κοπέλας που εκσφενδόνιζε ένα κουνέλι. Φτιάχτηκε λοιπόν ένα γκρουπ στο Facebook που απαιτούσε και καλά να την βάλουν φυλακή και μέσα σε μία μέρα μαζεύτηκαν πάνω 2600 άτομα, πολλά από αυτά πάνω από 30 ετών. Όλα αυτά τα άτομα λοιπόν έβριζαν με χυδαιότητες και απειλούσαν σωματικά την εν λόγο κοπέλα. Όταν κάποιο πιο ψύχραιμοι έβγαινα και έλεγαν "Ρε παιδιά ηρεμήστε" και "Προσέξτε τις υπερβολές" τότε έβριζαν και απειλούσαν και αυτούς. Πραγματικές απειλές. Μάλιστα τους κατηγορούσαν μετά βεβαιότητας ότι ήταν βαλτοί από το 17-χρόνο. Ναι οι πάνω από 30. Εγώ το παρακολουθούσα με ενδιαφέρον να δω που μπορεί να φτάσει η βλακεία του όχλου. Για το πείραμα με το ηλεκτροσόκ αν και δεν το έχω μελετήσει καλά, νομίζω υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ο μαθητής καθόταν εκεί με την θέληση του. Στο πείραμα της φυλακής όμως τι ελαφρυντικό υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πως φτιάχνονται τα μολυβια Faber Castell και να πως ξύνονται! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=EKL6elkbFy0[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχαχ καλό αλλα αργό στο δικο μου ξυνουν καμια 25αρια με την μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα να παθει το καθηστερημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τι γκρινιάρα γκόμενα.....=ρ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=oeaVXK2GAyc&feature=related[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για το πείραμα με το ηλεκτροσόκ αν και δεν το έχω μελετήσει καλά, νομίζω υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ο μαθητής καθόταν εκεί με την θέληση του. Κι εμένα αυτό ήταν που με ενοχλούσε από την πρώτη φορά που άκουσα για το πείραμα. Και πάλι βέβαια, θα μου φαινόταν βαρύ αυτό που έκαναν. Τη δεύτερη φορά, αποφάσισα να το ψάξω. Το πείραμα ξεκινούσε ως εξής: έβαζαν τον ηθοποιό απέναντι στο "πειραματόζωο" και τραβούσαν έναν κλήρο όπου στο χαρτάκι έγραφε ποιος θα παίξει ποιον ρόλο. Και τα δύο χαρτάκια βέβαια έγραφαν το ίδιο (δεν υπήρχε κλήρος) και ο ηθοποιός απλά υποκρινόταν ότι έπαιρνε το άλλο. Κατά συνέπεια, καθόλη τη διάρκεια του πειράματος, ο ηλεκτροσοκάς γνωρίζει ότι θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται αυτός στη θέση του συνανθρώπου του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά ειναι αυτά ρε; Όχι τίποτα άλλο στο blip.tv μου τα έχουν κάνει βυζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 και να πως ξύνονται! γαματοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Περσυ το ανεβασαν λεει, και δε ξερω ποσοι το χετε δει. Εγω πρωτη φορα το ειδα και μπορω να πω οτι μεπιασε νευρικο. ΚΛΑΙΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ξαναρωταω μπας και το δει κανεις: ψαχνω ενα video με 2 ατομα με μια προφορα καπως που μιλαγανε στο τηλεφωνο και ψαχνανε το "πραμα" που καποιος το ειχε ριξει σε κατι χορτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Περσυ το ανεβασαν λεει, και δε ξερω ποσοι το χετε δει. Εγω πρωτη φορα το ειδα και μπορω να πω οτι μεπιασε νευρικο.ΚΛΑΙΩ Εχει αρκετο καιρο που το ειδα...νομιζω το εχουν ξαναποσταρει και εδω μεσα....ΕΤΣΙ ΠΑΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7PRNfAAYhT8&feature=related[/ame] και ενα μικρο remake XD [ame] [/ame] ---------- Προσθήκη στις 18:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ---------- [ame] [/ame] ---------- Προσθήκη στις 18:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ---------- [ame] [/ame] Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από hackerw32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις