Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ..!!!!

σκετο ονειρο η φαση. τι να πω τον ζηλευω.

ειναι δυνατον να γινει ολη η φαση με μια ανασα? απιστευτο

αααααααααργκκκκχχχχχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εψαχνα για κάτι άλλο στο youtube και έπεσα κατα τυχη πάνω σε αυτο το βιντεο.

Ειναι βαρη σα βιντεο γι αυτο οσοι δε γουσταρουν τα teror video να μη το ανοιξουν.

Παρ όλα αυτα μου φάνηκε κάπως..., και με κάνει να διατηρω κάποιες αμφιβολίες για

την ρεαλιστικότητα του.Αν ομώς ειναι ρεαλιστικο... πολυ ασχημα τα πραγματα.

Μου κάνει εντύπωση στη τελευταία σκηνη που η κάμερα τυχνχάνει να είναι απο πάνω απ την κοπέλα.Τεσ πά αν ειναι φτιάχμένο αυτος που το εφτιαξε εκανε καλή δουλεια.

Αν κάποιος δεν έχει προβλημα να το ανοιξει ας πει την γνώμη του

το βιντεο ==>

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Τώρα σοβαρά, υπήρξε έστω και ένα δευτερόλεπτο που πίστεψες ότι αυτό το βίντεο είναι real?

Δημοσ.

Υπάρχει πιθανότητα τόσο ρεαλιστικό βίντεο να είναι ψεύτικο; Ντροπή! Μόνο η κάμερα κάνει παράσιτα, δείχνει ως και τα καρέ που τραβάει πάνω δεξιά.. Κατα τ'άλλα είναι αληθινό :-P

Δημοσ.

Ούτε για πλάκα δεν είναι αληθινό...

---------- Προσθήκη στις 12:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ----------

Είναι και τραβηγμένο 06/06/2006. = 666. Τυχαίο? Νομίζω.

Τυχαίο? Δεν Νομίζω

Fixed:p

Δημοσ.
Punto?

ασασασσ

Ok, δεν το έβλεπα πριν.

νομισα οτι το ειχα βάλει αλλα μετα το πηρα χαμπάρι ότι δεν το εχω βάλει :whistle:, και το εβαλα και σε spoil αμέσως μετά.

---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ----------

---------- Προσθήκη στις 12:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:26 ----------

Είναι και τραβηγμένο 06/06/2006. = 666. Τυχαίο? Νομίζω.

:lol::lol::lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:27 ----------

Υπάρχει πιθανότητα τόσο ρεαλιστικό βίντεο να είναι ψεύτικο; Ντροπή! Μόνο η κάμερα κάνει παράσιτα, δείχνει ως και τα καρέ που τραβάει πάνω δεξιά.. Κατα τ'άλλα είναι αληθινό :-P

αυτο που λες για τα καρε, ενας μου ειπε οτι μπορει να την κουνα ο :devil: δαιμονας την κάμερα :shock: :P.

---------- Προσθήκη στις 13:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ----------

To paranormal activity εχει προκαλεσει πολλες πιπες.

ειναι site της μπούρδας και του ψεύδους δλδ?

Δημοσ.
εψαχνα για κάτι άλλο στο youtube και έπεσα κατα τυχη πάνω σε αυτο το βιντεο.

Ειναι βαρη σα βιντεο γι αυτο οσοι δε γουσταρουν τα teror video να μη το ανοιξουν.

Παρ όλα αυτα μου φάνηκε κάπως..., και με κάνει να διατηρω κάποιες αμφιβολίες για

την ρεαλιστικότητα του.Αν ομώς ειναι ρεαλιστικο... πολυ ασχημα τα πραγματα.

Μου κάνει εντύπωση στη τελευταία σκηνη που η κάμερα τυχνχάνει να είναι απο πάνω απ την κοπέλα.Τεσ πά αν ειναι φτιάχμένο αυτος που το εφτιαξε εκανε καλή δουλεια.

Αν κάποιος δεν έχει προβλημα να το ανοιξει ας πει την γνώμη του

το βιντεο ==>

fake and gay

ασδγαδφγαδφη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...