Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
υπαρχει αυτη η διαφήμιση???

Αρχικά η Cosmote είχε βγάλει διαφήμιση του στιλ "Οι φαντάροι απολύθηκαν, τι ετοιμάζουν τώρα;" και σήμερα κυκλοφόρησε η συνέχεια.

Δημοσ.

χαχαχαχαχα και έλεγα που θυμάμαι την μουσική!πολύ καλό πάντος και σαν ιδέα αλλά έριξα και γέλειο!

Δημοσ.
Κιόμως παραέχει ανθρώπους.Εγώ περίμενα όταν πάτησα το play να δω ένα κουρέλι να ξεκινάει σε μια γραμμή και να καταλήγει μπάλα.

πολύ καλό. δεν το περίμενα ότι χρειάζεται τόση δουλειά για μια μπάλα

---------- Προσθήκη στις 01:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:27 ----------

Ένα σχετικά παλιό βίντεο με ομιλία του Πολύδωρα. Δε ξέρω εάν έχει ξαναμπεί. Εγώ ξεκαρδίζομαι γύρω στο 0:58

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

Κοιτάξτε τον τσολιά από το 40 και μετά

:lol::cry:

[οφφτοπικ]Όταν είχε βγει αυτό το επεισόδιο, το έβλεπα με έναν φίλο μου ο οποίος είχε πάρει άδεια από το στρατό για λίγες μέρες. Εγώ γελούσα, αυτός τα πήρε. Τί του έσυρε δεν λέγεται. Για φαντάσου να γ@μ!35@! να πηγαίνεις στρατό για την πατρίδα (α, ρε πατρίδα) και να! το τέρας ηθικής να ηθικολογεί στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ από το βήμα της βουλής! Χωρίς καμιά ντροπή, χωρίς τίποτα να χάσει... [/οφφτοπικ]

Δημοσ.
χαχαχαχαχα και έλεγα που θυμάμαι την μουσική!πολύ καλό πάντος και σαν ιδέα αλλά έριξα και γέλειο!

ευχαριστώ! χαίρομαι που σου άρεσε!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μανώλη σόρι, αλλά χωρίς περιγραφή.

Για σένα μόνο, το είδα. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...