freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δηλαδή η φάση με τον παππού μου στα καρύδια σου;
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δηλαδή η φάση με τον παππού μου στα καρύδια σου; Ποστ οβ δε νταιυ
ktiniatros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w[/ame] Eating da poo poo.
Nomedor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Σε πολλά παιχνίδια ο ήρωας προσπαθεί να σώσει τη πριγκήπισσα. Τι γίνεται όμως μετά τη διάσωση κανένα παιχνίδι δεν το λέει! Δείτε λοιπόν τι γίνεται… [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cfkea2-u6mE[/ame]
spacefart Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ..!!!! σκετο ονειρο η φαση. τι να πω τον ζηλευω. ειναι δυνατον να γινει ολη η φαση με μια ανασα? απιστευτο αααααααααργκκκκχχχχχ
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) εψαχνα για κάτι άλλο στο youtube και έπεσα κατα τυχη πάνω σε αυτο το βιντεο. Ειναι βαρη σα βιντεο γι αυτο οσοι δε γουσταρουν τα teror video να μη το ανοιξουν. Παρ όλα αυτα μου φάνηκε κάπως..., και με κάνει να διατηρω κάποιες αμφιβολίες για την ρεαλιστικότητα του.Αν ομώς ειναι ρεαλιστικο... πολυ ασχημα τα πραγματα. Μου κάνει εντύπωση στη τελευταία σκηνη που η κάμερα τυχνχάνει να είναι απο πάνω απ την κοπέλα.Τεσ πά αν ειναι φτιάχμένο αυτος που το εφτιαξε εκανε καλή δουλεια. Αν κάποιος δεν έχει προβλημα να το ανοιξει ας πει την γνώμη του το βιντεο ==> [ame]http://www.youtube.com/watch?v=YLMVGTWCJpQ&feature=related[/ame] Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2010 από GIANNIS400
Allokotos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τώρα σοβαρά, υπήρξε έστω και ένα δευτερόλεπτο που πίστεψες ότι αυτό το βίντεο είναι real?
cb_papi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Υπάρχει πιθανότητα τόσο ρεαλιστικό βίντεο να είναι ψεύτικο; Ντροπή! Μόνο η κάμερα κάνει παράσιτα, δείχνει ως και τα καρέ που τραβάει πάνω δεξιά.. Κατα τ'άλλα είναι αληθινό :-P
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Είναι και τραβηγμένο 06/06/2006. = 666. Τυχαίο? Νομίζω.
papahlamidas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ούτε για πλάκα δεν είναι αληθινό... ---------- Προσθήκη στις 12:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ---------- Είναι και τραβηγμένο 06/06/2006. = 666. Τυχαίο? Νομίζω. Τυχαίο? Δεν Νομίζω Fixed:p
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 To paranormal activity εχει προκαλεσει πολλες πιπες.
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Punto?ασασασσ Ok, δεν το έβλεπα πριν. νομισα οτι το ειχα βάλει αλλα μετα το πηρα χαμπάρι ότι δεν το εχω βάλει , και το εβαλα και σε spoil αμέσως μετά. ---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- ---------- Προσθήκη στις 12:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:26 ---------- Είναι και τραβηγμένο 06/06/2006. = 666. Τυχαίο? Νομίζω. :lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:27 ---------- Υπάρχει πιθανότητα τόσο ρεαλιστικό βίντεο να είναι ψεύτικο; Ντροπή! Μόνο η κάμερα κάνει παράσιτα, δείχνει ως και τα καρέ που τραβάει πάνω δεξιά.. Κατα τ'άλλα είναι αληθινό :-P αυτο που λες για τα καρε, ενας μου ειπε οτι μπορει να την κουνα ο δαιμονας την κάμερα . ---------- Προσθήκη στις 13:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ---------- To paranormal activity εχει προκαλεσει πολλες πιπες. ειναι site της μπούρδας και του ψεύδους δλδ?
nickarmy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5vttFwYLzlk[/ame]
hostolis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 εψαχνα για κάτι άλλο στο youtube και έπεσα κατα τυχη πάνω σε αυτο το βιντεο.Ειναι βαρη σα βιντεο γι αυτο οσοι δε γουσταρουν τα teror video να μη το ανοιξουν. Παρ όλα αυτα μου φάνηκε κάπως..., και με κάνει να διατηρω κάποιες αμφιβολίες για την ρεαλιστικότητα του.Αν ομώς ειναι ρεαλιστικο... πολυ ασχημα τα πραγματα. Μου κάνει εντύπωση στη τελευταία σκηνη που η κάμερα τυχνχάνει να είναι απο πάνω απ την κοπέλα.Τεσ πά αν ειναι φτιάχμένο αυτος που το εφτιαξε εκανε καλή δουλεια. Αν κάποιος δεν έχει προβλημα να το ανοιξει ας πει την γνώμη του το βιντεο ==> fake and gay ασδγαδφγαδφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις