guido Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ενα βίντεο ειναι και δεν ξέρω κατα πόσο είναι αληθινό ... ανέπνεε χωρις να του έχουν βάλει σωλήνα με με τέτοιες βλάβες ??? ή οτι ο γιατρος ανεβοκατέβαζε το δέρμα , έχω δει και χειρότερα .... επειδή έχει σβηστει απο yt , ποιο ήταν απο περιέργεια; αυτό που πηδάει ενας απο ψηλά για βουτια και "βρίσκει" ; ....
UpToDate_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 επειδή έχει σβηστει απο yt , ποιο ήταν απο περιέργεια; αυτό που πηδάει ενας απο ψηλά για βουτια και "βρίσκει" ; .... Ναι αφου θα έφαγε 10-15 flags απο εδω και αλλα 3 δικών μου βγήκε... Ναι και μετά είναι στο νοσοκομείο ..
guido Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 γάμησε τα. το χα πετύχει παλιά σε άλλο site. οταν άρχισε η σκηνή στο νοσοκομείο το έσβησα...απλά είχα μείνει με την περιέργεια αν έδειχνε τι κατάφεραν τελικά οι γιατροί... τεσπα
hostolis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 επειδή έχει σβηστει απο yt , ποιο ήταν απο περιέργεια; αυτό που πηδάει ενας απο ψηλά για βουτια και "βρίσκει" ; .... Έπιασε τόπο το report μου φαίνεται
guido Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Racist Cat [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KQ9D1Ow2H4A[/ame]
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Java 4 Ever - ή νεα υπερπαραγωγή του Steven Spielburg [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KrfpnbGXL70[/ame]
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Directed by Alan Smithee! Χεχε. Όσοι δεν το γνωρίζετε, google it.
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 εμεις τωρα πρεπει να νιωθουμε περηφανοι που ειμαστε Ελληνες ε?
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δε νομίζω να συγκινηθεί κανείς ξένος από αυτό το video. Δε βλέπω και κάποιο νόημα. Τι λέει δηλαδή? Ότι ήμαστε υπεράνω χρημάτων και ότι ξέρουμε να περνάμε καλά? -Λένε ότι χρωστάμε πολλά, σε ποιον? -Σε αυτούς που μας δάνεισαν. -Κατάλαβαν την Κύπρο και τα Ήμια και μας παραβιάζουν τον εναέριο χώρο. -Τι σχέση έχουν αυτά με το ότι οι διοικούντες μας μας κατάκλεψαν τόσα χρόνια? -Δεν μας αρέσουν οι γαμη**νοι οι κανόνες. -Μπράβο μας ρε. Ήμαστε μάγκες. Αν συνεχίσω, έχω την αίσθηση ότι μας χρωστάνε επειδή ήμαστε Έλληνες. Κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα (από τα ξένα κράτη). Και αυτό το βίντεο, αν έπρεπε φτιαχτεί βίντεο και να απευθυνθεί κάπου, θα ήταν στους πολιτικούς μας και όχι στους ξένους. Και κάτι τελευταίο. Αυτό στο κλείσιμο, το ότι δεν μας αγγίζει το οικονομικό (κατ΄ουσίαν της μετάφρασης), το πιστεύεις εσύ?
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ειναι αυτο που λεμε...οσα δε φτανει η αλεπου.... δηλαδη σε αυτα που ειμαστε χαλια...δεν μας ενδιαφερουν...αλλα περναμε καλα. Αν νιωθουν καλα αυτοι που φτιαξαν το βιντιο....ας νιωθουν.Εμενα παντως δεν μου αλλαξε καθολου την αποψη μου για το τι ειμαστε και πως βρεθηκαμε εδω...
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Java 4 Ever - ή νεα υπερπαραγωγή του Steven Spielburghttp://www.youtube.com/watch?v=KrfpnbGXL70 πλάκα κάνεις? είναι κανονική ταινία??? θα έχει πολύ φάση
hostolis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 πλάκα κάνεις?είναι κανονική ταινία??? θα έχει πολύ φάση Κλαψ... Πραγματικά πιστεύεις οτι μπορεί να είναι αληθινή ταίνια ή τρολλάρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις