N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 The Fellowship of the VuvuzΕλλας ΧΑχΧΑχαΧΑχαΧΑ Gandalf man, you ruined my vuvuzella...oh wait it's working... :lol::lol:
hostolis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Η κίνηση του στόματος είναι η ίδια είτε γελάς είτε κλαις. Γίνεται αυθόρμητα και έχει να κάνει και με μια ουσία που εκκρίνεται. Μάλιστα αυτό συμβαίνει ακόμα κι όταν χαμογελάς στα ψεύτικα, γι' αυτό λένε πως όταν δεν είσαι καλά, χαμογέλα ακόμα και στα ψέμματα και θα αισθανθείς καλύτερα. Ξαναδες το βίντεο και πρόσεξε και τα μάτια της.
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Στο 0:54 ο Gandalf είναι ; ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:30 ---------- Όποιος θέλει το βλέπει (ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ) :lol::lol: -eeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwww
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 [/color]Όποιος θέλει το βλέπει (ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ) :lol::lol: -eeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwww You gotta be kidding my, it's like a brain...(έχει δει τον δικό της που είναι σε τροχιά γύρω από το κεφάλι της και το λέει; :Ρ)
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 You gotta be kidding my, it's like a brain...(έχει δει τον δικό της που είναι σε τροχιά γύρω από το κεφάλι της και το λέει; :Ρ) xaxaxaxaxaxxax Γιατί η άλλη που κάνει ITS LIKE COTTAGE CHEEEZEE :lol: Και 2-3 με εμμετό+να φωνάζουν :lol:
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 H Foster μπορεί να μην είναι η καλύτερη μπύρα αλλά σίγουρα έχει μακράν της καλύτερες διαφημίσης! :Ρ
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει το βλέπει (ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ) :lol::lol: -eeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwww αυτο το ειχε και ο πατερας μου και πηγε και του το αφερεσαν... λιπομα ειναι Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2010 από hackerw32
doctorkostis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αποστηματάκι παιδιά. Κανονικά για να καθαρίσει πρεπει να χώσεις δαχτυλάκι μέσα,ή έστω βελονοκάτοχο.
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μην μου κορνάρεις εμένα γιατί θα σου πάρω της πινακίδες!!
operater Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Επεσα πανω σε αυτο το video clip , που μαλιστα ειναι απο ελληνικο συγκροτημα , τα παιδια λενε τα πραγματα με το ονομα τους. Πραγματικα καυτηριαζουν τα πραγματα των τελευταιων ετων σε σχεση με την εκκλησια και πως την πουλανε. [ame] [/ame] Νομιζω αξιζει να το δειτε ....
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 OMG OMG OMG OMG OMGΠαρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις